Prisjagt

Kom i gang med Prisjagts smarte værktøj

Køb smartere med Prisjagt. Opret lister, overvåg priser og læs anmeldelser – vores praktiske værktøj hjælper dig med at spare både tid og penge.

Produktlister

Hold godt øje med dine foretrukne produktlister. Måske vil du bygge en ny gamingcomputer, planlægge julegaverne i god tid eller holde øje med kommende spil? Hver liste viser en samlet total (så du kan holde dit budget), og du kan også dele dine lister med familie og venner.

Læs mere om produktlister her.

Prisovervågning

Vær den første til at vide, hvornår prisen falder på de gadgets, du vil købe. Overvåg et produkt, så fortæller vi dig, når en butik sænker prisen – vi giver dig besked direkte via e-mail eller i vores mobilapp. Du slipper for selv at holde øje med kampagner, og sparer både tid og penge.

Læs mere om prisovervågning her.

Produktsammenligninger

Sammenlign lignende produkter side om side for at registrere både forskelle og ligheder. Se alle egenskaberne på en overskuelig liste, i browser og mobilapp. Sammenlign direkte fra produktsider, kategorier, produktlister og vores eksperters toplister. Husk også at sammenligne priserne!

Læs mere om at sammenligne produkter her.

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev

Prishistorik

Prishistorikken afslører, hvor ofte butikkerne ændrer deres priser. Det gør det nemmere for dig at forstå, om prisen lige nu er rigtig god eller super lav. Du ser, hvor ofte produkterne kan købes til kampagnepris og kan på den måde undgå de værste prisstigninger.

Læs mere om prishistorikken her.

Anmeldelser af produkter og butikker

Vi vil gerne have, at du skal føle dig tryg, når du køber online. Derfor viser vi vores brugere anmeldelser af både produkter og butikker. Læs andres anmeldelser og skriv dine egne, så hjælper du flere med at finde de rette produkter i de rette butikker.

Læs mere om anmeldelser her.

Søgefunktion

Vores søgefunktion er den hurtigste måde at finde alt det, du skal bruge, på Prisjagt – produkter, kategorier, butikker og fragtmænd.

Læs mere om søgefunktionen her.