Prisjagt

Produkt- og butiksanmeldelser

Læs og skriv dine egne anmeldelser af produkter og butikker på Prisjagt – det hjælper både dig og andre forbrugere

Find ud af, hvad andre synes

Det er nemmere at træffe en rigtig god købsbeslutning, når du ved, hvad andre synes om et produkt eller en butik. Derfor viser vi anmeldelser fra andre forbrugere, der har været glade for at bruge Prisjagt. Alt sammen for at få den bedst mulige idé om den produkt eller butik – før du åbner op for tegnebogen.

Du kan selv bidrage og hjælpe andre

Gå ikke glip af muligheden for at hjælpe andre med at foretage rigtig gode køb. Når du skriver en anmeldelse af et produkt eller en butik, øger det chancen for at flere foretager køb, som de bliver rigtig glade for. Og du skal ikke engang have en konto hos Prisjagt for at gøre det.

Her får du en række gode tips til, hvordan du skriver en god produktanmeldelse.

Det er nemt at hjælpe andre med at købe det rette

Du behøver ikke at skrive mange sætninger i din anmeldelse for at hjælpe andre. Et par linjer er alt, der skal til. Det vigtige er, at du ærligt forklarer, hvad du tænker og føler om produktet eller butikken. 

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev