Kategorier
Prisjagt

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

  • Høretelefondesign: Over-ear
  • Fastgørelsestype: Hovedbøjle
  • Funktioner: Velegnet til gaming
Prishistorik
Nu 1 153 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm lige nu er 1 153 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 4.5 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 8 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeBeyerdynamic
HøretelefondesignOver-ear
TrådlösNej
MikrofonNej
FastgørelsestypeHovedbøjle
FunktionerVelegnet til gaming
Mikrofon
Nej
Høretelefondesign
Over-ear
Funktioner
Velegnet til gaming
Fastgørelsestype
Hovedbøjle

Grundoplysninger

Produktnavn
Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Generelt

Akustisk design
Åben
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
Over-ear
Styring
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Ja
Stiktype
3.5mm
Trådlös
Nej

Design

Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Tilgængelige farver
Sort, Sølv, Grå

Dimensioner

Driverstørrelse
50 mm
Produktvægt
250 g

Funktioner

Funktioner
Velegnet til gaming
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
100 mW
Frekvensområde (maks.)
35000 Hz
Frekvensområde (min.)
5 Hz
Følsomhed
96 dB/mW
Impedans
250 Ω
Mikrofon
Nej

Diverse

Udgivelsesår
2012

Anmeldelser

Sorteret efter dato
r
r80x

6 anmeldelser

4 måneder siden
(Brugt i et studiemiljø, så anmeldelser fra det synspunkt) * potentielt en 4,5: a Meget gode tricks, der kan være lidt skræmmende, hvis du ikke er forberedt på, hvor utilgivende de er. Disse lokker er meget afslørende i de øverste registre og er velegnede til blanding og mastering. De er lette og meget behagelige at have på. Komfort er i top. Puderne er velour og hyggelige, det eneste negative er, at de bliver dårlige relativt hurtigt og skal udskiftes mindst hvert andet år. Ledningen er oprullet og meget flot at arbejde med, kan blive lidt "sammenfiltret" gennem årene, men holder godt. Jeg vil bestemt ikke sige, at hovedtelefonerne er neutrale, de har en tydelig bump mellem basen og den nederste mellemregister, derefter en scoop imellem til den højere mellemregister og ender derefter med et ret godt boost i de øverste registre. En klassisk beyerdynamisk kurve og intet overraskende. Det åbne design giver dig mulighed for nemt at placere instrumenter og lyde i stereobilledet og nemt adskille dem. Disse er helt åbne, så glem at kunne bruge dem til sporing. * Med hovedtelefonkalibrering fra sonarworks bliver hovedtelefonerne let til en 4,5 og passer perfekt i studiet, men anmeldelsen er skrevet fra det oprindelige synspunkt som software, der er dyrere end hovedtelefonerne, ikke kan forventes derhjemme.

Google

A
Ades

18 anmeldelser

et år siden*
Dårligt tryk i de lavere frekvenser. Skær i de højere frekvenser. Samlet set ok til prisen, men temmelig dårlig sammenlignet med moderat dyre børn.
*Redigeret et år siden

Google

G
Gustavlevander

14 anmeldelser

3 år siden*
Helt fantastisk med god lyd og bred lyd scene! Lyden er særlig god, hvis du har en forstærker, lidt lavt volumen med mobiltelefoner og bærbare computere, men det går godt, så længe du ikke opholder dig i et miljø med højt støjniveau. (Noget jeg heller ikke anbefaler, da de lader ind og ud meget lyd). Noget tilbagelænet på de lavere frekvenser og en lille høj højde (5000-8000hz), som ikke passer til alle, men det kan let reguleres med et rigtigt eq.
*Redigeret 2 år siden

Google

E
Emanuel123

2 anmeldelser

2 år siden
Glade! Bemærk dog, hvordan disse er beregnet til at blive brugt. Ingen lydisolering, så du skal sidde i et stille rum. Brug godt lydkort med kraftig forstærker til drift mv. de er fremragende til deres smalle behov. Lydredigering, blanding, mastering og "kritisk lytning". Til andre anvendelser ville jeg vælge en anden, der er lukket.

Google

a
aliquis

10 anmeldelser

2 år siden*
+ Fantastisk lydstage og rumfølelse i computerspil. + Nice til korsång. + Fungerer uden problemer på ASUS B450-F bundkort. - Til skør diskant og lidt for lille mellemregister / mandlig sang til min smag. I begyndelsen rejste jeg volumenpartierne for at prøve at få det til at lyde som jeg ville, men diskant og base i Overwatch blev enormt stressende, da trætte ører og ringe i ørerne lang tid at komme selvom jeg har sænket lydstyrken lige siden. Det er muligt at bruge dem med lavere lydstyrke, og de er stadig toppen for at få plads til følelse i computerspil. - Jeg tror, at puderne skubber lidt for meget rundt om ørerne, jeg blev varm om ørerne, selv om de er åbne, da jeg spillede, men kan være fordi du er så i gassen, og kablet kan ikke løsnes, men ellers godt sælger BeyerDynamic-typen alle mulige reservedele, så det er stadig ok. - Til små bærbare enheder kan det være svært at komme til lydstyrken. Til bærbar brug lader de naturligt lyde i omgivelserne, og hvis du sætter dem rundt om halsen, har du to store dæksler, der ligger over dine skuldre, så til bærbar brug er der sandsynligvis bedre valg. Jeg sendte dem tilbage, fordi jeg kunne og fordi jeg tror, at diskanten er for stærk, men jeg kunne købe igen, fordi de er grusomme til computerspil, hvis jeg nu ikke finder noget andet, der er lige så godt. De koster ikke meget og er fantastisk til Dolby Atmos.
*Redigeret 2 år siden

Google

2 år siden*
Har ejet et par i 6 år, og det eneste jeg kan klage over er, at ørene bliver fladt efter en brugstid, og at de nye koster godt 500 patches. Men lydlignende studio-hovedtelefoner er grusomme, hvis du vil sidde i lang tid og blande. Men de er helt åbne, så det er vigtigt at have ro i dig. Lydfuldt, disse er knivskarpe med meget ærlig lyd. Desværre har min bryde ned, men jeg vil snart købe nogle få nye. Men de er virkelig rart at have meget lang tid på. Den eneste grund til, at de ikke får fulde karakterer, er, at ørene bliver meget flade og ubehagelige efter en brugstid.
*Redigeret 2 år siden

Google

W
WatchthatWatch

5 anmeldelser

2 år siden*
Ligegyldigt hvor smukt. SuperB lyd!
*Redigeret 2 år siden

Google

J
JonteRules1

8 anmeldelser

3 år siden
Som en person, der kom fra gaming headsets, kunne forskellen ikke have været større. Har haft disse i tre år nu og har sikkert lyttet til næsten 5.000 timer nu for alle mulige formål og genre. Alt fra spil som slagmark, hard edm og rolig klassisk musik, og de har formået at levere i alle kategorier. I betragtning af antallet af timer, jeg elskede dem, kan jeg ikke klage over komforten eller lydkvaliteten. Kører hovedtelefonerne med Focusrite Scarlett Solo, og selv om dette måske ikke er det bedste lydkort til bare at spille, har de begge fungeret godt. Imidlertid kræver 250 Ohm-versionen en stærkere forstærker end den, der ofte findes i en bærbar computer eller et bundkort, men så lytter jeg sikkert på højere lydniveauer end hvad flertallet gør og musik, der kræver strøm. At huske er, at de er åbne lurker, så brug disse i et stille roligt sted, hvor det ikke forstyrrer nogen, at bringe disse på sporvognen er bestemt ikke en mulighed.

Google

F
FlatOskar

14 anmeldelser

3 år siden
Har brugt eller forsøgt at bruge dem i mange år nu. Meget god lyd, opløsning, gengivelse af mikrodetaljer, følelse af tilstedeværelse og mere - virkelig en topklasse. Men at have en voldsom diskant i frekvensresponsen, hvilket betyder, at mine ører siger stop efter et stykke tid, får højfrekvente hisser i ørerne, tinnitus og ubehag, hvis jeg lytter mere. Diskanten får en betydelig tilsætning på omkring 10-12 dB med top omkring 10 KHz, fuldt hørbar, hvilket måske giver højere lyd og følelsen af at høre flere detaljer. Men irriterede ører efter at have lyttet sessioner.

Google

Laveste pris 898 kr (2020-06-12)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Soundium
2021-04-171 153 kr0 kr
Beyerdynamic DT 990 Pro Hovedtelefoner (250 Ω)
Drumcity
2021-04-161 169 kr
Beyerdynamic DT 990 PRO - 250 Ohm
Se i butik
SoundStoreXL
2021-04-161 169 kr
Beyerdynamic DT 990 PRO - 250 Ohm
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-141 169 kr+60 kr
beyerdynamic DT 990 PRO - Hovedtelefoner - fuld størrelse - kabling -
Se i butik
Komplett
2020-09-201 170 kr-29 kr
BEYERDYNAMIC Beyerdynamic DT990
Se i butik