Prisjagt

Månedens spil: Trials Of Mana

Trials of Mana er frigivet i sin tredje, reviderede version til PC, Playstation og Switch

Tekst:
Daniel Haaf

I Trials of Mana påtager du dig rollen som helt, og med to kammerater på din rejse sætter du jagten ind på ondskabens kræfter i en spilverden på randen af totalt kollaps. Dit mål er at forhindre otte altødelæggende guder - Benevodon-monstre – fra at blive frigivet fra deres fængsler i Mana-sten, som er spredt over hele spillets verden.

Når spillet begynder, skal du vælge din helt og to ledsagere fra i alt seks avatarer. Alle med forskellige baggrundshistorier og forskellige egenskaber. Afhængigt af de avatarer, du vælger, foregår historien forskelligt. Hvis du gerne vil deltage i flere historier, skal du spille Trials of Mana flere gange.

Trials of Mana er et japansk rollespil, et såkaldt JRPG, som blev udgivet første gang i 1995 under navnet Seiken Densetsu 3. Den nye version, der udgives i Sverige, er moderniseret med ny 3D-grafik, engelsk tale og revideret musik. Alle avatarerne har desuden fået en fjerde og ny klasse at spille.

På trods af nyhederne har Trials of Mana alligevel bevaret mere af det indhold, der kendetegnede originalen. Fra kampsystemet til dialogerne og de unikke kendetegn ved hver avatar. Du vil bemærke forskelle, men hvis du kender spillet fra tidligere, vil du helt sikkert kunne genkende det. Hvilken avatar i Trials of Mana er din favorit?

Hvor kan jeg købe Trials Of Mana?

  • Kampsystemet og dialogerne er tro mod originalen
  • Moderniseret 3D-grafik og forbedret musik
  • Vælg mellem seks forskellige avatarer
  • Stop otte ondskabsfulde guder i at slippe fri
  • En nyhed er, at avatarerne kan hoppe i kampe
  • Kampsystemet er tempofyldt og har fokus på action
  • Genspil historien mindst to gange for at få baggrundshistorierne
  • Udgives den 24. april 2020 til PC, Switch & PS4

The Last of Us Part II er forsinket

The Last of Us Part II udgives ikke i maj som tidligere planlagt. På grund af den nuværende corona-krise har spiludvikleren Naughty Dog valgt at udskyde lanceringen.

The Last of Us Part II blev første gang præsenteret i 2016 og skulle oprindeligt have været udgivet i februar. På grund af tidsnød var man dog tvunget til at flytte lanceringen af Naughty Dog til slutningen af maj, men nu er det altså igen nødvendigt at rykke frigivelsen yderligere frem.

Årsagen er logistiske problemer som følge af corona-krisen. Naughty Dog udtaler, at de ikke tror, at de vil kunne dække behovet i forhold til alle, der gerne vil spille The Last of Us Part II netop nu, og derfor udskyder lanceringen.

Også andre spil som Iron Man VR, Minecraft Dungeons og Wasteland 3 påvirkes med udskudte lanceringsdatoer.

Nævneværdige spillanceringer

BioShock: The Collection

BioShock: The Collection er en spilpakke med tre klassiske spiltitler i BioShock-serien. Dyk dybt ned i dystopiske Rapture, eller sigt efter skyerne og den flyvende Columbia. Lad dig vikle ind i tre separate fortællinger, hvor du er brikken i et meget større spil, end du måske aner.

Call of Duty Warzone

Call of Duty: Warzone er en gratis spil af typen battle-royale. I Warzone kæmper op mod 150 spillere på samme tid mod hinanden online i to spiltyper – Plunder og Battle Royale. Warzone er en del af den populære spilserie Call of Duty, men kræver ikke, at du køber nogen af de tidligere spil for at komme op at køre.

Borderlands Legendary Collection

Borderlands Legendary Collection slår tre spil sammen – Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel – i samme pakke. Kør selv eller med venner i mere end 100 timers helt hysterisk underholdning med action comedy på højeste niveau.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]