Prisjagt

Søgefunktion

Vores søgefunktion er den hurtigste måde at finde alt det, du skal bruge, på Prisjagt – produkter, kategorier, butikker og fragtmænd

Viser de vigtigste ting

Søgefunktionen er lynhurtig og nem at bruge på din computer og mobil. Skriv et nøgleord i feltet, så vi kan vise dig relevante og populære søgeresultater med billede, produktnavn og pris. Nem og uden unødvendig information.

Gentag dine seneste søgninger

Vi hjælper dig med at huske, hvad du søgte efter sidste gang. Når du klikker i søgefeltet, viser vi dig dine seneste søgninger. Her kan du også se populære søgninger, som andre netop har foretaget. 

Søg, og find det rette på stedet

Tryk på søgeknappen, og få en detaljeret resultatside med et detaljeret søgeresultat. Her viser vi dig større billeder, flere priser og tips om produkter, der er relevante for din søgning. Du kan også sortere søgeresultaterne.

Vidste du, at vi har nyhedsbreve og er tilgængelige på Facebook og Instagram? Du kan følge os der for at få tips til de mest populære produkter, nye spil og de seneste trends.

Har du en konto hos Prisjagt? Det er gratis, og det tager kun et par minutter at komme i gang. Opret en konto, og se alle vores tilbud.

➡️ Prisjagt på Facebook

➡️ Prisjagt på Instagram

➡️  Abonner på vores nyhedsbrev