Prisjagt
StartsideTemaerCyber Monday

Cyber Monday 2024

Under Cyber Monday samler vi tilbud, som vi vurderer som ekstra gode lige nu. Vi følger prisudviklingen i tre måneder og sammenligner den med produktets nuværende pris. Hvis prisen er lavere end forventet, tilføjer vi tilbuddet til denne liste. Vi håber, du finder præcis det, du har brug for!
Kom først i køenAktiver prisovervågning på de produkter, du ønsker at købe, så giver vi dig besked, når prisen falder. Vi tjekker over 700 butikker flere gange i løbet af dagen.

Om Cyber Monday

iStock.com / ViewApart

Dette er Cyber Monday

Cyber Monday startede som online-butikkernes 'egen dag’. I dag er grænserne mellem de fysiske butikker og online-butikkernes udsalgsperioder udvisket, men dem, der vil gøre et rigtig godt kup, har faktisk en fantastisk mulighed, når Cyber Monday indtræffer.

Hvornår er det Cyber Monday 2023?

Cyber Monday falder altid på mandagen efter Black Friday. I år er det den 27. november – og det er ikke en tilfældighed. Cyber Monday er egentlig online-butikkernes modsvar til Black Friday, der tidligere var de fysiske butikkers udsalgsperiode.

Sammenlign priser før du køber

Stol ikke på at alle kampagnetilbud, du finder i butikkerne, er de bedste. Lav en prissammenligning ved hjælp af Prisjagt – enten i browseren eller med mobilappen – så ved du med det samme, om det er en god deal eller ej.

Tjek prishistorikken

Vores prishistorik afslører, hvor ofte priserne er hævet og sænket af butikkerne. Det hjælper dig med at gennemskue, om nogle af butikkerne hæver deres priser inden en kampagneperiode starter – og du får desuden en god fornemmelse i forhold til, om du skal slå på et tidsbegrænset tilbud eller vente til næste prisnedsættelse.

Overvåg priser

Prisovervågninger underletter så du ikke behøver tjekke prisnedsænkninger manuelt. Overvåg et produkt på Prisjagt, så giver vi dig besked, når butikkerne sænker deres priser, eller når et produkt er tilbage på lager. Du kan få beskeden tilsendt via e-mail og i mobilappen.

Hvad er Cyber Monday?

Udtrykket blev skabt af den amerikanske handelsorganisation NRF Foundation i år 2005. Nogle år senere begyndte fænomenet at sprede sig uden for USA, og de senere år er Cyber Monday vokset hurtigt. Det er dog stadig ikke nær så kendt et fænomen som Black Friday, men hvis du er på udkig efter nogle gode deals, så bør du have mindst ligeså meget styr på Cyber Monday som på Black Friday.

For at lokke online-shopperne til sig på Cyber Monday sænker en del butikker deres priser endnu mere. Hvis du har tjekket et bestemt produkt ud, og du ikke synes det er tilstrækkelig billigt på Black Friday, så er der faktisk en chance for, at nogen sænker prisen yderligere på Cyber Monday. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der på Cyber Monday er største fokus på elektronikprodukter.

Black Friday og Cyber Monday er begyndt at flyde mere og mere sammen de seneste år, men Cyber Monday er dog til forskel fra Black Friday stort set kun noget man finder hos online-butikkerne. Det er meget usædvanligt at finder Cyber Monday-tilbud i fysiske butikker. En anden ting, der adskiller de to dage er, at Cyber Monday stadig kun finder sted én enkelt dag, mens Black Friday har bredt sig mere og mere ud og nu løber over en helt uge mange steder.

Hvis du er interesseret i Black Friday så har vi en separat side, hvor vi samler alle de tilbud, som vi kan finde.

Aktuelle kampagner

Dagens Deals

Find de bedst mulige deals lige nu

Gå til kampagne