Prisjagt

Månedens spil – Marvels Avengers

Bliv en helt og red verden som en af Marvels Avengers

Tekst:
Daniel Haaf

Har du nogensinde drømt om at spille som heltene i superheltegruppen Avengers? Så tag et kig på det nye Avengers-spil, som blev udgivet 4. september i år. Det er et actioneventyr med alle dine yndlingshelte, og du kan vælge enten at spille dem selv eller opleve historien i multiplayer mode.

Historien begynder fem år efter en tragisk begivenhed, hvor mange mennesker mistede livet, og Avengers blev beskyldt for at være årsagen. Heltene blev spredt efter den dag, men samles for igen at redde verden fra en stor trussel.

Fra begyndelsen har du adgang til Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow og Ms Marvel. Du kan ændre udseendet af alle spilbare figurer, og i løbet af spillet kan deres færdigheder opgraderes for at gøre dem endnu mere kraftfulde. Spillet opleves i tredjeperson, hvilket betyder, at kameraet er placeret skråt bag de karakterer, du spiller.

Hvor kan jeg købe Marvels Avengers?

Antal spillere: 1-4 spillere

Spilletid: Ca. 20 timer for hovedhistorie og sidemission

Downloadstørrelse: Ca. 90 GB

System: Windows 10, Xbox One, Playstation 4

Varianter: Standard, Deluxe Edition, Collectors Edition

Sværhedsgrad: Valgbare sværhedsgrader i fire niveauer fra Enkel til Brutal

Spilverden: Semi-åben med få muligheder

Lanceringsdato: 4. september 2020

  • Seks helte er tilgængelige lige fra begyndelsen. Spillet får flere helte som opdateringer efter lanceringen. Spider-Man er en af de kommende helte, men superhelten kan kun spilles på Playstation 4 og Playstation 5.
  • Op til fire personer kan være i det samme spil på samme tid. Hver spiller styrer en helt og kan selv vælge, hvordan den skal se ud. Der er flere forskellige udseender og stilarter af tøj at vælge mellem for hver helt i Marvels Avengers.
  • Den første nye helt, der bliver frigivet efter spillets lancering, er Hawkeye. Han får en helt ny, spændende historie, man enten kan spille selv eller i samarbejde med op til fire andre spillere.
  • Hvis du køber Marvels Avengers digitalt, får du en gratis opgradering til henholdsvis PlayStation 5 og Xbox Series X, når spillekonsollerne er udgivet. Gemte filer uploades automatisk, og spillet understøtter cross-play i co-op-tilstand.
  • Marvels Avengers har såkaldte "warzones", som spillerne kan mestre enten selv eller i multiplayer mode. Disse områder har flere missioner, der kan gentages så mange gange som muligt som en del af spillets hovedhistorie.
  • Hvis du vil teste dine evner til det yderste og vise, at du mestrer heltene, kan du bevise dit værd i spillets "challenge rooms". I disse rum vil du møde bølge efter bølge af fjender, som du skal overvinde. Hver ny bølge er sværere end den foregående.
Hvis du vil have et lidt lettere Avengers-spil, kan LEGO-varianten være værd at prøve. Foto: Traveller's Tales

LEGO: Marvels Avengers 

Hvis du synes, at titlen Marvels Avengers føles en smule velkendt, så er du ikke galt på den. I 2016 blev et Lego-spil af samme navn udgivet, tre år efter Lego: Marvel Super Heroes, som bygger på det samme tema.

LEGO: Marvels Avengers har en helt anden historie end den nye Marvels Avengers, og spillestilen er naturligvis meget anderledes. Men hvis du kan lide Lego og vil have en fantastisk spiloplevelse, enten alene eller i samarbejdstilstand på samme skærm, får du mange sjove timer selv med LEGO: Marvels Avengers.

Fordi LEGO: Marvels Avengers har været på markedet i et stykke tid nu, så du kan finde spillet til en virkelig god pris. Nogle gange under hundrede kroner, hvilket er en god pris for den underholdning, som spillet giver. Du kan spille LEGO: Marvels Avengers uden at have kørt nogen tidligere spil i LEGO-serien.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected].