Apple iPad Pro 11" 64GB (1st Generation)

Apple iPad Pro 11" 64GB (1st Generation)

  • Skærmstørrelse: 11 tommer
  • Operativsystem: Apple iPadOS 14
  • Intern lagerplads: 64 GB
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple iPad Pro 11" 64GB (1st Generation)

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Apple iPad Pro 11" 64GB (1st Generation) lige nu er 6 406 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Tablets med en gennemsnitlig vurdering på 3.9 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 15 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeApple
Skærmstørrelse11 tommer
Operativsystem (nyeste version)Apple iPadOS 14
Intern lagerplads (størrelse)64 GB
4G (LTE)Nej
Skærmopløsning (HxV)2388x1668 pixels
Udgivelsesår2018
Skærmstørrelse
11 tommer
Udgivelsesår
2018
Skærmopløsning (HxV)
2388x1668 pixels
Operativsystem (nyeste version)
Apple iPadOS 14

Grundoplysninger

Produktnavn
Apple iPad Pro 11" 64GB (1st Generation)
Mærke
Kategori

Konnektorer

Andre stik
Datatilslutning
USB
Type af USB-stik
USB (Type C)
USB (i alt)
1 stk
USB 2.0
0 stk
USB 3 Gen 1 (5Gbps)
0 stk
USB 3 Gen 2 (10Gbps)
1 stk
HDMI
Nej
Tastatur medfølger
Nej

Egenskaber for billede

Pixeltæthed
264 PPI
Skærmopløsning (HxV)
2388x1668 pixels
Skærmstørrelse
11 tommer
Skærmteknologi
LCD
Paneltype
IPS (TFT)
Størrelsesforhold
14:10
Visningsfunktioner
Ridsefast skærm, 120Hz opdateringshastighed

Design

Farve
Sort, Sølv, Hvid, Grå

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
178.5 mm
Dybde
5.9 mm
Højde
247.6 mm
Produktvægt
468 g

Funktioner

Funktioner
Vandbestandig, Understøttelse af styluspen (Active Digitizer), Understøtter NFC, Fingeraftrykslæser, Ansigtsscanner

Kamera

Indbygget kamera
Ja
Frontkamera
Ja
Effektive pixler frontkamera
7 megapixels
Antal kameraer
2 stk
Effektive pixler
12 megapixels
Kamerafunktioner
Autofokus, Integreret geotagging, Indbygget blitz/lampe
Videooptagelse
Ja
Maks. billedhastighed (højeste opløsning)
60 fps
Maksimal opløsning (video)
3840x2160 (4K Ultra HD) pixels

Kommunikation

2G (GSM)
Nej
3G (UMTS)
Nej
4G (LTE)
Nej
5G (NR)
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
5.0
Indbygget navigationssystem
Nej
Trådløst netværk (Wi-Fi)
Ja
Standard for trådløst netværk
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4), 802.11ac (Wi-Fi 5)

Kompatibilitet

Streaming-standarder

Lagring

Hukommelseskortlæser
Nej
Intern lagerplads (størrelse)
64 GB
Intern lagerplads (type)
Flashhukommelse/SSD

Hukommelse

Hukommelsestype
DDR4
RAM-størrelse
4 GB

Software

32/64-bit OS
64-bit
Operativsystem (nyeste version)
Apple iPadOS 14

Processor

Grafikprocessor (GPU)
Ja
Grafikprocessortype
Processorhastighed
2.5 GHz
Processorkernetype
8 (Octa) Core
SoC/CPU (System on Chip)
Apple A12X Bionic

Strømforsyning

Batterikapacitet
7812 mAh
Batterilevetid (drift)
10 h
Batteritype
Li-polymer

Diverse

Udgivelsesår
2018
3.9 / 5
(7 anmeldelser)
5
(5)4
(0)3
(2)2
(0)1
(0)
Sorteret efter dato
4 måneder siden
Har ejet en Google Nexus 7, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Air og Galaxy Tab S3 før dette samt Surface Pro og Surface Go. Men iPad Pro 2018 er på et helt andet niveau sammenlignet med dem. Skærmen er perfekt, størrelsen er anstændig, og ydelsen såvel som batteriets levetid er utroligt. Tilføj to par virkelig gode højttalere og fremragende byggekvalitet; Der har vi dette produkt. fordele: + Skærm. Ingen baggrundsbelysning bløder, perfekte farver, høj lysstyrke, høj opdateringshastighed og lav refleksionsevne. Den eneste dårlige ting er, at snavs let sidder fast på det. + Ydeevne. Kogte aldrig, og havde aldrig ventet på det. + Batteriets levetid. Se film hele tiden, og batteriet ser aldrig ud til at dø. Utroligt imponerende. Så indlæses det meget hurtigt, når det er tid til det. + Pennen. At skrive på denne plade med pennen er virkelig surrealistisk som at skrive med en rigtig pen. De overfladeapparater, jeg ejer, kommer ikke engang tæt på den præcision og føler, som Apple Pencil tilbyder. Ulemper: - Bortset fra det faktum, at skærmen let bliver snavset, er der ikke meget at sige. Jeg har måske ønsket at have hovedtelefonstik tilbage, men min Samsung adapter fungerer fint.

Google

et år siden
Hvis du vil have mest muligt ud af denne padde, skal du køre iPadOS 13 (og helst macOS Catalina på din Macbook), som frigives i efteråret. Begge er imidlertid allerede tilgængelige som offentlig beta og fungerer allerede fint. Ydeevnen er god, ligesom batterilevetiden er. USB-C er bestemt et skridt i den rigtige retning, for i fremtiden behøver du muligvis kun at have en type kabel til al elektronik. Jeg elsker formfaktoren og Face ID. En virkelig stor ting er ProMotion 120hz. Det lyder måske ikke så imponerende på papir, men i virkeligheden gør det en stor forskel for strømmen sammenlignet med en almindelig tablet. Føj dette til en Apple Pencil 2 og et smart tastatur, og vi har en vinder!

Google

2 år siden
Købte sådan en iPad for en måned siden med håbet om mere eller mindre at udskifte computeren (4,5 år gammel i7 laptop), som den også gjorde. Jeg bruger kun min computer til billedredigering i øjeblikket, men når Photoshop kommer til iPad senere i år, finder jeg det svært at tro, at jeg vil bruge computeren meget mere overhovedet. Fra mit perspektiv, bruger jeg iPad som en "computer udskiftning", overvejer jeg følgende: + Let at bære. Det er glat, lille, og du behøver ikke bekymre dig om at have en oplader med dig, fordi batterilevetiden er bedre end for mange computere. Derfor er det meget nemt at flytte rundt. Hvis du stadig vil have en oplader, er den meget mindre end en oplader. + Skærm. Skærmen er bare stor nok til at blive brugt som en computer, og er meget skarp og fleksibel med lysstyrken. 120 Hz er en glæde for øjnene (og bør selvfølgelig være mindre anstrengende at tjekke på?). + Tilbehør (pen + tastatur). Jeg bemærker med hjælp fra pennen og skriver tekster på tastaturet. Nøglerne er ikke super-smukke først, men du bliver vant til det ganske hurtigt. Jeg skriver om så hurtigt og behageligt på min iPad som jeg gjorde på min pc. Pennen laster trådløst, hvilket er en stor grund til at hoppe over 10,5-tommer modellen efter min mening. + Apps. Generelt synes jeg, at apps øger oplevelsen ret betydeligt sammenlignet med de fleste websider (Twitter, Mail, Messenger, Youtube osv.). + Workflow. I princippet er alle aber veludviklede, multi-vinduet fungerer med uret, at skifte mellem apps går glat, osv. Osv. FaceID gør weblogningsarbejdet hurtigt og smidigt. - Prisen. Ja, det koster ved første øjekast mange penge at købe disse gadgets, ca. SEK 12.000 i alt. - For tyndt? Jeg har altid en lille bekymring for, at den kunne bøje sig i posen, selv med tastaturet på. Vil nok anbefale ikke at lægge det i en fuld rygsæk, i det mindste. - Filhåndteringssystemet. Faktisk er der ikke længere store mangler i filhåndtering internt i iPad - i hvert fald har jeg ikke haft nogen problemer. Når det er sagt, kan man ikke forbinde en ekstern harddisk og USB-hukommelsesstifter, hvilket er en klar ulempe. Jeg håber Apple kan rette dette til næste iOS. Samlet beløb: En dyr gadget, men det gør præcis hvad det skal. Hvis du sammenligner med ultrabooks / macbooks i samme prisklasse, tror jeg faktisk, at du får mindst lige så god værdi for pengene. Hvis du ikke er interesseret i Surface (som jeg ikke var) så er dette faktisk et meget godt alternativ, ifølge mig. Processorens kraft i nye iPads er så stærk, at de sandsynligvis varer mindst lige så længe som almindelige computere. Køb dette, hvis du vil have en jævn produktivitetsmaskine, som du kan bruge som en computer med få undtagelser. Men køb ikke kun iPad uden tilbehør til at bruge som en videoviser - så billigere iPads er mere overkommelige.

Google

2 år siden
iPad Pro 11 "er tiltalende på alle måder, og præsenteres som et stort fremskridt i forhold til tidligere iPads. Det er det ikke. I det væsentlige er dette sidste års iPad i et nyt design med en stærkere professor, men for mange kompromiser. Det store flertal bør købe 10,5 "iPad Pro, og efterfølgende ønsker jeg det gjorde jeg også. Hvis du bruger flere processorkerner til at eksportere 4K-video dagligt eller behandle RAW-billeder, er iPad Pro 11 det bedste valg. Ellers ikke. Der er ingen anden fordel i praksis. Men mange ulemper. Jeg valgte Pro 11 "over 10.5" primært af følgende grunde: større skærm, tyndere kanter, FaceID, større tastatur (onscreen). Alle grunde falder i praksis. Større skærm: Forskellen er omkring 15%, men iOS bruger ikke den ekstra overflade særligt godt. Samtidig begynder skærmen at blive så stor, at det er ubehageligt for øjnene. Omkring 11 ", skal afstanden fra øjnene være omkring en halv meter, men du holder normalt iPad tættere. Dette format fungerer bedst med iPad på et bord med et eksternt tastatur. Tyndere kanter: Det ser godt ud. Det giver lidt mere plads i højden. Men på bredden er rummet faktisk mindre, fordi "kant til kant" er ren løgn. Afstanden til kanten er mindre på en bredde, men dermed større på den anden bredde end Pro 10,5 ". En mindre behagelig konsekvens er, at det er meget nemt at ved et uheld få input fra andre ting, fordi berøringsfladen går længere nede, for eksempel hvis du hviler iPad mod mave, knæ eller lignende. FaceID: I teorien vil dette gøre det hurtigere og nemmere end TouchID på Pro 10.5 ". I praksis gør det næsten ingenting noget enklere eller hurtigere, men mange ting umulige eller langsommere. Den eneste måde at låse Pro 11 "på er at have hovedet ret lige foran iPad, hvilket gør det umuligt at Send hurtigt et kort svar til en besked med iPad liggende på bordet. Hvis du vil gøre noget hurtigt, skal du enten læne sig over iPad eller holde det op, hvilket hurtigt bliver mere end lovligt sejt. TouchID er simpelthen objektivt overlegen til at låse op iPad. Websider og apps var mit store håb for FaceID, fordi der TouchID er ret akavet. Hvis du jonglerer et dusin websider med logins, skal du altid ændre dig for at læse fingeraftrykket. Det er ikke bedre på Pro 11 ", bare anderledes. Det tager lidt længere tid at logge på websteder med FaceID, og du skal ofte ændre dit greb alligevel, fordi kameraet sidder præcis, hvor du nemt holder hånden. Større tastatur: Dette jeg glædede mig mest på, fordi jeg arbejder med min iPad. Større knapper skal gøre lettere lettere. Desværre er knapperne oftere mindre end før før Apple har ændret layoutet og stuvet flere nye nøgler i stedet. Det er i det væsentlige sværere at skrive på end iPad Pro 9.7, og jeg vil nok nok sige det værste skærmtastatur Apple nogensinde har lavet til portrætstilstand / vertikal. Sammenfattende kan man sige, at i et nichebrug er Pro 11 "meget bedre (rigtig tunge applikationer plus at bruge iPad på et bord med eksternt tastatur). Men det meste af hvad de fleste mennesker gør ("iPad ting") er værre end før. Det er konsekvent i masser af små ting, fra den Pro 11 "er meget sværere at samle op fra et bord til de nye kanter skåret i hænderne. Sum sum, en meget dyrere og lidt ringere iPad i forhold til prisen og dens forgænger. Den laveste prisværdi i en iPad Pro nogensinde, bortset fra den ekstremt lille procentdel af brugere, der sidder hele dagen og eksporterer video. Snu stoltheden om at have det allerførste og køb 10,5 "i stedet. Begge er utroligt kraftfulde og har næsten samme skæreoverflade, men 10,5 "er også mere ergonomisk, økonomisk og holdbart.

Google

2 år siden
Real monster med en grusom skærm, bedre og uhyre stærk end sin forgænger 10.5. Batteriets levetid er kanon. Ny kant til kant med ansigt-ID er virkelig velkommen. Der er ikke noget, der konkurrerer med dette, Apple gør, hvad de gør bedst. Apple er ikke den billigste eller gør alt rigtigt, men alt fungerer så smertefrit og perfekt. De gør det enkelt og pænt uden at smide det. Alle Apple-produkter arbejder så pænt sammen.

Google

Laveste pris 5 299 kr (2020-08-07)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Proshop
2020-09-226 406 kr-295 kr
Apple iPad Pro 11.0" (2018) 64GB - Space Grey
Se i butik
Merlin.dk
2020-09-226 406 kr-295 kr
Apple iPad Pro 11.0" (2018) 64GB - Space Grey
Happii
2020-09-226 406 kr-295 kr
Apple iPad Pro 11.0" (2018) 64GB - Space Grey
Se i butik
Online Supplies
2020-09-176 879 kr
APPLE Ipad Pro 11 Wifi 64GB Space Gray
ComputerSalg
2020-09-097 046 kr+2 kr
Apple 11-inch iPad Pro Wi-Fi - 1. generation - tablet - 64 GB - 11 IPS
Se i butik
Expert
2020-08-296 699 kr+799 kr
IPAD PRO 11" WIFI 64GB SPACE GREY (2018)
Se i butik
Nordic Electronics
2020-07-186 697 kr+209 kr
iPad Pro 11" 2018 64GB Wifi Spacegrey
Expert
2020-07-136 699 kr+500 kr
IPAD PRO 11" WIFI 64GB SILVER (2018)
Se i butik
MyTrendyPhone
2020-05-296 929 kr+320 kr
Apple iPad Pro 11 Wi-Fi - 64GB Sølv
Conrad
2020-05-267 090 kr
Apple iPad Pro 11 WiFi 64 GB Spacegrå
Se i butik
Conrad
2020-05-267 290 kr
Apple iPad Pro 11 WiFi 64 GB Sølv
Se i butik
TimeComputer
2020-05-246 406 kr-130 kr
APPLE Ipad Pro 11 Wifi 64GB Space Gray
TimeComputer
2020-05-206 944 kr-1 113 kr
APPLE Ipad Pro 11 Wifi 64GB Silver
TimeComputer
2020-04-308 146 kr
APPLE iPad Pro 11" 2018 Wi-Fi 64 GB Silber MTXP2FD/A
Nordic Electronics
2020-01-136 514 kr-268 kr
iPad Pro 11" 2018 64GB Wifi Silver
MyTrendyPhone
2019-12-186 609 kr-70 kr
Apple iPad Pro 11 Wi-Fi - 64GB Space Grå
Euronics
2019-08-136 699 kr-1 kr
Apple MTXN2KN/A Apple 11-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB - Space Grey
Se i butik
Euronics
2019-08-136 699 kr-1 kr
Apple MTXP2KN/A Apple 11-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB - Silver
Se i butik
El-Salg
2019-08-136 699 kr-1 kr
Apple MTXN2KN/A 11-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB - Space Grey
Se i butik
El-Salg
2019-08-136 699 kr-1 kr
Apple MTXP2KN/A 11-inch iPad Pro Wi-Fi 64GB - Silver
Se i butik
Proshop
6 406 kr
Apple iPad Pro 11.0" (2018) 64GB - Silver
Se i butik
Happii
6 406 kr
Apple iPad Pro 11.0" (2018) 64GB - Silver
Se i butik