Prisjagt

Ram plet og køb rigtigt med produkt- og butiksanmeldelser

Vi vil gerne have, at du føler dig tryg, når du køber online. Derfor viser vi anmeldelser fra forbrugere på både produkter og butikker.

Vi ser gerne, at du føler dig tryg, når du køber online. En måde at gøre det lettere at finde de rette produkter i gode butikker er at læse anmeldelser fra andre brugere.

Enhver med en Prisjagt-konto kan skrive anmeldelser af både produkter og butikker. Men vil du kun læse anmeldelser, er det ikke nødvendigt at have konto hos os.

Uanset om du har haft en god eller dårlig oplevelse med et produkt eller en onlinebutik, vil andre sætte pris på, at du deler din oplevelse.

Hjælp os med at bidrage til en sundere købsoplevelse for alle – skriv en anmeldelse!

🗣 Find ud af, hvad andre forbrugere mener

✍🏻 Du kan bidrage selv og hjælpe andre

🏪 Anmeldelser er tilgængelige for både produkter og butikker

Her er eksempler på anmeldelser, du med fordel kan læse, før du køber fra en onlinebutik!

Tips: Du må meget gerne vise, at du sætter pris på en anmeldelse, der er nyttig og informativ. Giv anmeldelsen et like, så både forfatteren og andre forbrugere kan se, at du synes rigtig godt om indholdet!

Sådan skriver du en rigtig god produktanmeldelse

  • Skriv kort og informativt. Det rækker ofte med et par linjer, der fortæller, hvad du synes om et produkt.
  • Del bedømmelsen op i tydelige sektioner, så det bliver lettere at se, hvad der er positivt, negativt og nævneværdigt.  
  • Giv eksempler på, hvordan et produkt har hjulpet dig i en faktisk situation. For eksempel hvordan den nye kuffert passede på rejsen.

Her får du flere tips til, hvordan du skriver gode produktanmeldelser.

Husk på følgende, når du skriver en butiksanmeldelse

  • Skriv udførligt og detaljeret om eventuelle problemer, så læseren får et klart billede af, hvad du kritiserer butikken for
  • Du kan opdatere dine tidligere bedømmelser, hvis du vil. Måske blev din dårlige købsoplevelse meget bedre efter et opkald med kundeservice? Glem ikke at ændre din anmeldelse og fortælle os hvorfor!
  • Hvad vil du gerne selv vide, når du køber fra en ny butik. Hvad er vigtigst for dig? Tag udgangspunkt i det, du skriver.

Læs vores regler for butiksanmeldelser for at få flere oplysninger.

Derfor viser vi butikker med dårlige anmeldelser

Det er vigtigt for os, at forbrugerne skal kunne danne sig en idé om alle butikker, uanset om deres kunder synes, de er gode eller dårlige.

Årsagen er enkel. Det er vigtigt for os, at forbrugerne skal kunne danne sig en idé om alle butikker, uanset om de er gode eller dårlige.

Det kan vi ikke gøre, hvis vi vælger at skjule butikker, der har dårlige anmeldelser.

Vi tror på gennemsigtighed, og at alle butikker skal kunne reagere på de anmeldelser, de modtager. Det gælder også vores anmeldelser på Prisjagt.

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev