Jaybird Vista

Jaybird Vista

  • Trådløs forbindelse: Bluetooth
  • Høretelefondesign: True Wireless
  • Trådlös
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Jaybird Vista

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter
Mikrofon
Ja
Høretelefondesign
True Wireless
Funktioner
Beregnet til sportsbrug
Fastgørelsestype
Øregang

Grundoplysninger

Produktnavn
Jaybird Vista
Mærke

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
True Wireless
Knapper
Afspil/pause, Næste sang, Forrige sang, Volumen, Svarknap
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Nej
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
SBC
Bluetooth-profil
HFP, HSP, SPP, A2DP, AVRCP
Bluetooth-version
5.0
Batterilevetid (drift)
6 h

Design

Fastgørelsestype
Øregang
Tilgængelige farver
Sort, Grå, Blå, Grøn

Dimensioner

Driverstørrelse
6 mm
Produktvægt
6 g

Funktioner

Funktioner
Beregnet til sportsbrug
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)
IPX7

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
Frekvensområde (maks.)
20000 Hz
Frekvensområde (min.)
20 Hz
Følsomhed
103 dB/mW
Impedans
23 Ω
Mikrofon
Ja

Diverse

Udgivelsesår
2019
4 / 5
(27 anmeldelser)
5
(17)4
(4)3
(1)2
(3)1
(2)
Sorteret efter dato
12 dage siden
Har haft hovedtelefonerne i lidt over to måneder nu. Fungerer som forventet. Lyden er flot, både bas og diskant. Jeg har haft lidt problemer med sagen. Nogle gange forbinder bare et håndsæt til telefonen. Så er jeg nødt til at foretage alt fra starten. Jeg har også bemærket, at batteriniveauet adskiller sig mellem hovedtelefonerne, så hvis jeg har lyttet i en time, kan det ene håndsæt have et andet batteriniveau end det andet, selvom de har været aktive i samme tid og ikke har modtaget nogen opkald eller deromkring. Det er mærkeligt.

Google

15 dage siden
Har haft disse i et stykke tid nu, og jeg er så glad! Havde ingen erfaring med trådløse lokker før, men det er helt fantastisk! Havde ikke nogen problemer med disse. Stærkt anbefale!

Google

21 dage siden
Fantastiske hovedtelefoner. Desværre ser det ud til, at opladningssagen lider af problemer. Efter to uger stoppede min opladning / følelse af en af hovedtelefonerne, hvilket resulterede i et ubrugeligt produkt. Et hurtigt kig på Jaybirds forum viser, at jeg ikke er alene. Unødigt spild af at skulle vende tilbage og kassere arbejdstricks kun på grund af elendig oplader.

Google

3 måneder siden
*Redigeret en måned siden
Opdatering: Har haft problemer med, at batteriet går fra 100% til 20% i et kvartal. Vil teste lidt mere for at se, om det passerer. Synd for sådanne ellers gode tricks. Passer perfekt, behøver aldrig at rette dem under et løb. Opdatering: 2 Efter en fabriksnulstilling har det nu været et par uger, og problemet med dårlig batterilevetid er væk. Så lige nu er alt som det skal være👍 Fungerer hidtil godt! God lyd sammen med jaybirds app. Jeg har også et par Jabra Elite 65t, som jeg var tilfreds med lydmæssigt, men følelsen er, at det er blevet værre med tiden. Lige nu oplever jeg, at Jaybird har bedre lyd, men det kan også blive værre med tiden. Fungerer godt med mit Garmin-ur. Havde et meget større problem med at få Jabras 65t til at arbejde med uret, selvom det var muligt, men det tog ofte lang tid at parre 65t og uret. Lyden er også utroligt meget bedre mellem uret og Jaybird, end det er med 65 timer. Vista ure sidder meget bedre i mine ører, når jeg løber eller træner, end Jabras gør. Men jaybird er på den ene side mere beregnet til sport, så det er måske ikke så mærkeligt. Stod i valget og kvalifikationen mellem Jabra 75t og Jaybird Vista indtil videre. Jeg er tilfreds med valget.

Google

en måned siden
Perfekt pasform, lidt skarp diskant i lydbilledet, selv efter justering med den fremragende equalizer i appen. OG: desværre virkelig dårlig lyd i mikrofonen under opkald, var en tilbagevenden af hovedtelefoner på grund af det.

Google

3 måneder siden
Har dem i dag og er virkelig glade. + Lyd krystalklar med tung bas + Har flere forskellige EQ-funktioner i appen (der er en funktion, der indstiller hver frekvens baseret på ens egen hørelse, seje ting) + Fantastisk pasform af alle "vinger" (i mine ører iaf). Fald ikke ud og luk lyden ud. + Kan bruges separat, uanset højre eller venstre, hvis du vil lure i det ene øre (superplus) + Føles let i øret. Kassen er let og kompakt. + Enkle knapkommandoer til afspilning / pause, sangskift og lydstyrkekontrol. - Fysiske knapper er til berøring. Føler mig måske lidt ubehageligt ved at skubbe hovedtelefonerne konstant ind i øregangen, men let at manøvrere omkring dette. På den anden side er det også godt, fordi du undgår meget utilsigtet pres, som du får ved berøring på en så lille overflade. - Dette VAR et minus: ikke kunne spille den forrige sang. Før jeg købte disse, blev det sagt overalt, at bagudsporændring ikke var inkluderet. De skal have foretaget ændringer i softwaren. NU FUNKTIONEN ER TILGÆNGELIG på Jaybird-appen. Ændret således, at bagsporskiftet foretages på det venstre håndsæt, ARBEJDET. Stort plus! Jeg siger: Kør.

Google

3 måneder siden
Lyt ikke til folk, der klager over dårlig lyd. Disse mennesker har ikke nævnt Jaybird's app i deres anmeldelser. Uden for kassen er lyden på disse af dårlig kvalitet, da den er forudindstillet til "flad" i equalizeren. Jeg anbefaler, at du skifter til "klar bas" (eller noget andet, der passer til din ryg) i den app, som en privat person uploadede. Bare det, du kan tilpasse lyden selv og uploade den til hele verden, hvis du ønsker det. Bluetooth-forbindelsen er god, uanset hvor du lægger telefonen i dit tøj. Også i husholdningen kan den håndtere flere vægge. Stor batterilevetid i håndsæt, men også opladeren. Elsker USB-C, som den følger med, og ikke at de låste den til enhver dum oplader, der lige bliver bestilt fra Jaybird, som de gjorde i fortiden. Endelig har Jaybird også gjort det bedre for iPhone-brugere, når det kommer til forsinkelse. Ingen forsinkelse på disse, når man ser på YouTube eller andet, lyden er meget godt synkroniseret. Knapperne på hovedtelefonerne kan tilpasses til at justere lydstyrken / flush-sangen / sætte sangen på pause. For jer der cykler og løber: Ingen vind vil forstyrre dig, da de isolerer godt, bedre end andre Jaybird-hovedtelefoner. Vær dog opmærksom på trafik. Du kan ikke cykle og tale i disse, for meget støj i den anden ende. Ellers hører den anden ende af opkaldet dig godt! De falder ikke ud, er meget påkrævet for dem at gå af. For dem af jer der ønsker endnu bedre lyd: Med hensyn til lyd er Sennheiser Momentum muligvis den bedste på markedet sammen med Sonys nyeste. Men Sennheisers batteri aflades af sig selv, selvom du kun har hovedtelefonerne i kassen. Sonys er for stor til min egen smag. Hvis du vil have det diskret, godt med hensyn til pris, god lyd, skal du have disse, så er det bare.

Google

4 måneder siden
Virkelig tilfreds med både lyd og pasform. Fungerer godt til EDM og deep house

Google

4 måneder siden
Intet for dem, der værdsætter god lyd! Jeg valgte mellem disse og Sennheiser-momentum. Sennheiser har altid været min go to brand, men valgte at teste noget nyt, fordi jeg troede, at disse ville passe bedre på arbejdet (arbejde meget fysisk). I Lyden passer virkelig ikke til mig. Lav basetone lyder bare overskyet, og resten lyder bare ikke klart nok. Så hvis du kan lide Sennheisers andre, skal du ikke købe disse. Nu for pasformen får du med tre forskellige stik til ørerne, men tænk at den eneste forskel er de lilla ting, der stikker ud i ørepropperne. Selve stikket ser ud til at være af samme størrelse. Jeg har de rigtige små øregange, så det har ondt allerede efter fem minutter. Den gode ting er, at de lukker ud, lyder meget godt. Ulempen med dette er, at de ikke har en høring, hvilket gør det vanskeligt at høre, om nogen vil have noget.

Google

6 måneder siden
Helt tilfreds, intet mere at ønske

Google

Side 1
Laveste pris 990 kr (2020-04-20)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Power
2020-09-281 299 kr+200 kr
JAYBIRD VISTA ÆGTE TRÅDLØS GRÅ
Se i butik
Power
2020-09-281 299 kr+200 kr
JAYBIRD VISTA ÆGTE TRÅDLØS SORT
Se i butik
XXL Sport & Vildmark
2020-09-241 399 kr
Jaybird Vista, helt trådløse vandtætte ørepropper Nimbus Gray STD
Se i butik
Proshop
2020-09-211 299 kr+200 kr
JayBird Vista - Nimbus Gray
Se i butik
Proshop
2020-09-211 299 kr+200 kr
JayBird Vista - Mineral Blue
Se i butik
Proshop
2020-09-211 299 kr+200 kr
JayBird Vista - Black
Se i butik
ComputerSalg
2020-09-161 465 kr
Jaybird Vista - Ægte trådløse øretelefoner med mik. - i øret - Bluetoo
Se i butik
Elgiganten
2020-08-261 299 kr-100 kr
Jaybird Vista trådløse in-ear høretelefoner (nimbus grey)
Se i butik
Elgiganten
2020-08-261 299 kr+200 kr
Jaybird Vista trådløse in-ear høretelefoner (sort)
Se i butik
Elgiganten
2020-08-261 299 kr+200 kr
Jaybird Vista trådløse in-ear headphones (mineral blue)
Se i butik
Expert
2020-08-241 299 kr+161 kr
JAYBIRD VISTA ÆGTE TRÅDLØS SORT
Se i butik
Expert
2020-08-241 299 kr+161 kr
JAYBIRD VISTA ÆGTE TRÅDLØS MINERALBLÅ
Se i butik
Expert
2020-08-241 299 kr+161 kr
JAYBIRD VISTA ÆGTE TRÅDLØS GRÅ
Se i butik
Komplett
2020-08-241 399 kr+309 kr
JayBird Jaybird Vista True Wireless
Se i butik
Komplett
2020-08-241 399 kr+309 kr
JayBird Jaybird Vista True Wireless
Se i butik
XXL Sport & Vildmark
2020-08-031 399 kr
Jaybird Vista, helt trådløse vandtætte ørepropper BLACK STD
Se i butik
Running.shop
2020-07-031 334 kr
Jaybird VISTA Totally Wireless Sports Headphones
Running.shop
2020-06-291 349 kr-1 kr
Jaybird VISTA Totally Wireless Sports Headphones