StartsideTemaerBlack FridaySådan shopper du smartere på Black Friday
Adobe Stock: ©GaudiLab

Sådan shopper du smartere på Black Friday

Det er nemt at blive lokket til spontankøb i kampagne- og udsalgsperioder. Derfor har vi samlet vores bedste tips, når det kommer til smartere shopping – lige netop for at du skal kunne finde de rigtig gode tilbud og undgå de dårlige.

Sammenlign priser hos flere butikker

Det første du bør gøre, for at tjekke om et tilbud virkelig så godt som det lyder, er at sammenligne priserne hos de forskellige butikker. Priser varierer ofte mellem butikkerne, og nogle tilbyder desuden prisgaranti.

Tjek prishistorikken

Prisen på produkter varierer over tid, og mange butikker vælger desuden at justere deres priser jævnligt. En meget almindelig metode, der bruges for at få produkter til at se billigere ud, er først at hæve prisen, og derefter sænke den og afslutningsvis sammenligne den med den gamle pris. Ved at tjekke prishistorikken kan du nemt og enkelt finde den laveste pris, som produktet har haft, i den tid det har været oplistet hos os.

Prishistorikken viser også, hvor ofte et produkt varierer i pris. Et tidsbegrænset tilbud kan således være ét af mange i løbet af året, hvilket kan betyde, at det ikke er så presserende at købe, som det umiddelbart fremstår.

Overvåg priser

En smart funktion, som du kan drage fordel af i løbet af Black Friday, er muligheden for at overvåge prisændringer. Vælger du at overvåge et produkt, så modtager du en e-mail eller en push-besked fra os, hver gang en butik sænker prisen. På den måde behøver du ikke at sidde lænket foran skærmen og lede efter prisnedsættelser. Nu kan du i stedet læne dig tilbage og blive underrettet af os, når priserne falder. Du overvåger et produkt ved at klikke på knappen "Overvåg", der findes på alle produktsider.

Planlæg med lister

Når du er logget ind på Prisjagt, kan du oprette forskellige lister på siten. Listerne kan altid redigeres – dvs. du kan både tilføje og fjerne produkter – præcis efter ønske. Listerne viser hele tiden den laveste pris for hvert enkelt produkt, samt en samlet sum for alt på listen.

Gratis forsendelse?

Glem ikke at tjekke forsendelsesomkostningerne inden du beslutter dig for at lægge en bestilling. Forskellige butikker har forskellige forsendelsesalternativer og i sidste ende kan forsendelsesomkostningen være det, der er afgørende for, hvor det er billigst at handle.

Black Friday 2023

Alle Black Friday-tilbud på samme sted

Gå til kampagne