Om Prisjagt

For at kunne gøre et godt køb er du nødt til at have alle fakta lige ved hånden. Vi er en af verdens absolut bedste pris- og produktsammenligningstjenester med ét eneste mål, nemlig at vejlede forbrugerne til smartere købsbeslutninger.

Find det rigtige produkt

Vi vil give alle konsumenter mulighed for at købe det rigtige produkt. Derfor indsamler vi så meget fakta som muligt, og har desuden udviklet et af verdens mest omfattende filter. Vores filter hjælper dig med at finde produkter, der passer til dine behov.

 • Et kæmpe udvalg af produkter
 • Et omfattende filter – finder de produkter der passer til dig
 • De mest populære produkter – produkterne der klikkes mest på vises øverst på hver kategoriside
 • Butiks- og produktanmeldelser skrevet af andre brugere

Find den rigtige pris

Vi vil give alle forbrugere mulighed for at købe til den rigtige pris. Derfor indsamler vi priser fra alle butikker, som vi har kendskab til. Du kan altid stole på, at vi viser den laveste pris øverst på vores produktsider, fordi ingen kan købe sig til en højere placering på prislisten.

 • En mængde priser fra et stort antal danske butikker
 • Vi viser leveringsomkostning og lagerstatus
 • Prishistorik for hvert enkelt produkt – se om prisen er favorabel lige nu
 • Vi meddeler dig, når priserne falder
 • Vi meddeler dig, når en butik får et nyligt lanceret produkt på lager
 • Butiks- og produktanmeldelser skrevet af andre brugere

Endnu flere fordele ved vores gratis medlemskab

Hvis du bruger Prisjagt ofte, anbefaler vi, at du bliver medlem. Det er gratis, og det giver dig en masse fordele. Som medlem er det for eksempel nemt og enkelt at overvåge prisændringer, skrive anmeldelser og gemme produktlister.

 • Lettere at oprette og ændre prisovervågninger
 • Gemme og synkronisere dine produktlister
 • Skrive anmeldelser om produkter

Download vores app

Med vores app på mobilen har du altid et stærkt forbrugerredskab lige ved hånden. Udover de tidligere nævnte fordele indeholder appen desuden også en stregkodescanner, så du nemt og enkelt kan scanne stregkoder i fysiske butikker og sammenligne priserne.

Google Play
AppStore

Vi er gratis og altid på din side

For dig som forbruger er det gratis at bruge vores pris- og produktsammenligningstjeneste. Vi tjener ikke penge på at sælge noget, og vil ikke opfordre dig til at købe mere end nødvendigt. Vi ser det som vores opgave at guide dig i forhold til at gøre det bedste køb i en proces, hvor du allerede har besluttet dig for at investere i et produkt.

Prisjagt tjener penge ved at indgå aftaler med butikker, som vi debiterer hver gang du klikker dig videre til deres sites. Uanset hvad, så viser vi altid alle de priser, som vi har kendskab til, og du kan trygt stole på, at vi viser priserne oplistet fra den laveste til den højeste pris. Vores tjeneste tager altid udgangspunkt i dig som forbruger.

Vi startede i 2002, som en mindre hobbyvirksomhed baseret i Ängelholm, Sverige. Grundlæggerne havde samme behov som dig for at gøre en god handel og undgå de dårlige. Til at begynde med bestod tjenesten i at oplyse fakta og priser på produkter, som de selv havde planlagt at købe. I dag beskæftiger vi mere end 220 personer, der alle arbejder for at give dig de bedst mulige informationer, inden du gennemfører dine køb, og nu findes vi desuden i syv forskellige lande.

Velkommen til Prisjagt! Træf smartere købsbeslutninger sammen med os!