Månedens spil: Minecraft Dungeons

Sådan har du aldrig spillet Minecraft før

Tekst:
Daniel Haaf

I den nye version af Minecraft Dungeons påtager du og dine venner jer rollen som helte i et nyt actioneventyr, der ikke ligner noget, du tidligere har oplevet i Minecraft-verdenen.

Her kæmper I jer gennem niveau efter niveau med op til fire spillere på samme tid for i sidste ende at møde den onde Arch-Illager.

Minecraft Dungeons vises fra et tredje perspektiv svarende til Diablo-serien, men der er ingen specielle klasser. I stedet kan du tilpasse din karakter og skabe din egen spillestil ved at vælge mellem de mange genstande, der er tilgængelige i spillet.

Spillet finder sted både over jorden og nede i de dybeste grotter. Udforsk templer, kæmp dig gennem tågede skove og måneskin og mød alle de monstre, du kender fra det almindelige Minecraft.

Minecraft Dungeons fås i to versioner – Standard Edition og Hero Edition:

  • Minecraft Dungeons – Standard Edition
  • Minecraft Dungeons – Hero Edition

Det, der adskiller de to versioner, er, at Hero Edition indeholder to ekstra spillerskins, genstanden Hero Cape og en høne som husdyr i spillet. Hero Edition indeholder også de to første DLC-tillæg gratis, når de frigives.

  • En helt ny og spændende måde at spille Minecraft på
  • Op til fire spillere på samme tid på samme kort
  • Udgives i to varianter - Standard og Hero edition
  • Kan spilles på PC, Xbox, Playstation og Switch
  • Køb eller spil med Xbox Game Pass
  • Dungeon creeper-stil med drag fra Minecraft og Diablo
  • Har ingen spillerklasser
  • Udgives 26. maj 2020

Nævneværdige spillanceringer

Command & Conquer Remastered Collection – 5 juni

De klassiske spil Command & Conquer og Red Alert har fået ny grafik, en moderne grænseflade og nyudviklet indstilling med flere spillere. Begge spil er tilpasset moderne computere og understøtter op til 4K-opløsning. Også musikken er forbedret, og du kan helt problemfrit skifte mellem den nye og den gamle grafik, som det passer dig. Den 5. juni kan du tage kontrollen over dine tropper på PC.

The Outer Worlds – 5 juni

The Outer Worlds er et sci-fi RPG fra skaberne af Fallout: New Vegas og Pillars of Eternity. Spillet kan kort sagt beskrives som et Fallout i rummet. Du udvikler din karakter med nye færdigheder, deltager i endeløse diskussioner med andre karakterer i spillet og skaber din egen vej for at nå slutmålet. The Outer Worlds fandtes tidligere til PC, Xbox One og Playstation 4. Nu er spillet endelig udgivet til Switch.

The Last of Us Part 2 – 19 juni

Den længe ventede opfølger til det populære The Last of Us frigives 19. juni. Spillet tager udgangspunkt i tiden fem år efter begivenhederne i det første spil og 25 år efter den første smitte ramte verden. I The Last of Us Part II kan vi igen følge hovedpersonerne Joel og Ellie fra det første spil på en ny og spændende rejse. Oplev nye miljøer i en helt ny fortælling om hævn og overlevelse i et apokalyptisk USA.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]