Prisjagt

Sammenlign produkter ved siden af hinanden

Se, hvordan produkterne adskiller sig med vores smarte sammenligningsværktøj. Du kan se alle de vigtige ting side om side i både browseren og mobilappen.

Med vores praktiske produktsammenligning ser du også alle de vigtige egenskaber side om side. Både i browseren og mobilappen.

Produktsammenligninger hjælper dig med at forstå forskellen mellem ting inden for samme kategori, så du nemmere kan vælge rigtigt. Du kan for eksempel være, at du står og skal vælge mellem flere mobiltelefoner eller tv'er.

Den let overskuelige liste viser produkternes forskellige egenskaber, så du nemt kan sammenligne dem. Det er også muligt at farvemarkere produkternes eventuelle forskelle, du skal blot sætte kryds i feltet “Vis forskelle”.

Du kan tilføje lige så mange produkter, du har brug for, direkte fra produktsider, kategorier, vores eksperters toplister og dine egne produktlister.

📱 Sammenlign i mobilapp og browser

💯 Tilføj alle de ting, du har lyst til

🥸 Smart overblik over alle vigtige egenskaber

Vores produktvælger kommer med tips til flere fantastiske produkter, når man sammenligner produkter i browseren.

Tips: Tryk på "Vis forskelle", så markerer vi de egenskaber, der adskiller sig mellem de forskellige produkter. Enkelt og smart, ikke?

Her kan du sammenligne produkter i browseren

Produktsider (prøv her)

Har du fundet et produkt, du finder ekstra interessant? Via produktsiderne kan du sammenligne med andre, lignende produkter takket være vores smarte produktsøgning. Her får du også tips om andre, tilsvarende produkter!

Kategorisider (prøv her)

Du kan sammenligne produkter direkte fra kategorisiderne. Brug filteret til at finde de produkter, der passer til dine behov, så kan du sammenligne de mest interessante med et par klik.

Produktlister (prøv her)

Hvis du bruger produktlister på Prisjagt til at holde styr på interessante produkter, kan du sammenligne deres egenskaber direkte fra listerne. Perfekt, hvis du f.eks. står og skal vælge mellem forskellige mobiler.

Dina valda produkter visas som en bubbla – tryck på den så ser du alla dina val.

Let at sammenligne produkter i mobilapp

Det er lige så nemt at sammenligne produkter i mobilappen, som det er på browseren.

Sammenlign direkte fra produktsider, kategorier, lister og vores eksperters toplister. Hold øje med vægtskålen eller knappen "Sammenlign", så du finder det rette.

Du kan også holde fingeren på et produktbillede, hvorefter det automatisk vil blive valgt. Nemmere bliver det vist ikke! Alle valgte produkter vises som en lille, aftagelig boble på skærmen.

Tryk på boblen, så du kan sammenligne, slette og besøge produkter.

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev