Prisjagt

Produktlister

Saml dine yndlingsprodukter med produktlister, og få et smart overblik både på computer og mobil

Planlæg dine køb hurtigt og nemt

Produktlister gør det nemt at holde styr på dine fremtidige køb. Du kan se den laveste pris for hvert produkt og en samlet total for alle ting på listen. Perfekt, når du skal finde delene til den nye computer, julegaver og fødselsdagsgaver. Du kan også sammenligne alle produkter på en liste, hvis du vil se deres forskelle. 

Opret så mange lister, du vil

Produktlister er gode til mange ting, og du kan oprette lige så mange, du har brug for, hos os. Uanset om du har brug for en eller 100 lister, er det ikke noget problem – du skal blot slippe fantasien løs!

Del listerne med andre

Vidste du, at du kan dele lister med familie og venner? Hvis din liste som standard kun er synlig for dig, kan du kan vælge at vise den til andre på Prisjagt eller dele den med udvalgte via et link. 

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev