8 smarte gadgets, der kan forbedre dit hjemmekontor

Det behøver ikke at være svært eller dyrt at gøre kontoret hyggeligere

Tekst:
Daniel Haaf

Arbejder du hjemmefra, og finder du dit hjemmekontor uinspirerende? Det er vigtigt at have et behageligt og praktisk arbejdsmiljø for at holde kreativiteten på toppen. Derfor har vi listet otte smarte gadgets, der gør dit hjemmekontor bedre.

Læsetips

Skab et hyggeligere miljø med smarte lys, der kan ændre farve. Foto: Philips

1. Bedre belysning med smart lys

Kast lys over tilværelsen med smart lys, som du kan styre med din mobiltelefon, via bevægelsesdetektor eller direkte fra din computer. Med lys, der kan ændre farve og temperatur, er det lettere at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Det reducerer også belastningen af dine øjne, hvis du sidder længe ved din computer.

Her finder du alle de smarte lys på Prisjagt.

2. Super hurtigt wifi med moderne mesh-router

Lad ikke en dårlig wifi påvirke din kreativitet, når du arbejder hjemmefra. Med en moderne mesh-router, får du mere stabil internetadgang og høj hastighed i alle værelser i dit hjem. Tilføj en eller flere satellitter til at øge rækkevidden, hvis du har et stort hjem. Hvis du vælger en model med Wifi 6, får du højere hastighed og et fremtidssikret hjemmenetværk.

Her finder du alle mesh-routere på Prisjagt.

Tips: Sådan vælger du den rigtige wifi-router til dit hjem

Hvis du har en ældre wifi-router hjemme, kan du opgradere med en nyere og bedre model. En moderne wifi-router med wifi 6 giver højere hastighed og bedre stabilitet på dit hjemmenetværk. Og det er ikke svært at vælge den rigtige.

I vores artikel Bedste Wifi-Router - sådan vælger du den rigtige, hjælper vi dig med at finde den model, der passer dig bedst.

Vellydende højttalere er en fantastisk tilføjelse til kontoret. Foto: ivan, Adobe Stock

3. Trådløst tastatur og computermus til alle dine gadgets

Tastaturer, der understøtter hurtigt skift mellem enheder, gør det nemmere at skifte mellem din arbejdscomputer, spilcomputer og tablet. Du behøver ikke at kravle under skrivebordet for at flytte USB-ledninger, og uden ledninger har du et mere behageligt arbejdsmiljø. Et tip er at vælge en model, der fungerer sammen med både Windows og Mac, hvis du ofte bruger begge dele. Suppler med en computermus, der også understøtter hurtigt skift mellem enheder, for at gøre det hele endnu mere praktisk.

Her finder du alle trådløse tastaturer og computermus på Prisjagt.

4. Vellydende højttalere til din computer og mobiltelefon

Med et par vellydende højttalere til din computer får du en meget bedre musikoplevelse. Der findes fremragende højttalere, der kan forbindes både med ledning og trådløst. Et tip er at vælge en model, der også fungerer sammen med din mobiltelefon eller tablet, så du hurtigt kan skifte mellem flere enheder. Hvis du ikke har plads til højttalere, kan et par hovedtelefoner være et bedre valg.

Her finder du alle computerhøjttalere på Prisjagt.

5. Sid mere komfortabelt med en gamingstol til dit skrivebord

Med en god kontor- eller en gamingstol sidder du bedre ved dit skrivebord. Når stolen er egnet til mange timers brug, er det lettere at opnå en god siddestilling. Det aflaster kroppen, og du undgår problemer med ryg, skuldre og nakke. En god stol har en ordentlig støtte til både lænd og hals og har stabile armlæn, der aflaster armene. Opnå optimalt resultat med et højdejusterbart bord, så du kan stå op, når det er nødvendigt.

Her finder du alle gamingstole på Prisjagt.

En smart skærm viser dine yndlingsbilleder, afspiller videoer og viser vejret. Foto: Jacky, Adobe Stock

6. Stemmestyring med en smartskærm

En smartskærm på skrivebordet er både stilfuld og praktisk. Du kan se fotografier fra din mobiltelefon, stemmestyre intelligente gadgets ting og se vejret. Eller hvorfor ikke sætte se videoer, indstille timere til madlavning og se, hvad der kommer som det næste i kalenderen. Smartskærme er et fremragende supplement, uanset om du vil have det på dit skrivebord, i køkkenet, på tv-bænken eller på natbordet.

To populære smartskærme er Google Nest Hub og Lenovo Smart Display.

7. Usb-hub til alle dine gadgets og tilbehør

Hvis du har en moderne bærbar computer, ved du, hvor få porte de har til forskelligt tilbehør. I mange tilfælde mangler der standard-usb-porte, ethernet-port til netværkskabel og læser til hukommelseskort. Med en god usb-hub får du alle de porte, du har brug for, uanset om du arbejder hjemmefra eller på farten. Bare sørg for at vælge en model, der opfylder dine behov og har den rigtige forbindelse til din computer. Hvis du har brug for at bruge flere usb-gadgets til flere computere, skal du muligvis bruge en usb-switch i stedet.

Her finder du alle usb-hubs på Prisjagt.

8. Arbejd smartere med et højdejusterbart bord

Med et højdejusterbart bord er det nemmere at finde den perfekte arbejdsstilling. Du får bedre kropsholdning og reducerer belastningen på din ryg og skuldre. Hvis du ikke har prøvet at arbejde stående, er det på høje tid – og det behøver ikke at koste en bondegård. Du kan vælge mellem elektriske og manuelle højdejusterbare borde, hvis du ønsker at spare lidt penge.

Her finder du alle de højdejusterbare borde på Prisjagt.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected].