Prisjagt

Prishistorikken viser, hvordan prisen har ændret sig over tid

Spekulerer du på, hvor ofte priserne stiger eller falder? Vores prishistorik viser, hvornår butikkerne har ændret priser.

Prishistorikken viser, hvornår prisen har været på sit laveste, hvor ofte butikker har salgsfremmende tilbud samt den nyeste pristrend.

At se historiske prisændringer er især godt op til salgsperioder som Black Friday og udsalg. Du kan med det samme se, om butikkerne hæver prisen før et udsalg og undgår på den måde de værste skjulte prisforhøjelser.

Alle vores produktsider på Prisjagt viser prishistorikken i miniatureformat.

Hvis du klikker på grafen eller fanen "Prishistorik", kan du se prishistorikken i et større format og også detaljeret se alle butikkers prisændringer efter dato.

📊 Du ser, hvordan butikkerne ændrer priser

😱 Nemmere at undgå skjulte prisstigninger

🤑 Perfekt op til store udsalgsdage som Black Friday

5 praktiske tips om prishistorik

  • Du kan få vist salgsperioder som Black Friday og andre udsalg direkte i prishistorikken. Du finder indstillingen over prishistorikken i både browseren og mobilappen.
  • I browseren viser vi alle butikker, der solgte det specifikke produkt. Sæt kryds i en butik, så du kan se, hvordan de ændrede deres pris i forhold til den laveste pris.
  • Vil du se gennemsnitsprisen, den højeste pris og selve prisudviklingen? Bare rolig, vi har alle tre i vores prishistorik.
  • Og du behøver slet ikke kigge på prishistorikken. Du kan vælge at se de sidste 3, 6 eller 12 måneder, hvis du foretrækker det.
  • Når du prisovervåger et produkt, viser vi prishistorikken, så du altid kan se, hvordan priserne har ændret sig.

Prisudvikling afslører fremtiden

Vidste du, at vi har en prisudvikling, der supplerer prishistorikken?

Ved hjælp af historiske data om lignende produkter kan vi vise en tendenskurve, der angiver, hvordan priserne også kan ændre sig i fremtiden.

Prisudviklingen viser en rød linje, der viser den gennemsnitlige prisudvikling og et rødt område for fordelingen.

Vi kan ikke garantere, at prisen vil følge trendkurven i fremtiden, men vi vil gøre vores bedste for at angive, hvordan det kan være.

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev