Prisjagt

Sådan skriver du en god anmeldelse

Fortæl os, hvad du synes om ting, du har købt eller prøvet. Det er nemt at skrive en produktanmeldelse og hjælpe andre med at træffe den rette beslutning.

Det er nemt at skrive anmeldelser om produkter. Ofte er der kun brug for nogle få konstruktive sætninger for at give andre en idé om, hvad de køber.

Uanset om du skriver en anmeldelse om din nye mobiltelefon, de hovedtelefoner, du har haft i 10 år, eller den klapvogn, du lånte i løbet af en sommer, kan du hjælpe andre forbrugere.

I det følgende kommer vi med en række praktiske tips til, hvordan du skriver anmeldelser, der hjælper andre bedst muligt. Vi har også tilføjet nogle eksempler på, hvordan de kan se ud.

Sådan skriver du en god anmeldelse – 5 enkle tips

  • Skriv kort. Ofte er et par korte sætninger nok til at fortælle, hvad du synes. Du kan få meget med på blot nogle få minutters skriveri. Vær kreativ!
  • Opdel din dømmekraft i forskellige dele. Hvis du opdeler din dømmekraft i for eksempel tre dele – positivt, negativt og værd at tænke over – er det lettere for læseren at forstå indholdet.
  • Fortæl, hvordan du har fået hjælp. Har du købt et produkt til at løse et problem? Beskriv din oplevelse i anmeldelsen, så andre med samme udfordring får den hjælp, de har brug for.
  • Beskriv virkelige situationer. Fortæl os om situationer, hvor du har brugt dine produkter. At få en sammenhæng hjælper læserne med at forstå, hvad og hvorfor du synes, som du gør.
  • Vær ærlig. Betragt din anmeldelse som en påmindelse til dig selv. Ville du f.eks. købe den der jakke igen? Hvorfor eller hvorfor ikke? Gør anmeldelsen til en huskeseddel for både dig og andre.

Fire eksempler på produktanmeldelser

1. Kort og informativ

Kleen Kanteen Insulated er holdbart bygget og holder indholdet varmt i flere timer. Selv på kolde dage. Termokanden er let at drikke af og lækker ikke. 

2. Længere og med flere detaljer

Macbook Pro 13 er en velbygget bærbar computer med fremragende skærm og oplyst tastatur. Pegefeltet reagerer hurtigt, er stort og nemt at bruge. Processoren og hukommelsen er tilstrækkelig til alle de apps, jeg bruger, helt ubesværet. Computeren bliver hurtigt varm, og ventilatoren larmer en del, hvilket er irriterende i et stille lokale. Der er kun to porte (USB-C), hvilket betyder, at jeg er nødt til at bruge to adaptere til skærm og tilbehør.

3. Detaljeret og tydeligt opdelt

Playstation 4 Pro er en fremragende spillekonsol med god billedkvalitet (4K/30p og HDR) på mit Samsung 4K-TV fra 2018. Spillene er sjove, og PlayStation Store har ofte bedre priser, end hvis du køber spillene på disk.

Almindelige bluray-film fungerer uden problemer, men UHD bluray-film på disk understøttes ikke. Ventilatorerne larmer en del og støjer væsentligt mere end min Xbox One X. Derfor ser jeg hellere film på sidstnævnte.

Controlleren passer godt i mine små hænder og føles robust. Jeg har haft controlleren i et år, og den føles stadig som ny, selvom jeg bruger den hver eneste dag. Den bliver dog lidt glat i svedige hænder.

4. Meget detaljeret og meget tydeligt opdelt

Positivt

+ Tasken har masser af plads og en masse lommer til småting

+ Modstår regn uden problemer (jeg har prøvet)

+ Robust designet med stærke sømme og gode lynlåse

Negativt

- Sidestropperne er lange og kommer nemt i vejen

- Holderne til cykellygterne føles ikke særlig holdbare

- Brystremmen aflaster, når posen er tung, men føles tynd og skrøbelig

Gennemtænkt

. Undersiden forhindrer posen i at stå oprejst, hvis du sætter den ned

. Rulletop beskytter mod regn, men er ikke en løsning for alle

. Skulderstropperne aflaster og er behagelige, selv på mine små skuldre

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev