StartsideTemaerJuleudsalgDette er juleudsalget
Adobe Stock - © Prostock-studio

Dette er juleudsalget

Juleudsalget er en af årets største kampagneperioder. Det er her du kan gøre nogle af de absolut bedste kup – så benyt lejligheden til at tjekke alle de gode deals ud på vores kampagneside for juleudsalget.

Hvornår starter juleudsalget 2022?

Juleudsalget starter traditionelt set på tredjedagen den 27. december. Det er nemlig der, de fysiske butikker åbner igen efter juleferien. Men allerede den 25. december kommer nogle af det bedste tilbud, fordi mange onlinebutikker påbegynder udsalget nogle dage tidligere.

Hvad er mest populært til juleudsalget?

Her er de 10 mest populære produktkategorier på Prisjagt til juleudsalget 2021:

Her er de 10 mest populære produkter på Prisjagt under juleudsalget 2021:

Ranglisterne er baseret på statistikker over antal besøg fra produktkategorier og produktsider på Prisjagt til butikker mellem 25/12/21 og 31/12/21. 

På samme måde som med Black Friday og Cyber Monday kan det være svært at følge med, når butikkerne reklamerer med deres bedste nedsatte priser. Med Prisjagt kan du hele tiden holde styr på, hvilke butikker der tilbyder de bedste priser på de gadgets, du går efter.

Sammenlign priser før du køber

Stol ikke på at alle kampagnetilbud, du finder i butikkerne, er de bedste. Lav en prissammenligning ved hjælp af Prisjagt – enten i browseren eller med mobilappen – så ved du med det samme, om det er en god deal eller ej.

Tjek prishistorikken

Vores prishistorik afslører, hvor ofte priserne er hævet og sænket af butikkerne. Det hjælper dig med at gennemskue, om nogle af butikkerne hæver deres priser inden en kampagneperiode starter – og du får desuden en god fornemmelse i forhold til, om du skal slå på et tidsbegrænset tilbud eller vente til næste prisnedsættelse.

Overvåg priser

Prisovervågninger underletter så du ikke behøver tjekke prisnedsænkninger manuelt. Overvåg et produkt på Prisjagt, så giver vi dig besked, når butikkerne sænker deres priser, eller når et produkt er tilbage på lager. Du kan få beskeden tilsendt via e-mail og i mobilappen.

Juleudsalg 2023

Alle juleudsalg-tilbud på ét sted

Gå til kampagne