10 spil, der lanceres til Playstation 5 (PS5)

Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7, Demon's Souls og mange flere

Tekst:
Daniel Haaf

PS5-konsollerne med håndkontrol og ekstra tilbehør

Sony har afsløret Playstation 5 – frigives i to varianter

Sony har endelig afsløret, hvordan den kommende Playstation 5 ser ud, og hvilket tilbehør der kommer til spillekonsollen. Vi har samlet alt det, du skal at vide om PS5-konsollen, i en samlet artikel, som du kan finde via nedenstående link. Playstation 5 udgives sidst i 2020, men du kan naturligvis begynde at følge udviklingen allerede i dag, så du har styr på pris og lagerstatus før lanceringen.

Læs alt om den nye spillekonsol og se billeder her.

Her kommer 10 fede spil, der afsløres på Sonys store live-event for PS5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West er den officielle efterfølger til det populære spil Horizon Zero Dawn. Som i det første spil følger vi Aloy på hendes farefyldte færd gennem det utroligt smukke landskab, hvor de mange farer skjuler sig undervejs. Guerilla Games er spiludvikleren bag begge spil, og vi håber, at spillet bliver en lige så stor succes som det første.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales rusker op i spilleserien med en ny hovedperson, der spiller superhelten Spider-Man. Spillet er en officiel efterfølger til det meget hyldede spil i 2018 Spider-Man, og udvikles af Insomniac Games. Der mangler stadig mange detaljer om det nye Spider-Man: Miles Morales, men teasertraileren til spillet afslører i det mindste en række nye færdigheder og et forbedret bandesign.

Resident Evil Village

Resident Evil Village er det ottende spil i serien og genintroducerer to kendte navne fra de tidligere spil – Ethan Winters og Cris Redfield. Som navnet antyder udspiller Resident Evil sig i en mildest talt ubehagelig by med alle de farer, der kendetegner Resident Evil-serien i dag. Fokus i spillet er på kampsystemet og muligheden for at udforske mere, hvilket vil adskille det nye spil fra Resident Evil 7 fra 2017.

Gran Turismo 7

Er du vild med bilspil? Så bliver du glad for nyheden om Gran Turismo 7 til Playstation 5. I skrivende stund ved vi ikke meget mere om spillet, end at der kommer en ny kampagnetilstand, men der er ikke stor sandsynlighed for, at vi kommer til at se nye biler og baner samt opgraderet grafik. Gran Turismo 7 bliver det seneste i serien efter Gran Turismo Sport, der blev frigivet i 2017.

Demon’s Souls

Demon's Souls er en videreudvikling af det originale spil fra FromSoftware. Demon's Souls er et utilgiveligt spil med en høj sværhedsgrad. Du kan forvente at dø igen og igen, genopstå og stå ansigt til ansigt med spillets meget trælse bossfjender. Bluepoint Games er spiludvikleren, der arbejder på den nye version, og de lover et spil, der er fuldstændig omarbejdet fra bunden.

Grand Theft Auto V

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at Grand Theft Auto V udgives til Playstation 5. Spillet får store tekniske forbedringer, visuelle opgraderinger og optimeres til højere ydeevne i den nye spilkonsol. Grand Theft Auto Online, som normalt er en integreret del af spillet, får en enkeltstående version, som alle Playstation 5-brugere kan downloade gratis efter lanceringen (Playstation Plus påkrævet). Grand Theft Auto V udgives også til Xbox Series X og lanceringen sker i løbet af andet halvdel af 2021.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart er næste store lancering i Ratchet & Clank-serien, og spillet kommer til Playstation 5. Til Sonys store PS5-event blev der vist en demo af spillet, som indikerer, at vi ikke kun vil kunne spille den ikoniske duo, men måske endda en helt ny lombax-karakter. Andre detaljer er, at duoen kan hoppe mellem dimensioner via ormehuller i en tilsyneladende ubegrænset verden. Det ser også ud til, at spillerne kan ride på drager, hvilket også er med til at gøre spillet endnu mere spændende. Det sidste Ratchet & spil blev udgivet til Playstation 4 i 2016, så en ny titel i serien har været længe ventet.

Sackboy: A Big Adventure

Sackboy: A Big Adventure er et farverigt eventyrspil med helt skøre baner, figurer og underfundige monstre. Igen får vi muligheden for at kontrollere Sackboy fra LittleBigPlanet-serien, denne gang i tre dimensioner i stedet for to som i de tidligere spil. I Sackboy: A Big Adventure kan du enten spille alene eller sammen med dine venner. På din rejse indsamler du genstande i bobler, som du kan bruge, når du skal skabe dine egne listige baner.

Hitman III

Hitman III frigives i januar 2021 som det tredje og sidste spil i World of Assassination-trilogien. Igen indtager vi rollen som lejemorder og besøger forskellige stedet for at finde og udrydde skydeskiver. Hvordan du gør det, er helt op til dig. Hitman III fortsætter seriens oplæg med stor frihed, hvor spillerne kan vælge mange forskellige måder at nå sine skydeskiver og ... få noget af en alvorssnak med dem.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo er et nyt storspil, der udgives af Bethesda. Debuten sker på Playstation 5 i 2021 og præcis som navnet afslører udspiller hændelserne sig i Tokyo, Japan. I spillet er 99 % af byens befolkning er forsvundet, og der er en konstant trussel væsenerne The Visitors. Dit mål er ved hjælp af superkræfter at redde byen og de indbyggere, der stadig er tilbage.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]