Månedens spil: Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake er månedens spil

Tekst:
Daniel Haaf

Final Fantasy VII Remake er en genskabelse af det ikoniske spil med samme navn fra 1997. Et actionrollespil med millioner af fans over hele verden, og som mange anser for at være et af de bedre i Final Fantasy-serien.

Genskabelsen har moderne grafik, et revideret kampsystem og understøtter skift mellem karakterer, når som helst. Hver individuel karakter har sine egne unikke egenskaber i kamp. Brug magi og specielle angreb, kæmp i tæt kamp, og skab dine egne strategier til forskellige situationer.

Final Fantasy VII Remake gengiver den samme historie som det oprindelige spil, men er udvidet med betydeligt mere materiale og uden det turbaserede styresystem. Du har flere områder at se på, i hvert fald på afstand, med flere detaljer, og spillet forventes at give en mere fordybende oplevelse end originalen.

Lanceringen er opdelt i flere forskellige dele og er eksklusiv for Playstation 4. Hver enkelt del er et spil i fuld størrelse, hvilket betyder, at historien om Final Fantasy VII er blevet stærkt udvidet.

Hvor kan jeg købe Final Fantasy VII Remake?

 • Final Fantasy VII Remake (PS4)
 • Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition (PS4)
 • Forbedret grafikkvalitet end originalen med teksturer med høj opløsning og nyt grafikprogram
 • Final Fantasy VII Remake er udgivet i episoder, hvor hver del er et spil i fuld størrelse
 • Udvidet historie og større områder at udforske
 • Forbedret kampsystem og lettere kontrol af karaktererne i spillet
 • Hver del af Final Fantasy VII Remake er på størrelse med Final Fantasy XIII
 • Det turbaserede system er erstattet af et handlingsbaseret system
 • Fås i standard- og deluxe edition-version
 • Udgives eksklusivt til Playstation 4-serien

Final Fantasy VII Remake – Deluxe Edition

Indholdet der medfølger Deluxe Edition af Final Fantasy VII Remake:

 • Final Fantasy VII Remake
 • En bog med konceptkunst og grafik fra spillet
 • Mini-Soundtrack CD
 • Summon Materia DLC
 • Sephiroth SteelBook® Case

Hvis du vælger at købe den digitale Deluxe Edition-variant af spillet, er det fysiske tilbehør erstattet af digitale versioner. Det betyder, at bogen med konceptkunst og grafik, samt cd'en med soundtracket, kan downloades online.

Spændende spil, der lanceres i april

Gears Tactics

Gears Tactics er et turbaseret strategispil baseret på Gears of War-spilserien. Spillet foregår før de tidligere spil og giver et indblik i menneskehedens første møder med de mareridtsagtige fjender af Locust. Kontroller karaktererne i din gruppe, naviger dem gennem vanskelige passager med aggressive modstandere, og fortsæt videre gennem historien.

Gears Tactics udgives til Xbox One og PC.

Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons er et action-adventure-spil fra Mojang og en såkaldt dungeon crawler-betegnelse. Her ser du Minecraft-verdenen fra et helt nyt perspektiv og med ny spilmekanik, med eller uden dine venner. Bevæg dig ned i de dybeste huler og nedkæmp alle, der står i vejen for dig. Du skal ikke vælge klasse, dit udstyr bestemmer, hvordan du spiller

Minecraft Dungeons udgives til PC, Xbox One, Playstation 4 og Nintendo Switch.

Resident Evil 3

Resident Evil 3 er en genindspilning af spillet med samme navn fra 1999. Spillet har den samme generelle historie som originalen, hvor spilleren styrer karakteren Jill Valentine, en officer i S.T.A.R.S-specialstyrker. Målet er at komme igennem horder af zombier for at flygte ud af Raccoon City og Nemesis, et unikt bio-våben, der konstant jager dig gennem hele spillet.

Resident Evil 3 udgives til PC, Xbox One og Playstation 4.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]