Prisjagt
Reklame

Parfume

13 670 produkter

Sortér efter:

Parfume

Skal du købe parfym? Her finder du både eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne, parfume og body mist til damer, herrer og unisex. Vælg blandt kendte mærker som Ariana Grande, Hugo Boss, Versace, Lancôme, Tom Ford og Armani med populære flaskestørrelser som 30ml, 50ml, 60ml, 75ml og 100ml. Vælg mellem parfumer med duftnoter som rav, egemos, fresia, grapefrugt og jasmin. Vil du blot se billige og nedsatte parfumer på udsalg, kan du vælge det i filteret.

Spørgsmål og svar om parfume

EdP står for Eau de Parfum

EdT står for Eau de Toilette

EdC står for Eau de Cologne

Forskellen mellem dem er, hvor meget parfumeolie de indeholder, og dermed hvor længe duften holder sig.

Eau de Parfum har mest parfumeolie på op til cirka 18% og holder normalt længst. Derefter følger Eau de Toilette på op til 10% parfumeolie og sidst kommer Eau de Cologne med op til 5% parfumeolie.

Jo mere parfumeolie en parfume indeholder, desto dyrere er den normalt. Det kan dog variere lidt afhængigt af hvilket mærke det drejer sig om.

Nej, bare fordi du køber en EdP af en parfume, er det ikke garanteret, at den opfattes som mere velduftende end en EdT. Der kan være stor forskel i duften mellem en EdP og EdT, selvom det er samme mærke og parfume i bund og grund. Nogle Eau de Toilette-parfumer holder desuden længere end deres tilsvarende Eau de Parfum. Læs anmeldelser og tests grundigt, før du køber en parfume.

Nej, ikke nødvendigvis. Dyre parfumer bruger ofte naturlige ingredienser, hvilket gør, at de af den grund er lidt dyrere, men ofte betaler du for mærket og det faktum, at parfumen er populær. Du kan finde billige parfumer, der koster en brøkdel af de dyreste, og stadig blive rigtig tilfreds. Husk, at det er meget subjektivt, hvad man synes dufter godt, så en billig parfume kan dufte bedre end en dyr.

Parfume er ofte rigtig dyrt, men det er ofte muligt at finde gode tilbud, der nogle gange sænker prisen med flere hundrede kroner.

Du kan spare store penge, hvis du køber parfume under årets store udsalgsperioder. For eksempel Black Friday, Black Week og under juleudsalget.

Et tip er at holde øje med priserne på parfumer, du ønsker at købe, så du får en besked på din mobil, når prisen går ned.