Kategorier
Prisjagt

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB lige nu er 9 676 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Mobiltelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 4.3 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 25 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeSamsung
Operativsystem (nyeste version)Android 11
Skærmstørrelse6.8 tommer
Udgivelsesår2021
Intern lagerplads (størrelse)256 GB
4G (LTE)Ja
TouchscreenJa
Skærmstørrelse
6.8 tommer
Udgivelsesår
2021
Touchscreen
Ja
Operativsystem (nyeste version)

Grundoplysninger

Produktnavn
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B 256GB
Mærke

Generelt

Serie
Samsung Galaxy S21

Konnektorer

Datatilslutning
USB
Type af USB-stik
USB (Type C)
USB On-The-Go (OTG)
Ja
USB-version
3 (Gen 1)
Hovedtelefonudgang (2,5/3,5 mm)
Nej

Egenskaber for billede

Pixeltæthed
515 PPI
Skærm
Farve
Antal farver
16 777 216 farver
Skærmopløsning (HxV)
1440x3200 pixels
Skærmstørrelse
6.8 tommer
Skærmteknologi
OLED (AMOLED)
Størrelsesforhold
20:9
Touchscreen
Ja
Visningsfunktioner
Ridsefast skærm, HDR, 120Hz opdateringshastighed

Design

Farve
Sort, Sølv, Blå, Hvid, Brun
Fysisk tastatur/numerisk tastatur
Nej
Udviklet specielt til seniorer
Nej

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
75.6 mm
Dybde
8.9 mm
Højde
165.1 mm
Produktvægt
227 g

Funktioner

Dual SIM-kortunderstøttelse
Ja
Hybrid Dual SIM
Nej
Funktioner
FM-radio, ANT+, Understøttelse af styluspen (Active Digitizer), Indbyggede stereohøjttalere, eSIM, Hörapparatkompatibel
Indbyggede sensorer
Nærhedssensor, Accelerometer, Gyroskop, Barometer
Indbygget trådløs opladning
Ja
Trådløs standard
QI, PMA
Sikkerhed
Fingeraftrykslæser, Ansigtsscanner
SIM-kort
Nano SIM
Understøtter hurtig opladning
Ja
Type af hurtigopladning
Samsung Adaptive Fast Charge
Vandbestandig
Ja
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)
IP68

Kamera

Indbygget kamera
Ja
Frontkamera
Ja
Antal kameraer på front
1 stk
Effektive pixler frontkamera
40 megapixels
Antal kameraer bagpå
4 stk
Effektive pixler
108 megapixels
Kamerafunktioner
Autofokus, Indbygget blitz/lampe, Optisk billedstabilisering (OIS), Elektronisk billedstabilisering (EIS), Optisk zoom
Maksimal linseblænde
1.8
Sensorformat
1/1,33"
Videooptagelse
Ja
Maks. billedhastighed (højeste billedhastighed)
1280x720 (HD 720) pixels
Maks. billedhastighed (højeste opløsning)
24 fps
Maksimal billedhastighed (uanset opløsn.)
960 fps
Maksimal opløsning (video)
7680x4320 (8K Ultra HD) pixels

Kommunikation

2G (GSM)
Ja
3G (UMTS)
Ja
HSPA+
Ja
4G (LTE)
Ja
4G: Hastighed (ned/op)
Cat.20/18: 2000/200 Mbit/s
5G (NR)
Ja
Frekvensområde (5G)
FR1 (Sub-6 GHz), FR2 (mmWave)
Bluetooth
Ja
Bluetooth-codec
Bluetooth-profil
A2DP
Bluetooth-version
5.1
Indbygget navigationssystem
Ja
Type af navigationssystem
GPS, BeiDou, Galileo, GLONASS
NFC
Ja
Trådløst netværk (Wi-Fi)
Ja
Standard for trådløst netværk
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4), 802.11ac (Wi-Fi 5), 802.11ax (Wi-Fi 6)

Kompatibilitet

Streaming-standarder

Lagring

Hukommelseskortlæser
Nej
Intern lagerplads (størrelse)
256 GB

Materialer

Materiale (skal/chassis)
Glas, Aluminium

Hukommelse

RAM-størrelse
12GB

Software

Operativsystem (nyeste version)
Understøttelse af alternativ firmware

Processor

Grafikprocessor (GPU)
Ja
Grafikprocessortype
ARM Mali-G78 MP14
Processorhastighed
2.9 GHz
Processorkernetype
8 (Octa) Core
SoC/CPU (System on Chip)
Samsung Exynos 2100

Strømforsyning

Batterikapacitet
5000 mAh
Udskifteligt batteri
Nej

Diverse

Udgivelsesår
2021

Anmeldelser

Sorteret efter dato
T
Topper

110 anmeldelser

4 dage siden
Denne korte indtryk er fra en person, der bruger både Android-baserede mobiltelefoner og iphone Ting, der kan være gode og vide - Bruger Exynos 2100 ikke qualcom 888, gælder for alle telefoner, der sælges i emea-regionen i dag. - Tung, du kan holde i den ene hånd afhængigt af håndledets styrke, men 2 håndgreb for det meste alligevel for mig som fyr. Ok med det ud af verden. Der er mange videoer, der forklarer forskellen mellem Exynos 2100 og qualcom, og på papir er qualcom lidt skarpere. Det har dog ingen betydning for den almindelige mand, alt flyder som det skal, som man antager, Prisen er lidt dyr i betragtning af at den har den lidt svagere chip, men hvordan man indstiller prisen kan jeg ikke svare på. Faceid-funktionen bliver bare ok på en måde o sikkert, måske er det godt, det er ikke mere følsomt sammenlignet med iphone, hvor det låser telefonen op bare ved at tænke "iphone". men det gør sit job 99% Touchid fungerer godt sjældent, jeg har problemer, men ikke så god som iphone, hvis du sammenligner side om side. tip er at sætte flere fingre ex en eller 2 fra hver hånd. Angående kameraet gør det sit job og er et spørgsmål om smag, hvis du foretrækker det eller ex det på iphone 11 / iphone 12, der er skarpere kameramobiler på markedet. Kan indstilles til at skyde rå, hvis du vil, hvilket skal være standard 2021 ifølge mig, at det er muligt Kameraoptikken er blevet lidt dårligere på dxomark.com sammenlignet med s20 ultra, men så taler du om forskelle, som almindelige mennesker igen sandsynligvis ikke bemærker. Personligt er jeg tilfreds med købet. ps, telefonen er ikke indstillet til WQHD + fra fabrikken, så du kan indstille den i indstillingerne, hvis du vil have den, den er som standard indstillet til lavere opløsning.

Google

l
larswik

29 anmeldelser

7 dage siden
Købte en forudbestilt version, og selvfølgelig er det kameraet, der tiltrak samt hovedtelefonerne, tænkte jeg. Kommer fra Sony, og kun dette er et ældre håndsæt, da dette finder sted med funktioner, der ikke eksisterede. Med opdaget, at det siger nej med adapter til gevindhovedtelefoner? Her kører Hifi lyd og kan ikke derefter nyde de bedste forhold ... nægtes ofte ved finger login, og ansigtet genkendes ikke, hvilket er frustrerende. Der er stadig mangler, hvis en samlet set er en god lur.

Google

A
Alven72

31 anmeldelser

23 dage siden*
Selvfølgelig var det kameraet, der tiltrak mig (og min partner) til at købe disse fantastiske kreationer. Efter en uge er vi lige så betaget af dens autofokus og de mange linser. 10 gange optisk zoom er meget, og du skal være udendørs for at få gavn af det, medmindre små detaljer i interiøret er interessante. I den sædvanlige Samsung-ånd er telefonen gennemtænkt, og jeg genkender mig fra tidligere modeller, senest S10 Plus. Skærmen flyder pænt med den høje frekvens på op til 120 Hz (jeg bruger den dynamiske tilstand, der trækker lidt mindre batteri, så den selv ved, hvilken frekvens der passer). Alle apps reagerer hurtigt. Lyden har dybde (ikke kun en hvæsende diskant), og med håndsættet placeret korrekt på et bord, kan jeg opleve stereo, mens jeg ser film. At der ikke er stikkontakter til klassiske 3,5 mm-hovedtelefoner, bliver mere almindeligt, og intet du kan irritere dig over mere, tror jeg. Få bare en adapter eller kør trådløst. Når du har givet over 14.000 til en telefon (eller virkelig noget så utroligt meget mere end en telefon), burde det ikke have nogen større mangler. og jeg kan ikke finde en "deal breaker", men vil stadig kommentere dette: - Opladning er ikke så hurtig som nogle andre topmodeller. Samsung har nedbragt den til 25 W. Sammenlignet med OnePlus 8 Pro, jeg lige har haft, tager det dobbelt så lang tid at oplade. - Fingeraftrykssensoren er ligefrem dårlig. Der var OnePlus et stort skridt foran i udviklingen. - Ikke så overbevist om dets navigationsbevægelser, som jeg blev forelsket i på OnePlus. Jeg overvejer at gå tilbage til knapperne i bunden, især på grund af Samsung Pay, der ønsker at dukke op. Ja, efter at have ejet 40, måske 50 mobiltelefoner gennem årene, bliver du måske lidt kræsne, men på trods af ovenstående kritik vil jeg sige, at dette uden tvivl er den bedste telefon lige nu! Tilføjelse: De af jer, der klynker over Exynos-processoren, er lidt som at sammenligne Porsche og Ferrari på forskellige spor. Exynos vandt testen ved normal brug, trak 10% mindre batteri og var en hårsbredde væk fra Snapdragon på grafikken. Hvor mange mennesker bemærker den forskel i hverdagen?
*Redigeret 23 dage siden

Google

S
Simon15

2 anmeldelser

23 dage siden
+120 Hz, forskellen er enorm sammenlignet med S10 + Kameraet + Skærmen, 8-9 timer skærm til tiden + Exynos svarer til Snapdragon i år - Vægten. 230 gram er i det tyngste lag. Hvis du ikke har brug for den bedste batterilevetid (6,5-7 timers skærm på tid) eller har til hensigt at bruge pladszoom regelmæssigt, er S21 et bedre valg for SEK 4.000 mindre. - MicroSD-kort, hovedtelefonstik fjernet

Google

k
krille_ro

28 anmeldelser

en måned siden
Wow! Alle jer der klynker over exynos vs 888, stop det! Du har ikke engang testet telefonen. Endnu mindre ejede det. Og forskellen er alligevel marginal i normal brug ... Tjek for eksempel The Tech Chap-testen på Youtube, og du vil se, at forskellen er ubetydelig det meste af tiden. Jeg har det. Det er hurtigt, og kameraet er fantastisk. Lige nu er det bedste, du kan få i en mobil. Zoom fungerer virkelig i modsætning til S20 Ultra. + Kameraet er grusomt. Uanset hvad du vil gøre. Makro, zoom, portræt, landskab. Det kan klare alt. + Batteriet overgår forventningerne. Med skærmens størrelse, cpu og 120 Hz var jeg bekymret, men det klarer let en hel dag, og jeg har stadig 20% tilbage om aftenen. + Skærmen er så god som den kan blive. Super skarpt og behageligt hurtigt med 120Hz. Frem for alt er lysstyrken ekstrem. Intet problem når solen er på. + Hurtigt! Ja Ja. Jeg så også benchmarkklipene på youtube. Men seriøst. Hvor ofte planlægger du at sidde og stirre på Geekbench 5, der drejer på din mobiltelefon? Ikke mig alligevel. -Bixby er desværre stadig der ... men kan slukkes. Gad vide, hvornår Samsung giver op ... 😁 -Det er en skam, at mindesmærket blev spærret på. Især da du har 3 SIM-slots med eSIM inkluderet. -Sorg for, at du ikke fik plads til en s-pen i selve chassiset. Men så ville det have været en note ... Knapper på kun en side tager et stykke tid at vænne sig til. - I det tungeste hold med sine 227 g Er det pengene værd? Ja det afhænger. Selvfølgelig en masse penge til en mobiltelefon, men hvis du vil have det bedste, koster det ... Og lige nu er der ingen konkurrent, der kommer tæt på dette kameramonster.

Google

s
sweden721127

91 anmeldelser

en måned siden
Fantastisk mobil med fantastisk kamera, god batterilevetid og rigtig cool design.

Google

en måned siden
Forudbestilt denne version via Comviq, hvor de havde et super tilbud, SEK 24 til 400, i alt SEK 9.600. Bindende periode på 24 måneder med et af deres abonnementer. For den pris er jeg mere end glad! Til gennemgangen. Jeg har kun haft det i et par dage og kommer fra en S9 +. Den første ting du bemærker er vægten. 240 gram sammenlignet med omkring 200 gram, det føles mere end du tror, men begynder at vænne sig til mig. Skærmen er stor og vanskelig at håndtere med den ene hånd, men UI 3.0 er meget nyttigt og forenkler dem! Det har Exynos, som har modtaget en masse lort i det sidste år, men 2100 holder mål! OK GPU / grafik, men værre end Qualcomm 888, A14 (Apple). CPU'en / processoren er hurtig og hurtig. Kameraerne er gode, både foran og bag, men er ikke en direkte fotograf. Skærmen er strålende, 10-120 Hz rækkevidde! Sparer på batteri og er super glat og pæn, når det er nødvendigt, 120 Hz. Højttalerne kan skabe meget støj, men mangler bas. Batteriets levetid er fantastisk! Med 5.000 Mah varer batteriet længe. På tidspunktet for skrivning er skærmtiden på 8 timer 40 minutter og 20% tilbage. Har ganske vist energibesparende tilstand, hvor det optimerer batteri / ydeevne. 2,5 timer FB (masser af videoafspilning), 1 times Snapchat, 1 times Blocket. Så ingen apps, der muligvis kræver fuld creme, men jeg klarede ikke dette på min S9 +! Alt i alt havde jeg ikke købt det for SEK 14.000, men købt det til tilbudet + buds pro, som var inkluderet i forudbestillingen. Ligesom en telefon får den en fuld pot, nogle ulemper, men ingen telefon er perfekt. Ellers for dig, der køber eller er sulten efter denne telefon. Køb, du bliver ikke skuffet!

Google

Laveste pris 9 188 kr (2021-03-01)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Salgsbutikken
2021-03-079 768 kr-1 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra G998 5G (256GB/Phantom Silver)
Salgsbutikken
2021-03-079 768 kr-1 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra G998 5G (256GB/Phantom Black)
ComputerSalg
2021-03-079 769 kr-804 kr
SAMSUNG P3 (256GB) (PHANTOM SILVER)
Se i butik
Online Supplies
2021-03-0614 582 kr-4 kr
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Black
CompuMail
2021-03-0610 919 kr+1 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6.8"" 256GB Fantom sort --> På fjernlager,
ComputerSalg
2021-03-0610 143 kr-74 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6.8 256GB Fantom sort
Se i butik
ComputerSalg
2021-03-069 898 kr+400 kr
SAMSUNG P3 (256GB) (PHANTOM BLACK)
Se i butik
CDON
2021-03-0510 489 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256 GB sølv
Se i butik
CDON
2021-03-0510 489 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256 GB Sort
Se i butik
CompuMail
2021-03-0510 193 kr+694 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6.8"" 256GB Phantom silver --> På vej ind,
Online Supplies
2021-03-0414 582 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA G998 256GB PHANTOM SILVER SMD
Power
2021-02-2710 189 kr-10 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA 5G 256 GB PHANTOM BLACK
Se i butik
Power
2021-02-2710 189 kr-10 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA 5G 256 GB PHANTOM SILVER
Se i butik
Dustin Home
2021-02-2610 199 kr
Samsung "Samsung Galaxy S21 Ultra 5g 256gb Dual-sim Phantom Silver"
Se i butik
ComputerSalg
2021-02-2411 917 kr
Telefonas GALAXY S21 ULTRA/5G 256GB SILV SM-G998B SAMSUNG
Se i butik
MyTrendyPhone
2021-02-239 799 kr-90 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 256GB Fantom Sølv
MyTrendyPhone
2021-02-239 799 kr-90 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 256GB Fantom Sort
Proshop
2021-02-2210 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Black
Se i butik
Proshop
2021-02-2210 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Silver
Se i butik
Dustin Home
2021-02-2210 290 kr
Samsung "Samsung Galaxy S21 Ultra 5g 256gb Dual-sim Fantom Sort"
Se i butik
Happii
2021-02-1610 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Black
Se i butik
Happii
2021-02-1610 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Silver
Se i butik
Merlin.dk
2021-02-1510 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Black
Merlin.dk
2021-02-1510 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB - Phantom Silver
Komplett
2021-02-1110 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Silver
Se i butik
Nordic Electronics
2021-02-089 770 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G Phantom Silver Dual-SIM Nordic Appro
Nordic Electronics
2021-02-089 676 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G Phantom Black Dual-SIM Nordic Approv
Elgiganten
2021-02-0510 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB (phantom silver)
Se i butik
Elgiganten
2021-01-2510 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB (phantom black)
Se i butik
Bilka
2021-01-2210 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra (256 GB) - Phantom Black
Bilka
2021-01-2210 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra (256gb) - Phantom Silver
Wupti
2021-01-2110 199 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA (256GB) BLACK-EA
Wupti
2021-01-2110 199 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA (256GB) SILVER-EA
Euronics
2021-01-2110 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Phantom Silver
Se i butik
Euronics
2021-01-2110 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Phantom Black
Se i butik
El-Salg
2021-01-2110 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Phantom Silver
Se i butik
El-Salg
2021-01-2110 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Phantom Black
Se i butik
Telekæden
2021-01-1510 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB
Expert
2021-01-1410 199 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA 5G 256 GB PHANTOM BLACK
Se i butik
Expert
2021-01-1410 199 kr
SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA 5G 256 GB PHANTOM SILVER
Se i butik
Komplett
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Phantom Black
Se i butik
Samsung
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB Phantom Navy
Samsung
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB Phantom Brown
Samsung
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB Phantom Titanium
Samsung
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB Phantom Silver
Samsung
2021-01-1410 199 kr
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 GB Phantom Black