Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

  • Høretelefondesign: Over-ear
  • Trådlös
  • Headset (integreret/lukket mikrofon)
Placering 13 i Hovedtelefoner
Sammenlign priser på alle Bose Hovedtelefoner
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Bose Noise Cancelling Headphones 700 lige nu er 2 695 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 3.6 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 18 netbutikker og fysiske butikker.

HøretelefondesignOver-ear
TrådlösJa
Headset (integreret/lukket mikrofon)Ja
FastgørelsestypeHovedbøjle
Tilgængelige farverSort, Hvid, Sølv …
KnapperNæste sang, Forrige sang, Volumen
Headset (integreret/lukket mikrofon)
Ja
Høretelefondesign
Over-ear
Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
SBC, AAC
Bluetooth-profil
A2DP
Bluetooth-version
5.0
Batteritid (drift)
20 h

Grundoplysninger

Produktnavn
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Mærke

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Ja
Stiktype
2.5mm, 3.5mm
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
SBC, AAC
Bluetooth-profil
A2DP
Bluetooth-version
5.0
Batteritid (drift)
20 h

Design

Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Tilgængelige farver
Sort, Hvid, Sølv, Guld

Dimensioner

Driverstørrelse
Produktvægt
250 g

Funktioner

Funktioner
Aftageligt kabel, Aktiv støjreduktion (hovedtelefoner)

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
Frekvensområde (maks.)
Frekvensområde (min.)
Følsomhed
Headset (integreret/lukket mikrofon)
Ja
Impedans

Diverse

Udgivelsesår
2019

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
Over-ear
Knapper
Næste sang, Forrige sang, Volumen
Type
Stereo 2.0

Links

3.6 af 5 stjerner

Baseret på 12 anmeldelser

Sorteret efter dato
13.11.2019
s
sandmountain
Havde et par QC 35 II tidligere, som jeg desværre glemte på en flyvning .. Da jeg allerede var i valget og kvalifikationen til at opgradere, tog jeg det som en antydning om, at det var tid til at tage noget. Min dom efter at have haft dem et par uger er følgende. + ANC er absolut magisk godt! I princippet forsvinder al ekstern lyd, og det bør også tilføjes, at det gøres uden nogen hård frekvens, så i teorien kunne du kun bruge dem til at få den stille og rolig, selv i barske miljøer. +++ Noget, som QC35s var ekstremt ubrugelig med, var at fjerne baggrundsstøj i samtaler, dvs. lyde, der kommer fra alt andet end dig selv. Med QC 35'erne skulle du dybest set sidde i et stille rum for at kunne have telefonopkald eller møder. Du behøver ikke at bekymre dig om dette med NC 700 - al baggrundsstøj er næsten blæst væk, og den eller de personer, du taler med, hører ikke forstyrrende lyde, selvom du tavser selv. + Komfort er god, om end lidt anderledes end QC 35. Men de sidder godt og pænt, men det er sandsynligvis en smag. + Jeg var meget skeptisk til at begynde med fra touch-kontrollerne. Men de er faktisk rigtig gode. Fleksibel og præcis! +/- Huset, du får, er glattere og frem for alt er døren, der holder ledningerne, en grusom forbedring fra QC 35, men det er en smule utænkeligt, at du er nødt til at bringe kæberne tilbage til "minimumsposition" for at kunne lukke dem. Skal skabe unødvendigt slid på produktet i det lange løb. +/- Den musikalske lyd er mere eller mindre nøjagtigt den samme som QC 35 eller tilsvarende, så ingen opgradering. Basen er jævn mere strippet, og i nogle tilfælde kan det være bedre, men jeg, der kan lide denne ejendom, savner undertiden stun. Ser ikke ud til at have arbejdet med denne bit overhovedet på denne model, men som den foregående taler skriver, er det Noice Cancelling, du betaler for denne model. - Softwaren ser ud til at være ret buggy, har været nødt til at parre den et par gange og haft lidt rod med især telefonen (Iphone Xs / 11 pro). Har også (undertiden) et ekstremt smertefuldt problem, når jeg kører dobbeltforbindelse til både computeren og telefonen, at lydene fra computeren (MacBook Pro) tilføjer støj. Løsningen er at frakoble telefonen, hvilket er ret irriterende. Resuméet er, at der er et par rigtig gode hovedtelefoner med absolut enestående Noice Cancelling (omend med noget dårlig software, som jeg håber og antager, at Bose arbejder på og løser inden for kort tid), at du bestemt skal investere i, hvis du er i åbne kontorlandskaber, rejse meget eller bare tale meget på telefonen og værdsætte (men er ikke en lydfil) for at lytte til musik meget.

Google

27.10.2019
Redigeret 05.11.2019
y
yamagucci(30 anmeldelser)
Bose Boss. Opdatering fra forrige anmeldelse, hvor jeg var mindre venlig over for dem :) Første ting først: Bedste støjdæmpning 2019. Held og lykke med at trolle uden for verdenen som ingen anden lur lige nu. De fleste ANC-børn har problemer med fasning eller ujævn frekvensdæmpning (normalt begge) - ikke det her. Naturligvis forsvinder ikke alle lydens fokus, men det formår at fjerne de fleste stemmer og den omgivende brum på en god måde - meget imponerende som sagt. Andre positive ting: Sidder stram, men behagelig, og opretholder god batterilevetid trods dens lave vægt. Vær først skeptisk over for den berøringsfunktion, der styrer lydstyrke, afspil / pause osv., Men det hele er meget logisk med høj præcision, så der sjældent foretages fejl og faktisk hurtigere end fingering for fysiske knapper. Både telefonopkald og stemmeassistent fungerer meget godt - hvilket ikke er overraskende, da du har vist dig at arbejde meget med mikrofonernes funktion. Når det kommer til lyden, er den dog kun godkendt. Der er børn, der er mere musikalske omkring de samme priser, men det er som sagt den store ANC, du betaler for. Har svært ved at tænke på noget, der er lige så glat i hverdagen (selvom jeg som sagt foretrækker både Sony og Sennheiser). TLDR: Smart og godt designet liv / arbejde lur med støjdæmpning i verdensklasse. Protip: Kan slukkes ved hjælp af store stemmemeddelelser via Bose-appen.

Google

24.10.2019
e
erocker(2 anmeldelser)
Halv god støj sammenlignet i BT-NC-over-ear-lur konkurrence, men værre end Dali IO6. Jeg har sammenlignet B&W PX7, Bang & Olufsen Beoplay H9i, Bose QC35, Dali IO6, Master & Dynamic MW65, Sennheiser Momentum 3 og Sony WH-1000XM3, hvor Dali IO6 vinder let i lydkvalitet. Dejligt at have på. God NC, men ikke som Sony.

Google

10.10.2019
Redigeret 11.10.2019
E
EricJ(16 anmeldelser)
+ Virkelig rart, kan tilbringe flere timer uden problemer (selv med briller). + Meget effektiv støjreduktion. + Godt at du kan tilslutte 2 enheder på samme tid. + Berøringsfunktion for lydstyrke, afspil / pause / næste / frem / svar fungerer godt. + Synes at være god byggekvalitet. + USB-C + Stabil signal / forbindelse. + God funktion til midlertidigt at ændre støjreduktion for at forstærke miljøet i stedet. +/- Lyden er temmelig god og afbalanceret, men måske ikke den stærkeste side af hovedtelefonerne, jeg er vant til bedre (HD 650) +/- Mikrofonen er ok, men ikke så imponerende, som jeg håbede. Faktisk lyder det lidt bedre, når jeg optager med min skullcandy gate trådløs, som koster lidt over en tiendedel. Dog testede kun mikrofonen i rolige omgivelser. - Skiftet mellem mine 2 tilsluttede enheder fungerer for det meste, men specifikt ønsker YouTube-appen på min Ipad ikke at give slip på håndsættene, når jeg pauser. Der er ingen manuel knap på hovedtelefonerne til at omgå dette. Dog går det i stykker, som det skal, når et opkald kommer på telefonen, hvilket er den vigtige ting. - Du skal gå ind i appen for at slå støjreduktionen fra. Dog er lyden dybest set lige så god, når støjreduktionen er tændt. - Understøtter ikke aptX eller aptX (LL). Dog oplever jeg ikke forsinkelsen som et problem. - Nogle gange afskæres det første sekund, når Google-assistenten taler. Ved ikke, om det er et generelt problem med Bluetooth-håndsæt eller bare disse. - Når du bærer dem rundt om din hals, er du let forslået. Lær at arbejde bedre med en slank hals: P

Google

25.09.2019
w
wert99(15 anmeldelser)
PLUS + Meget god støjaflysning + God mikrofonteknologi, der fungerer, når den blæser eller lyder i baggrunden (ANR) + Musiklyden, okay, men ikke som at falde ned af stolen + Stilfuldt design MINUS - Har en masse Bluetooth-ting. Når det ringer, afbryder opkaldet, og jeg er nødt til at oprette forbindelse tilbage til Bose-håndsættet - Har også haft problemer med at oprette forbindelse til flere enheder. - Harde puder, ømme i ørerne på grund af briller - Bedrageri Resume: godt produkt, men sandsynligvis fik jeg en mandagskopi, de ved Bosebutiken kunne heller ikke få det til at fungere, så det er ikke SBS. Derfor bliver det en lav kvalitet. Forsøger at få udvekslet hovedtelefoner eller pengene tilbage. Undskyld. Hvis du ikke bruger mikrofonen, vil jeg anbefale QC35 II, Sony eller ethvert andet mærke, der koster mindre.

Google

Side 1
Laveste pris 2 695 kr (2019-11-13)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Merlin.dk
2019-11-172 907 kr0 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sølv
Merlin.dk
2019-11-172 907 kr0 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sort
Proshop
2019-11-172 907 kr0 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sølv
Se i butik
Proshop
2019-11-172 907 kr0 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sort
Se i butik
Happii
2019-11-172 924 kr+46 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sølv
Se i butik
Happii
2019-11-172 924 kr+46 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - headphones with mic - Sort
Se i butik
CompuMail
2019-11-163 435 kr
Bose Noise Cancelling 700 wireless headphones White
Se i butik
Dataworld
2019-11-153 995 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Sort
Dataworld
2019-11-153 995 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Trådløs Kabling Sølv Hovedtelefon
TimeComputer
2019-11-153 229 kr+26 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Sort
Licotronic
2019-11-152 981 kr+16 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Sort
Dustin Home
2019-11-143 954 kr+213 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Sølv
Se i butik
CompuMail
2019-11-142 999 kr-125 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Trådløs Kabling Sølv Hovedtelefon
Se i butik
Komplett
2019-11-143 190 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Limited Edition
Se i butik
ComputerSalg
2019-11-142 828 kr-1 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Hovedtelefoner med mik. - på ør
Se i butik
Apple Store
2019-11-133 690 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 + opladningsetui
AV-Connection
2019-11-132 695 kr-4 kr
BOSE Noise Cancelling hovedtelefoner NCH 700
Bose
2019-11-133 299 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700
CompuMail
2019-11-122 829 kr+7 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Trådløs Kabling Sort Hovedtelefon
Se i butik
Elgiganten
2019-11-083 299 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Limited Edition (soapstone)
Se i butik
TimeComputer
2019-11-073 229 kr-33 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Trådløs Kabling Sølv Hovedtelefon
Føniks Computer
2019-11-053 140 kr-104 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Føniks Computer
2019-11-053 140 kr-104 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Wupti
2019-11-043 181 kr+386 kr
Bose Wireless støjreducerende hovedtelefoner 700-sølv
Se i butik
Expert
2019-10-313 299 kr
BOSE 700 HEADPHONE SORT
Se i butik
Wupti
2019-10-312 795 kr-82 kr
Bose Wireless støjreducerende hovedtelefoner 700-sort
Se i butik
Licotronic
2019-10-222 981 kr-6 kr
BOSE Noise Cancelling Headphones 700 Silver
ComputerSalg
2019-10-223 217 kr-1 723 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 - Hovedtelefoner med mik. - på ør
Se i butik
Elgiganten
2019-10-222 999 kr-300 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 (Sort)
Se i butik
Elgiganten
2019-10-222 999 kr-300 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 (sølv)
Se i butik
Apple Store
2019-10-093 290 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Komplett
2019-09-133 190 kr-100 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Se i butik
Komplett
2019-09-133 190 kr-100 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Se i butik
Dustin Home
2019-09-063 190 kr-300 kr
Bose Noise Cancelling Headphones 700 Sort
Se i butik