Kategorier
Prisjagt

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

  • Høretelefondesign: Over-ear
  • Fastgørelsestype: Hovedbøjle
  • Funktioner: 3,5 mm/6,3 mm adapter medfølger, Vendbare ørekopper, Udskiftelige ørepuder, Velegnet til gaming
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm lige nu er 990 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 4.5 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 9 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeBeyerdynamic
HøretelefondesignOver-ear
TrådlösNej
MikrofonNej
FastgørelsestypeHovedbøjle
Funktioner3,5 mm/6,3 mm adapter medfølger, Vendbare ørekopper, Udskiftelige ørepuder …
Mikrofon
Nej
Høretelefondesign
Over-ear
Funktioner
3,5 mm/6,3 mm adapter medfølger, Vendbare ørekopper, Udskiftelige ørepuder, Velegnet til gaming
Fastgørelsestype
Hovedbøjle

Grundoplysninger

Produktnavn
Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
Over-ear
Knapper
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Ja
Stiktype
3.5mm
Trådlös
Nej

Design

Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Tilgængelige farver
Sort, Grå

Dimensioner

Driverstørrelse
Produktvægt
270 g

Funktioner

Funktioner
3,5 mm/6,3 mm adapter medfølger, Vendbare ørekopper, Udskiftelige ørepuder, Velegnet til gaming
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
100 mW
Frekvensområde (maks.)
35000 Hz
Frekvensområde (min.)
5 Hz
Følsomhed
96 dB/mW
Impedans
80 Ω
Mikrofon
Nej

Diverse

Udgivelsesår
2004

Anmeldelser

Sorteret efter dato
24 dage siden*
Sygt godt lokke med enestående komfort! Har disse til computeren. Fantastisk flot og behageligt adskilt lydbillede, når du lytter til musik. Men de arbejder også hver dag for for eksempel film og spil. Kraftig og god bas. Bør sandsynligvis betjenes med et separat lydkort for den bedste effekt, men det er ikke et krav. Derudover er hovedtelefonerne en autentisk tysk kvalitetskonstruktion (ingen Sony / Logitech / Steelseries plast så langt øjet kan se) og har en lang ledning (for os, hvis vi ikke kan lide trådløs). For mindre end 2.000 SEK er der kun en anbefaling: Køb! Det er sjældent at få så meget produkt til så få penge.
*Redigeret 24 dage siden

Google

P
Pzych0

17 anmeldelser

en måned siden
Hvad man skal sige, der er mange mennesker, der kan lide disse, så køb! Jeg har også 990 Pro, og de har mindst lige så god lyd i disse, forskellen er det åbne og lukkede design. Disse børn gør det hele, jeg lytter til musik, ser film og spiller spil med dem. Skuffer ikke overalt!

Google

66eyold

3 anmeldelser

6 måneder siden
Pludselig blev jeg en Beyerdynamic-fan ... hvilken lyd! Via Fiio BTR3 forstærker og tabsfri: Fantastisk! Fysisk bas, der går dybt og føles som sub og ikke som oppustet mellembas. Ægte spil sjov. Hvert instrument skiller sig ud og spiller med overbevisning. Ingen ørepiercingstendenser. Ingen stor dybde i lydfasen, men det forventes ikke for prisen. Moderat. Konstruktionskvalitet og komfort er i topklasse. Meget god pris under 2000. Med lukket ryg vælger du sandsynligvis lidt "plads" til fordel for dynamik og soliditet. Tror ikke, det gør noget, snarere det modsatte. Intim. Vælg 80 ohm til alsidig hjemme og arbejde. 32 ohm er bedre egnet til mobiltelefoner uden ekstra forstærker, 250 ohm til studie (?) Eller med rigtig gode forstærkere.

Google

S
Sartic

7 anmeldelser

et år siden*
Du kan ikke finde bedre børn til denne pris. Du skal komme op i 3k + for bedre børn. Fin og jævn på tværs af alle frekvenser. Fantastisk lav bas, bedre end ok midter, god diskant. Ekstremt behagelig, selv med briller. Blir ikke sved. Byggekvalitet meget god. Mere end tilfreds.
*Redigeret et år siden

Google

r
rockoholic

4 anmeldelser

et år siden
Bedømt ud fra det faktum, at håndsætene er drevet af en hifime Saber 9018 DAC. Lydkilder er spotify (højeste kvalitet) og FLAC Den vigtigste ting skal stadig være lyden, hvor de får 4,5 / 5: Meget klar og klar lyd gennem næsten hele registeret. Det eneste er, at diskanten kan sprænge igennem, når det er meget halvt åbent hihat i noget rockmusik. Hvis denne "fejl" allerede kommer under optagelse, eller hvis den f.eks. Er i DAC'en, forlader jeg den usagt. Men over resten af registeret spiller de meget tydeligt. De understreger både mandlige og kvindelige stemmer på en fremragende måde i forhold til pris (1100 SEK). Basen er varm og muggen. Den næste runde er komfort, hvor børnene får en solrig 5a!: Velour puder forhindrer sved omkring ørerne. De sidder perfekt på mit hoved, og det er overhovedet ikke noget problem at bære dem en hel arbejdsdag på trods af briller. De eneste håndsæt, jeg har prøvet, at spillet i den samme liga behageligt er Sony MDR-1A. Bygge kvalitet, når 5/5?: Bestemt behandler jeg mine gadgets så omhyggeligt, så holdbarhed er vanskelig for mig at sige. Men de giver et meget robust indtryk af, at de skulle vare i et par årtier. Den eneste bekymring er det ikke-udskiftelige kabel ... Andre / stempel: For at blive lukket, tillader de en hel del støj til omgivelserne, hvilket gør dem ikke optimale til brug i delte kontorer. Hvis nu ikke naboen har den samme smag af musik, vil du sige. Kablet kan ikke udskiftes, det ville have været rart at have muligheden for at udskifte kablet i et kortere kabel, da 3 m kan være i den længste tid nogle gange. Ellers er det vanskeligt at finde ulemper med håndsætne. De indånder tysk kvalitet og spiller på en måde, der får dig til at genopdage musik, når de henter detaljer, som du ikke vidste, at der eksisterede! Det er sandsynligvis svært at finde børn, der spiller bedre til den pris ...

Google

2 år siden
Fantastiske hovedtelefoner! Antag, at vi er forskellige, findes alt, men på mig sidder de perfekt. Lukker lyden udenfor overalt, uden at den bliver klaustrofobisk og leverer en ren, uudtømt lyd, der er perfekt til at blande (eller korrigere for musiknerden). Latterligt god pris.

Google

d
didjital

35 anmeldelser

2 år siden
Tænk over det, du, der spekulerer på disse børn - de er MONITOR-børn, for professionelle. Gråer du på dem, så husk at du måske ikke lytter med de rigtige ører. Havde ikke så høje forventninger til disse børn, men jeg havde sikkert læst anmeldelser og havde nogle forudfattede meninger på grund af. det. Skal ikke sige at jeg er professionel på en eller anden måde, men en hårdtarbejdende hobbyist er nok den nærmeste kommende. Nå, et par gode børn havde brug for at kunne blande ordentligt og ikke forstyrre de andre i familien. Målet var at finde børn, der ikke kigget på lyden på nogen måde, men leverede en retfærdig og gennemsigtig lyd uden at løfte op enten her eller der og med fremragende detaljer - og det var præcis, hvad jeg fik. Har ikke "indspillet" børnene endnu, men jeg plejer ikke at høre stor forskel, så jeg er ret tilfreds med dem, den er. Foderet med det rigtige materiale (dvs. ikke-komprimerede mp3'er), giver børnene en klar og afbalanceret lyd, og de gør jobbet meget lettere for mig, når jeg sidder og bygger sange. Jeg sammenligner med min AKG, der er god meget værre på alle måder, og min B & W P7, som dog er hi-fi. P7 ører lyder mere fluffy og mere ligetil, og de skal, de lyder "bedre" i mine ører - men jeg får ikke rigtig samme balance og detaljer i lyden som i disse. Her er det klart og rent i registret, og for mig som er 40 +, er de nok så gode, som mine ører er i stand til at sætte pris på. For de penge, jeg gav, er de utrolig overkommelige og et par ægte reference lollipops. De sidder meget godt, et let tryk selv om øret, uden at være stressende. Intet problem sidder med disse i 4-8 timer i træk. De bliver heller ikke meget varme, takket være ærmernes materiale. Anbefal disse varmt til den der sidder som mig og gør musik på hobby til semi-pro niveau. Du, der forventer, at din hi-fi skal se nærmere, er det ikke her her.

Google

Laveste pris 879 kr (2020-08-09)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Soundium
2021-02-271 153 kr0 kr
Beyerdynamic DT 770 Pro Hovedtelefoner (80 Ω)
Drumcity
2021-02-011 299 kr-300 kr
Beyerdynamic DT 770 PRO - 80 Ohm
Se i butik
SoundStoreXL
2021-02-011 299 kr-300 kr
Beyerdynamic DT 770 PRO - 80 Ohm
Se i butik
TimeComputer
2020-05-081 551 kr-1 kr
BEYERDYNAMIC DT 770 PRO 80 Ohm
Komplett
2020-04-21990 kr-9 kr
BEYERDYNAMIC Beyerdynamic DT770 Pro 80 Hovedtelefoner
Se i butik