Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t

  • Trådløs forbindelse: Bluetooth
  • Høretelefondesign: True Wireless
  • Trådlös
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Jabra Elite 65t

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Jabra Elite 65t lige nu er 649 kr. Det er et af de 10 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 3.8 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 28 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeJabra
Trådløs forbindelseBluetooth
HøretelefondesignTrue Wireless
TrådlösJa
MikrofonJa
FastgørelsestypeØregang
FunktionerAftageligt kabel, Multipoint, Udskiftelige ørepuder …
Mikrofon
Ja
Høretelefondesign
True Wireless
Funktioner
Aftageligt kabel, Multipoint, Udskiftelige ørepuder, Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Opladning via USB
Fastgørelsestype
Øregang

Grundoplysninger

Produktnavn
Jabra Elite 65t
Mærke

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
True Wireless
Knapper
Afspil/pause, Næste sang, Forrige sang, Volumen, Svarknap
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Nej
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
SBC, AAC
Bluetooth-profil
HFP, HSP, A2DP, AVRCP, PBAP
Bluetooth-version
5.0
Batterilevetid (drift)
5 h

Design

Fastgørelsestype
Øregang
Tilgængelige farver
Sort, Sølv, Grå, Brun, Blå, Rød, Guld, Beige

Dimensioner

Driverstørrelse
6 mm
Produktvægt
12.3 g

Funktioner

Funktioner
Aftageligt kabel, Multipoint, Udskiftelige ørepuder, Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Opladning via USB
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)
IP55

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
8 mW
Frekvensområde (maks.)
20000 Hz
Frekvensområde (min.)
20 Hz
Følsomhed
103 dB/mW
Impedans
16 Ω
Mikrofon
Ja

Diverse

Udgivelsesår
2018
3.8 / 5
(73 anmeldelser)
5
(30)4
(25)3
(7)2
(8)1
(3)
Sorteret efter dato
01.03.2020
Redigeret 24.07.2020
OPDATERET 20/07/24 Min første ægte trådløse. Har haft dem i næsten to år. fordele: God lyd Lille sag stilfuld God batterilevetid Hør igennem Ota opdateringer Passer godt, går ikke ud Ulemper: Batteriets levetid kunne have været bedre Mine har haft problemer fra begyndelsen (se nedenfor) Lidt dyrt ved frigivelse Efter et par timer kan der være smerter i øregangene Læger, når mobilen er langt væk, som faktisk kan være så tæt som i rygsækken, og du vender dig rundt ... Problemet er, at efter en pause genoptager musikken ikke altid, når jeg trykker på play. Derefter skal jeg genstarte hovedtelefonerne, ofte mere end én gang. Ofte når jeg åbner sagen og lægger hovedtelefonerne, starter musikken ikke (selvom Spotify spiller). Derefter skal jeg genstarte hovedtelefonerne, nogle gange flere gange. En anden ting, der ofte sker, er, at der er en hakelyd efter start, og efter ca. 30 sekunder starter musikken. Nogle gange løses problemerne efter bedring og fungerer derefter fejlfrit i et par dage. Ved et par lejligheder har det ene øreprop lyder omkring 50% lavere end det andet. Det kan løses ved forsigtigt at stikke en tandstikker i hullet på skruen.

Google

17.07.2020
Det ser ud til, at Jabra Motion har bedre støjreduktion end disse. God pasform og i appen kan du vælge, hvor meget lyd du ønsker at komme ind udefra. Det er ikke muligt at tale i telefonen, når man cykler, modtageren får al vinden.

Google

17.11.2018
Redigeret 02.07.2020
Super glad med disse hovedtelefoner, har haft en masse trådløse hovedtelefoner før, men disse er jeg meget tilfreds med. Har haft dem lidt over 6 måneder nu og bruges dagligt. + God lyd, tale som musik + Smarte funktioner, der giver dig mulighed for at tænde for mikrofonen for at videregive lyden udenfor. + Når jeg fjerner et øreprop, holder musikken på pause (valgfrit) + God batterilevetid (2 opladninger i kasse + hurtig opladning) + sidder godt i mine ører, når jeg løber, træner, går osv. + Google-assistent + EQ i app - Ville have ønsket lidt mere bas & Noice annullering. Efter to års bruger er det stadig det bedste headset, jeg har haft. Og med en lille pilling med eq i appen og Spotify er jeg tilfreds med basen. Med min Android-telefon kunne jeg undertiden få lidt støj, men derefter sænkede jeg lyden i headsettet og steg i telefonen, den forsvandt. Ikke erfaren i min Apple lur. Købe! :) Syg af at opdatere til 75 timer nu, hvor de er rimeligt billige 🙂

Google

13.03.2020
Redigeret 29.06.2020
Opdater, køb ikke skæring. Helt okay at bære og smide, du får det, du betaler for. + Lytning spiller sin funktion. + Appen gør sit job. + god lyd til stemmebøger, youtube osv + - Okay okay {musik}, selvom det til tider føles lidt tyndt + -sætter okay, men bliver forfærdelig efter et stykke tid. -Really med codecs -Fysiske knapper er crap, skub dem i øret. - kunne være glattere at skifte sange. Har ingen større referencer, når det kommer til lyd i trådløse øretelefoner. Tror, det er lidt værre end mine Samsung AKG-gevindskruer, men bedre end Apples gevind-middelmådige knopper. Opdatering Kontakten med min Note 9 er ikke stabil, og når den er tilsluttet mit tv og mobil, stopper den lyden, hver gang jeg tænder eller slukker for skærmen. Træk en til stjerne,

Google

04.06.2020
Meget god i gymnastiksalen, men multipunktfunktionen er en katastrofe. Har du tidligere tilknyttet dig selv to enheder ex. iPad og iPhone og er placeret lidt langt fra en enhed, du får altid information om, at hovedtelefonerne er tændt eller slukket. Hvorfor har du brug for det?

Google

24.04.2020
Er god i øret, og knappen reagerer godt. Men resten er dårligt. Så dårlig lyd, når jeg har samtaler, at folk ikke ønsker at fortsætte med at tale. Hent billyd og skab ekko. Jeg kan ikke bruge dem mere.

Google

04.04.2020
Jabra Elite 65t + Passer godt på bussen, for eksempel når de blokerer, lyder det meget godt. + Temmelig god lyd. Hvis der ikke er noget, du bemærker direkte, er lyden ekstra dårlig. (Hvis du ikke lytter i et stille miljø). + Tilslutter hurtigt. + God pasform, i det mindste på mig. Sidder godt, men intet der klemmer / presser så det gør ondt. + Helt ok batterilevetid - Plastkasse, der er unødvendigt vanskelig at åbne. - Som sagt, disse anbefales ikke, når du er på et roligt sted. Der er en konstant støj / støj, der ligger i baggrunden. Meget irriterende. - Stikker stort set ud af ørerne, ville have været pænere, hvis de var mere kompakte. - Ikke egnet til alle lejligheder. Velegnet til de fleste mennesker, der lytter til musik på bussen, toget osv. Mindre godt for alle, der vil lytte til musik, før de går i dvale. Da jeg hovedsageligt bruger dem på den første måde, får de karakteren 4/5.

Google

21.03.2020
+ God musiklyd + God samtalslyd + App, hvor du kan kontrollere det meste Men komforten er helt til skoven, de er i det mindste formet så dårligt, at de ikke passer til mine ører, store og uplettede, der trykker på de indre dele af øret, bliver ømme efter 1 times spil. Nogle gange synkroniseres håndsætene ikke godt, så du er nødt til at lægge dem i kassen, så de kan forstå, at de hører sammen. Selve kassen er et irriterende øjeblik, der er klodset at åbne. Det var ikke godt at trykke og holde på de fysiske knapper, men hurtigt pres var ok. For pengene havde jeg sandsynligvis holdt dem, hvis komforten havde været bedre.

Google

11.03.2020
Har haft mine børn i et par uger nu og er super glad. Den første time var jeg meget skuffet over lyden. Tankede appen og EQ: lidt siden da har jeg været syg tilfreds med lydbildet. God i alle registre (efter min mening og smag). Og bas du næppe har brug for mere af. Noget, jeg bemærkede, var, at der var en foruroligende støj fra hovedtelefonerne, når det var stille. Tip her er at sænke lydstyrken på hovedtelefonerne og hæve telefonen. Du behøver alligevel ikke mere lyd. Dette gjorde håndsætene tavse. "Problem" som blæst væk. Plastik men let. Føler ikke, at de er klodsede, som andre gør. + Virkelig god lyd + Komfortabel + Nem app til at foretage indstillinger for håndsæt i - Plast - Både børn og pose - glat - ikke læg dem på, hvor du risikerer at miste dem. Bounces både længe og glade. - Knapperne - Jeg vil hellere skifte sang på telefonen end at skubbe hovedtelefonerne ind i mine ører hver gang - Håndfri - Folk hører omgivelserne mere end mig, når jeg snakker.

Google

23.02.2020
Dette er mit tredje par ægte trådløse børn. Du siger måske, at tredje gang kunne lide det. De første to fortjener ikke at blive nævnt ved navn Dette er dog det bedste, jeg har købt indtil videre. Først og fremmest er lyden fantastisk. I appen kan du indstille lyden, som du vil have den. Kan administrere Google Assistant og alle andre lignende. Knapperne fungerer godt, og du lærer funktionerne hurtigt. Opkaldslyden er god. Nogle gange hører den person, der taler, for meget af baggrundsstøjen. Hørtrug er en god funktion, der kan slukkes. Det vil sige, du behøver ikke at tage hovedtelefonerne af for at høre omgivelserne. Temmelig god batteritid. Klarer at genoplade kassen hver anden dag. Nogle gange synker ikke højre og venstre overhovedet. Så skal du lægge dem ned i boksen igen. Måske tror, at for den pris, de har, skal de være IP 68-klassificeret. For mig er de dog lidt store og lidt klodsede. Silikonedråberne har en usædvanlig form. Hvis du erstatter dem med almindelige, går de ikke ned i kassen. + Batteri Opladning ca. hver anden dag. + Meget god lyd. EQ + God samtale lyder for mig. Andre kan opleve rodede baggrunde. Mindre problem + Appen er fantastisk. + Gode værker som Mr. Trough + Gode knapper (efter et par dage) + Nem forbindelse + Mister sjældent kontakten + Tål ikke vandstænk at svømme med. Dog skal det være helt vandtæt. -Den pris - Størrelsen, lidt klodset - Mangler USB C / trådløs opladning - Nogle ørers pasform - andre typer silikone tilbydes, så du nemt kan skifte

Google

Side 1
Laveste pris 75 kr (2020-05-29)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
TrainInn
2020-08-13919 kr-100 kr
Jabra Elite 65t One Size Black / Copper
Se i butik
RunnerInn
2020-08-13938 kr-97 kr
Jabra Elite 65t One Size Black / Titanium
Se i butik
Dustin Home
2020-08-13829 kr-1 kr
Jabra Elite 65t Guld, Beige
Se i butik
Dustin Home
2020-08-13829 kr-1 kr
Jabra Elite 65t Wireless Brun, Sort
Se i butik
Proshop
2020-08-13795 kr-204 kr
Jabra Elite 65t - Gold Beige - Guld
Se i butik
Proshop
2020-08-13795 kr-70 kr
Jabra Elite 65t - Titanium Black - Sort
Se i butik
Proshop
2020-08-13795 kr-204 kr
Jabra Elite 65t - Cobber Black - Sort
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-08-131 170 kr-2 kr
Jabra Læs mere om Elite 65t Headset I ørerne Sort
ComputerSalg
2020-08-131 034 kr-527 kr
Jabra elite 65t - 100% trådløse earbuds med mikrofon - Bluetooth - bei
Se i butik
ComputerSalg
2020-08-13748 kr-48 kr
Jabra elite 65t - 100% trådløse earbuds med mikrofon - Bluetooth - sor
Se i butik
Dustin Home
2020-08-12649 kr-210 kr
Jabra Elite 65t Wireless
Se i butik
ComputerSalg
2020-08-12796 kr-14 kr
Jabra elite 65t - 100% trådløse earbuds med mikrofon - Bluetooth - Kob
Se i butik
CDON
2020-08-121 499 kr+4 kr
Jabra Elite 65t True Wireless in-Ear Headset 100-99000000-60
Se i butik
Licotronic
2020-08-12774 kr
JABRA Elite 65t Gold Beige
Føniks Computer
2020-08-111 041 kr-52 kr
Jabra elite 65t - Cobber Black - trådløse øretelefoner
Se i butik
TrainInn
2020-08-111 019 kr-1 kr
Jabra Elite 65t One Size Gold / Beige
Se i butik
Licotronic
2020-08-11840 kr
JABRA Elite 65t Headset In-ear Black
Licotronic
2020-08-101 259 kr
JABRA Elite 65t Headset In-ear Beige
CompuMail
2020-08-10744 kr+8 kr
Jabra Elite 65t Trådløs Brun Sort Ægte trådløse øretelefoner
Licotronic
2020-08-101 271 kr
JABRA Elite 65t Wireless St BT Headset Black
Føniks Computer
2020-08-07985 kr-63 kr
Jabra elite 65t - Titanium Black - trådløse øretelefoner
Se i butik
CompuMail
2020-08-07798 kr+1 kr
Jabra Elite 65t Trådløs Sort Ægte trådløse øretelefoner
Kontor Syd
2020-08-071 375 kr+1 kr
Jabra Elite 65t Headset I ørerne Sort, Kobber
Kontor Syd
2020-08-07988 kr+1 kr
Jabra Elite 65t Headset I ørerne Beige, Guld
Expert
2020-08-06899 kr-100 kr
JABRA ELITE 65T TRUE WIRELESS COPPER BLK
Se i butik
Expert
2020-08-06899 kr-100 kr
JABRA ELITE 65T TRUE WIRELESS BLACK
Se i butik
Expert
2020-08-06899 kr-100 kr
JABRA ELITE 65T TWS GOLD BEIGE
Se i butik
Kontor Syd
2020-08-05938 kr-25 kr
Jabra Elite 65t Headset I ørerne Sort
CDON
2020-08-051 099 kr
Jabra Elite 65t True Wireless, Svart
Se i butik
CompuMail
2020-08-05749 kr-24 kr
Jabra Elite 65t Trådløs Sort Ægte trådløse øretelefoner
HiFi Klubben
2020-08-05899 kr+200 kr
Jabra Elite 65t Trådløse in-ear høretelefoner
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-07-261 157 kr
Jabra Læs mere om Elite 65t Headset I ørerne Sort
Tabletcovers.dk
2020-07-201 499 kr
Jabra Elite 65t - Bluetooth Høretelefoner - Gold Beige
Elgiganten
2020-07-06699 kr-300 kr
Jabra Elite 65t ægte trådløse in-ear hovedtelefoner
Se i butik
Elgiganten
2020-07-06699 kr-300 kr
Jabra 65t ægte trådløse in-ear hovedtelefoner (copper)
Se i butik
Jumbo Shop
2020-06-30828 kr-16 kr
JABRA Elite 65T Wireless Sølv
Jumbo Shop
2020-06-23821 kr-106 kr
JABRA Elite 65t Trådløst BT-stereoheadset, sort
Power
2020-06-22699 kr-300 kr
JABRA ELITE 65T TRUE WIRELESS COPPER BLK
Se i butik
Power
2020-06-22699 kr-300 kr
JABRA ELITE 65T TRUE WIRELESS BLACK
Se i butik
CompuMail
2020-06-19795 kr+17 kr
Jabra Elite 65t Trådløs Guld Beige Ægte trådløse øretelefoner
Jumbo Shop
2020-06-19837 kr+9 kr
JABRA Elite 65t Gold Beige
Føniks Computer
2020-06-181 096 kr+10 kr
Jabra Elite 65t - ægte trådløse øretelefoner med mik.
Se i butik
TimeComputer
2020-05-251 394 kr+59 kr
JABRAElite 65t Headset In-ear Beige
TimeComputer
2020-05-201 158 kr
JABRAElite 65t Headset In-ear Black
Komplett
2020-05-19890 kr+191 kr
JABRA Jabra Elite 65t Wireless ørepropper
Se i butik
Komplett
2020-05-19890 kr+191 kr
JABRA Jabra Elite 65t Wireless ørepropper
Se i butik
El-Salg Center Aalborg
2020-05-131 071 kr
Jabra Elite 65T Emea Pack - Copper black Bluetooth headset
Happii
2020-05-051 499 kr
Jabra Elite 65t - Cobber Black - Sort
Se i butik
Happii
2020-05-051 499 kr
Jabra Elite 65t - Gold Beige - Guld
Se i butik
Merlin.dk
2020-05-051 499 kr
Jabra Elite 65t - Cobber Black - Sort
Merlin.dk
2020-05-051 499 kr
Jabra Elite 65t - Gold Beige - Guld
TimeComputer
2020-05-021 093 kr
JABRA Elite 65t Gold Beige
TimeComputer
2020-05-021 093 kr+60 kr
JABRA Elite 65T Wireless Sølv
Goblue
2020-04-29999 kr+139 kr
Jabra Elite 65t - Titanium Black
Se i butik
TimeComputer
2020-04-031 078 kr-144 kr
JABRA Elite 65t Trådløst BT-stereoheadset, sort
Multikøb
2020-03-311 224 kr+25 kr
Jabra Elite 65t Titanium Sort
24hshop
2020-03-18999 kr
Jabra Elite 65t
Se i butik
El-Salg
2020-02-221 199 kr-100 kr
Jabra Elite 65t Wireless Stereo BT Headset Black
Se i butik
El-Salg
2020-02-221 199 kr-100 kr
Jabra Elite 65t Wireless Stereo BT Headset Copper Black
Se i butik
Euronics
2020-02-221 199 kr-100 kr
Jabra Elite 65t Wireless Stereo BT Headset Copper Black
Se i butik
Euronics
2020-02-221 199 kr-100 kr
Jabra Elite 65t Wireless Stereo BT Headset Black
Se i butik
Happii
2019-05-231 499 kr
Jabra Elite 65t - Titanium Black - Sort
Se i butik
Merlin.dk
2019-05-231 499 kr
Jabra Elite 65t - Titanium Black - Sort
Headsets.nu
2019-03-281 406 kr
Jabra Elite 65t wireless sølv/sort