10 spil til Xbox Series X

Halo Infinite, Fable, Forza Motorsport, Psychonauts 2 og mange flere

Tekst:
Daniel Haaf

Her kan du læse mere om Xbox Series X

Microsoft har præsenteret den kommende spillekonsol Xbox Series X. Den nye model understøtter 8K-opløsning, klarer op til 120 fps og har et helt nyt design. Xbox Series X lanceres i god tid før julehandlen 2020. Du kan læse mere om Xbox Series X her.

Her er 10 spil, der blev vist til Microsoft store spil-event for Xbox Series X

Halo Infinite

Halo Infinite er det nyeste spil i Halo-serien og er udviklet af studiet 343 Industries. På den store Xbox-event blev der præsenteret en flere minutter lang video, der viste handlingen et godt stykke inde i spillet. Du indtager igen rollen som Master Chief et godt stykke efter det sted, hvor Halo 5: Guardians endte. Halo Infinite byder på nye områder, der skal besøges, flere karakterer, der skal interageres med, og en række nye spilleteknikker (f.eks. en gribekrog).

Fable

Nu præsenteres der endelig et nyt spil i Fable-serien. Efter de tre første spil, der blev udgivet i 2004, 2008 og 2010, har fans ventet længe og spændt på en frisk start serien. Vi ved ikke ret meget om det nye Fable. Ikke ud over at det er spilstudiet Playground Games, der udvikler spillet, og at elverfolk af sundhedsmæssige årsager for hver en pris bør undgå tudser. Hvis du ikke endnu har spillet Fable I, II og III, så fås de til Xbox 360 og Xbox One.

Forza Motorsport

Hvis du elsker motorsport, er det kommende Forza Motorsport til Xbox Series X måske noget for dig. Det nye bilspil kører i 4K-opløsning med 60 fps og understøtter ray-tracing på den nye spillekonsol. Spillet er stadig i en tidlig udviklingsfase, så der er mange detaljer, vi ikke kender endnu. Hvad vi ved er imidlertid, at en sammenligning mellem det nye Forza Motorsport til Xbox Series X og Gran Turismo 7 på Playstation 5 virker til at være ret så spændende.

Destiny 2: Beyond Light

Hvis gaming er dit spil. er du sikkert stødt på Destiny 2 på et tidspunkt. Spillet fra spilstudiet Bungie blev udgivet i 2017 og har fået flere store tilføjelsespakker de seneste tre år. Og med præsentationen af Beyond Light, har vi en endnu en at se frem til. I Beyond Light får vi nye underklasser, flere områder at besøge og nye elementer at bruge. Samtidig med visningen af Beyond Light blev det afsløret, at Destiny 2 er optimeret til Xbox Series X med 4K-understøttelse ved 60 fps.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect har fået en tilføjelsespakke ved navn Connected. Det er en gratis opdatering til alle, der allerede bruger Tetris Effect, som gør det muligt at spille med andre i multiplayer-mode. Både over internettet og lokalt på computer eller spillekonsol. Tilføjelsespakken udgives i sommeren 2021 til alle platforme, hvor Tetris Effect kan spilles, selv for dig med VR-headset.

Avowed

Avowed er et nyt fantasy RPG-spil, der udspiller sig i samme verden og på samme sted, som tidligere udgav Pillars of Eternity. Spillet er udviklet af spillestudiet Obsidian Entertainment, der er kendt for tunge spilletitler som Fallout: New Vegas og The Outer Worlds. Traileren til Avowed afslører ikke meget om spillemekanikken, og lanceringsdatoen kendes ikke i dag. Du kan dog roligt regne med både magi og sværdfægtning i bedste stil, hvis vi tolker indholdet i traileren frit.

Psychonauts 2

Spiludvikleren Double Fine arbejder på en efterfølger til 2005 års Psychonauts. Det nye spil er præcis som sin forgænger et platformspil i 3D og vil være tilgængeligt til såvel spillekonsol som PC. Double Fine er tidligere kendt for spil som Brütal Legend fra 2009 og i de senere år Remaster-versioner af Grim Fandango, Day of the Tentacle samt Full Throttle.

Tell Me Why

Tell Me Why er en spilleserie i flere dele, som er udviklet af spillestudiet Dontnod Entertainment. Der er tale om et historiedrevet eventyr, der handler om søskendeparret Tyler og Alyson Ronan. Hele handlingen udspiller sig i en lille by i Alaska, hvor dine handlinger styrer fortællingen videre frem. Den 27. august 2020 udgives første del i serien til PC og spillekonsol.

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2 er en direkte efterfølger til S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl, der blev udgivet i 2007. Præcis som sin forgænger er det nye spil en FPS-titel, og historien udspiller sig i et alternativt Chernobyl. Spilleren kan frit gå på opdagelse i den alternative verden, og der er flere forskellige afslutninger, der kan opleves på forskellig vis, alt efter hvilke valg der træffes i løbet af spillet. S.T.A.L.K.E.R 2 udgives til PC og Xbox Series X på en endnu ukendt dato.

The Medium

The Medium er et psykologisk horror-spil, der udspiller sig i både den fysiske verden og en parallel åndeverden. I The Medium kan du opleve begge dele samtidigt, mens du undersøger hemmeligheder, løser finurlige gåder og undgår det evigt søgende monster ved navn The Maw. Den unikke spillestil kombineres med et spøgelsesagtigt lydspor, som tilsammen skal levere en helt ny spændende oplevelse til både PC og Xbox. Lanceringen finder sted i den sidste del af 2020.

10 spel som kommer till Playstation 5 (PS5)

Der vil naturligvis også komme mange spil til Playstation 5. Til et arrangement tidligere i juni blev mange af de kommende store spil afsløret, og her kan du se trailere til 10 af dem. Horizon Forbidden West, Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart og mange flere er på vej.

Se trailere, og læs mere om spillene her.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]