Kategorier
Prisjagt

JBL Charge 4

JBL Charge 4

  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • Effekt: 30 W
Prishistorik
Nu 744 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

JBL Charge 4

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på JBL Charge 4 lige nu er 744 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Mobilhøjttalere med en gennemsnitlig vurdering på 4.2 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 30 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeJBL
BluetoothJa
BatteridrevetJa
Trådløst netværk (Wi-Fi)Nej
Effekt (maks./total)30 W
FunktionerVandbestandig, Mobilapp til styring af funktioner, Understøttelse af multiroom …
Smart højttaler (virtuel assistent)Nej
Trådløst netværk (Wi-Fi)
Nej
Batteridrevet
Ja
Batterilevetid (drift)
20 h
Batteritype
Li-Ion
Funktioner
Vandbestandig, Mobilapp til styring af funktioner, Understøttelse af multiroom, Powerbank
Bluetooth
Ja
Bluetooth-codec
Bluetooth-version
4.2

Grundoplysninger

Produktnavn
JBL Charge 4
Mærke

Konnektorer

Analog 3,5 mm indgang (Aux)
1 stk
Andre stik
USB
Ja
Type USB-stik
USB (Type C)
USB-drevet (kun via USB)
Ja

Design

Tilgængelige farver
Sort, Hvid, Grå, Turkis, Brun, Blå, Rød, Gul, Grøn, Wenge, Beige, Rosa, Lilla

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Dybde
95 mm
Højde
93 mm
Bredde
220 mm
Produktvægt
0.97 kg

Funktioner

Funktioner
Vandbestandig, Mobilapp til styring af funktioner, Understøttelse af multiroom, Powerbank
Smart højttaler (virtuel assistent)
Nej

Kommunikation

Bluetooth
Ja
Bluetooth-codec
Bluetooth-version
4.2
Trådløst netværk (Wi-Fi)
Nej

Kompatibilitet

Radiomodtager
Nej
Streaming-standarder

Lydfunktioner

Effekt (maks./total)
30 W
Frekvensområde (maks.)
20000 Hz
Frekvensområde (min.)
60 Hz
Følsomhed
80 dB

Strømforsyning

Batteridrevet
Ja
Batterilevetid (drift)
20 h
Batteritype
Li-Ion
Elektrisk (ikke USB)
Nej

Anmeldelser

Sorteret efter dato
h
huggenen

11 anmeldelser

18 dage siden
Meget flot og solidt. God lyd og batterilevetid. Holdbar, så du ikke behøver at tænke på den som skrøbelig. Den har kun en højttaler, så der er ingen ægte stereo eller 360 lyd. Men hvis du er på højre side af det, er lydkvaliteten vanskelig at klage over! Er virkelig glad

Google

9 måneder siden
Fantastisk højttaler med en rigtig god bas. Lidt tilrådeligt at få en rigtig stereo, når to højttalere bruges. Selvom det siger stereotilstand, ender de normalt i festtilstand med det samme signal til begge højttalere. Efter et par forsøg ender de normalt i ægte stereo, som kan bekræftes ved at skifte til højre / venstre og lytte, hvis lyden er slået fra eller kortvarigt forsvinder i det øjeblik, skiftet går. Hvis det er tilfældet, er de i ægte stereo, ellers er de i festtilstand.

Google

a
adelante82

22 anmeldelser

9 måneder siden
Købt det for 990 SEK, og for pengene er det virkelig overkommelig. Batteriet er nok, så længe de siger, det skal være nok, byggekvaliteten er god, og lyden er god. Ikke så meget bas, som alle synes at synes, det har det - men for pengene er det helt ok. Anbefales bestemt, hvis budgettet er SEK 1.000!

Google

T
Tech_Hunter

40 anmeldelser

9 måneder siden
Utroligt gode højttalere set til prisen! Købt en JBL Charge 4 efter at have læst alle de positive anmeldelser, og jeg kan være enig i, at dette er en højttaler, der virkelig presterer til prisen! Ladning 4 er bærbar nok, men pakker samtidig en rig nok lyd til at nyde både indendørs og udendørs - i ethvert miljø! Lyden er virkelig fuld, der er masser af bas og god med diskant, musikken lyder utroligt godt! Da ladning 4 er vandtæt, behøver du ikke at bekymre dig, hvis der kommer en plask regn, når du er på et eventyr, taleren kan håndtere miljøet, uanset hvad! Det er også relativt kompakt, hvilket er godt, fordi det kan passe i både tasker og rygsække. Designet er også meget stilfuldt og diskret efter min mening. + MEGET lyd for pengene! + Kompakt og bærbar + Billig + Stilfuldt og diskret design + Lang batterilevetid + Modstå alle miljøer -Lyst kort Bluetooth-rækkevidde (ca. 15 m) Hvis du leder efter en bærbar og glat højttaler, der kan håndtere alle miljøer og på samme tid har en dyb, fuld og høj lyd, som du kan tage hvor som helst, skal du bestemt købe JBL Charge 4. Det er bestemt et af mine bedste køb og jeg beklager intet! Simpelthen en fantastisk højttaler, der klarer sig godt over prisen!

Google

D
DanCa

9 anmeldelser

et år siden
Indtil videre kun god oplevelse. Lyden af forventning selv i det udendørs miljø. Godt pres i basen uden at miste for meget i det andet register. Føles meget robust. At være i stand til at genoplade din mobiltelefon er en god bonus.

Google

c
corb

97 anmeldelser

et år siden*
Har været i stand til at teste højttaleren i et par timer og er generelt meget tilfredse. Havde en lidt højere forventning til baslyden, men for pris, vægt, udseende og lydkvalitet var det et godt køb. Fik min for 1000 SEK med en god rabat på JBLs websted. =) Virkelig klar og sprød lyd. Du tror ikke, at det er en monohøjttaler ved almindelig rumlytting. Bruges som en langsom oplader til mobiltelefoner (ikke hurtig opladning), hvilket er praktisk. Derudover er dette en af de få bærbare højttalere, der har USB-C som input. Perfekt, så du ikke behøver at gå med en adapter til mikro-usb, da vi ikke har noget microusb-stof tilbage i husholdningen. Synd, men er nødt til at trække en stjerne, fordi JBL ikke tilbyder Bluetooth 5.0, LDAC-codec-support og en højttalertelefonmikrofon, men ellers er dette et kvalitetsprodukt, som vi har i mange år.
*Redigeret et år siden

Google

s
sean.wiklund

100 anmeldelser

et år siden*
Har testet højst en håndfuld mobile højttalere og den seneste oplevelse fra Jabra Soulmate, som er helt ok. Behovet har været en højttaler i arbejdsområdet og hovedsagelig forbindelse via Bluetooth til en lille NUC på skrivebordet. At have et 3,5 mm kabel skåret ud foran på NUC var ikke en mulighed (det er nok med andre kabler som skærm osv.) Efter googling landede jeg i JBL, men var usikker på, om jeg skulle gå på JBL Xtreme 2 eller JBL Charge 4. Jeg var mest bekymret for en dybde i lydbildet, og at lyden ville lyde skurrende med fravær af bas. Åh, jeg er så glad for, at jeg valgte JBL Charge 4! Jeez, hvilken lyd! Det er tilstrækkeligt og kommer over, og jeg er virkelig, virkelig tilfreds med lydbildet. JBL Xtreme 2 havde været alt for stor og været - et ekstremt valg. Den kører ikke med elektrisk strøm - men - jeg har alligevel lagt den i en USB-oplader så - den oplades nu konstant. Sag afsluttet. Købt på Black Friday for 1.333 SEK, og for det beløb er højttaleren et loft. Har ikke noget negativt at kommentere indtil videre. Bør være interessant at bringe det til stranden i sommer. Lad os bare håbe, at det varer i lang, lang tid. EDIT: Blot endnu gladere, at det er muligt at tænde / slukke og tilslutningslyde (som er høje og kan forstyrre natten for andre i nærheden). Download bare "JBL Connect" som en app på din mobiltelefon (Appstore eller Google Store) og sluk for denne funktion. Guld værd!
*Redigeret et år siden

Google

et år siden
Købt to af disse med det eneste formål at køre dem i stereo, hvilket ifølge både JBL / Harman og de fleste detailhandlere er muligt ved hjælp af JBL Connect-appen. Da appen ikke direkte udfører nogen anden funktion end at enten fodre et større antal JBL-højttalere med det samme signal i den såkaldte "Party-tilstand", eller køre to lignende højttalere i ægte "Stereo-tilstand", syntes producentens og detailhandlerens marketing at matche. Men åh, hvad de blev bedraget. Selvom jeg nu i to dage har testet alle mulige (og nogle umulige) måder at få højttalerne til at spille rigtigt og rigtigt. venstre signal separat i stereo, kun Party-tilstand fungerer. Dog har det overhovedet ikke fået mig til nogen partytilstand, tværtimod :( For mig er højttalerne lige nu værd ikke mere end en 1, da de ikke kan bruges til hvad både producenter og detailhandlere hævder at skulle være muligt. For dem af jer, der ikke har brug for ægte stereo, kan jeg varmt anbefale dem. Luksuriøst pakket, solidt og med en lyd, der er helt utroligt i betragtning af hvor små de er. Det er også sikkerhedskopieret af en solid base, selv ved lave mængder. Da jeg har to højttalere, kan jeg også sammenligne dem med hensyn til lyd, og en ting, der måske er værd at bemærke, er, at man helt mangler baggrundsstøj. Noget, der er mærkbart til stede og forstyrrende for den anden højttaler, kun ved meget lavt lydstyrke. Hvis du klemmer lidt ind, kan du ikke se det. Noget andet, der er irriterende, er når man lytter gennem kabelforbindelse. Så ser højttaleren ud til at gå i en slags søvntilstand, så snart den er stille i mere end et eller to sekunder. Dette sker dog hele tiden, når jeg lytter til stille klassiske stykker med lavt lydstyrke. Da det tager nogle få tiendedele sekunder, før den vågner op igen, bliver musikken uudholdeligt hakkelig, når man lytter til lave volumener via kabel :( Kort sagt, et lydhit i de fleste situationer. Dog bevarer den minimale bedømmelse, fordi det eneste, jeg vil bruge højttaleren, ser ud til at være en marketingbløff, da det overhovedet ikke fungerer. Når dette er løst, justeres karakteren.

Google

S
Sunrazor

51 anmeldelser

2 år siden
Fantastisk højttaler. Lyder meget tættere på hifi end de fleste mennesker, jeg lyttede til. Og så er jeg ret kræsen. Føles og ligner et kvalitetsprodukt. Praktisk at det er vandtæt, selvom det ikke er nødvendigt i mit tilfælde. Mest interesseret i lyden og der leverer det utvivlsomt. For pengene tror jeg det er svært at finde noget bedre uanset aspekt. Stærkt anbefales!

Google

2 år siden*
Har haft en Jbl Xtreme før det blev desværre stjålet. Var forfærdeligt tilfreds med det, da jeg købte den på sort fredag til 1500: -. Desværre koster det nu omkring 2000, så jeg ville have nået det tilsvarende, men tilføjede ikke mere end 1.500, så øjnene faldt på denne model efter at have læst nogle anmeldelser. Var så imponeret over lyden af dette som jeg var af Xtreme. Og så er det mindre! Som en anden forfatter er det ikke det samme print i basen som Xtreme, men man kan forstå det, men det er stadig bedre end forventet. Hvis du placerer det lige, så kan du få rigtig disco lyd = D. Lidt klarere lyd end Xtreme ved normal lydstyrke. Alt jeg skal klage over er, at det ikke ser ud til at være automatisk, hvis du ikke spiller nogen musik i lang tid. Stilfuldt og enkelt design God lyd i små emballager God batterilevetid Omkostninger lidt, men du får kvalitet for pengene!
*Redigeret 2 år siden

Google

Side 1
Laveste pris 99 kr (2021-02-09)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Lyd og Billede Specialisten
2021-04-161 399 kr+504 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Hvid)
Lyd og Billede Specialisten
2021-04-161 399 kr+400 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Turkis)
ComputerSalg
2021-04-161 188 kr-18 kr
Bluetooth kolonele JBL Charge 4 (Melyna)
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-16822 kr-1 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-151 108 kr-8 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-151 108 kr-8 kr
Kompiuterio koloneles Nešiojama kolonele|JBL|Charge 4|Portable/Atsparu
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-151 106 kr-7 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-151 170 kr-8 kr
JBL Charge 4, 30 W, 60 - 20000 Hz, 80 dB, Kabel & trådløs, 2,402 - 2,4
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-14807 kr-237 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-14807 kr+14 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-141 265 kr-2 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
CompuMail
2021-04-13771 kr-15 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På lager, levering hos dig 16-04-2021
CompuMail
2021-04-131 033 kr0 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På fjernlager, levevering hos dig 20-04-202
TimeComputer
2021-04-13984 kr-19 kr
JBL Charge 4
Proshop
2021-04-131 192 kr+29 kr
JBL Charge 4
Se i butik
Proshop
2021-04-131 192 kr+29 kr
JBL Charge 4
Se i butik
Proshop
2021-04-131 196 kr+29 kr
JBL Charge 4 - Blue
Se i butik
Proshop
2021-04-131 192 kr+29 kr
JBL Charge 4 - Red
Se i butik
Proshop
2021-04-131 196 kr+133 kr
JBL Charge 4 - Black
Se i butik
Proshop
2021-04-131 192 kr+29 kr
JBL Charge 4 - White
Se i butik
Proshop
2021-04-131 196 kr+29 kr
JBL Charge 4 - Green
Se i butik
TimeComputer
2021-04-13965 kr-19 kr
JBL Charge 4
Stratek Data
2021-04-13841 kr-17 kr
JBL Charge 4
Uniprint
2021-04-131 041 kr-20 kr
JBL Charge 4 Højttaler
CompuMail
2021-04-12776 kr-15 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På lager, levering hos dig 16-04-2021
CompuMail
2021-04-12744 kr-15 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På lager, levering hos dig 16-04-2021
CompuMail
2021-04-12764 kr-15 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På lager, levering hos dig 16-04-2021
Føniks Computer
2021-04-121 236 kr+393 kr
JBL Charge 4 højttaler - til transportabel brug trådløs
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-12934 kr-18 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
TimeComputer
2021-04-11946 kr-19 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Stratek Data
2021-04-11825 kr-16 kr
JBL Charge 4 - Højttaler til transportabel brug trådløs Bluetooth 30 W
Stratek Data
2021-04-11838 kr-17 kr
JBL *Charge 4 squad
Stratek Data
2021-04-11811 kr-17 kr
JBL Charge 4 Lautsprecher teal
Uniprint
2021-04-111 021 kr-20 kr
JBL Charge 4 Højttaler - JBLCHARGE4RED
Uniprint
2021-04-111 004 kr-20 kr
JBL Charge 4 Højttaler - JBLCHARGE4TEA
Uniprint
2021-04-111 038 kr-20 kr
JBL Charge 4 Højttaler - JBLCharge4squad
ComputerSalg
2021-04-10907 kr-18 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
CompuMail
2021-04-10794 kr-117 kr
Charge 4 30 W Black (CHARGE4BLK) --> På vej ind, levering hos dig 21-0
CompuMail
2021-04-10746 kr-23 kr
JBL Charge 4 Højttaler --> På lager, levering hos dig 16-04-2021
TimeComputer
2021-04-09934 kr-19 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Stratek Data
2021-04-09814 kr-16 kr
JBL Charge 4 - Højttaler til transportabel brug trådløs Bluetooth Ocea
Uniprint
2021-04-091 007 kr-20 kr
JBL Charge 4 Højttaler - JBLCHARGE4BLU
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Forest Green
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Blue
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 White
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Grey
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Black
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Teal
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Mustard Yellow
JBL
2021-04-08799 kr-89 kr
JBL Charge 4 Red
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 LYSERØD
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 GUL
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 RØD
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 GRØN
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 GRÅ
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 SAND
Se i butik
Expert
2021-04-07864 kr-63 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 BLÅ
Se i butik
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - SORT - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - BLÅ - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - PINK - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - GRØN - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - SAND - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - RØD - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - SQUAD - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - HVID - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - GUL - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - TEAL - BLUETOOTH HØJTTALER
CC Pro Shop
2021-04-05899 kr
JBL CHARGE 4 - GRÅ
MyTrendyPhone
2021-03-291 159 kr
JBL Charge 4 Vandtæt Bluetooth-højtaler - IPX7 Sort
Coolshop
2021-03-26749 kr-50 kr
JBL - Charge 4 Bluetooth Højtaler Audio og HiFi
Se i butik
CDON
2021-03-251 006 kr
JBL CHARGE4 SQUAD
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Sort Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Hvid Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Gul Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Grå Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Grøn Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Rød Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Pink Portable BT
Se i butik
CDON
2021-03-25990 kr
JBL Charge 4 Blå Portable BT
Se i butik
JBL
2021-03-25799 kr-600 kr
JBL Charge 4 Sand
JBL
2021-03-25799 kr-200 kr
JBL Charge 4 Pink
JBL
2021-03-25749 kr-250 kr
JBL Charge 4 Squad
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-25999 kr-400 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Blå)
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-25999 kr-400 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Rød)
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-25999 kr-396 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Grå)
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-25999 kr-400 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Pink)
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-25999 kr-396 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Sand)
Lyd og Billede Specialisten
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 Bluetooth højttaler (Sort)
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Blå Bluetooth højttaler
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Pink Bluetooth højttaler
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Rød Bluetooth højttaler
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Sort Bluetooth højttaler
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Gul Bluetooth højttaler
El-Salg Center Aalborg
2021-03-24999 kr-400 kr
JBL Charge 4 - Grøn Bluetooth højttaler
Expert
2021-03-23999 kr+169 kr
JBL CHARGE 4 BT HØJTALER IPX7 SORT
Se i butik
ComputerSalg
2021-03-231 193 kr-5 kr
JBL Charge 4 - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetoot
Se i butik
Coolshop
2021-03-22799 kr
JBL - Charge 4 Bluetooth Højtaler Audio og HiFi
Se i butik
Elgiganten
2021-03-22749 kr-250 kr
JBL Charge 4 trådløs højttaler (squad)
Se i butik
Elgiganten
2021-03-22749 kr-250 kr
JBL Charge 4 trådløs højttaler (dark grey)
Se i butik
Elgiganten
2021-03-22749 kr-250 kr
JBL Charge 4 trådløs højttaler (fiesta red)
Se i butik