Bang & Olufsen Beoplay H9i

Bang & Olufsen Beoplay H9i

  • Trådløs forbindelse: Bluetooth
  • Høretelefondesign: Over-ear
  • Trådlös
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Bang & Olufsen Beoplay H9i

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Bang & Olufsen Beoplay H9i lige nu er 1 997 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 3.5 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 6 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeBang & Olufsen
Trådløs forbindelseBluetooth
HøretelefondesignOver-ear
TrådlösJa
MikrofonJa
FastgørelsestypeHovedbøjle
FunktionerAftageligt kabel, Opladning via USB, Aktiv støjreduktion (ANC)
Mikrofon
Ja
Høretelefondesign
Over-ear
Funktioner
Aftageligt kabel, Opladning via USB, Aktiv støjreduktion (ANC)
Fastgørelsestype
Hovedbøjle

Grundoplysninger

Produktnavn
Bang & Olufsen Beoplay H9i

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
Over-ear
Knapper
Afspil/pause, Næste sang, Forrige sang, Volumen, Svarknap
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Ja
Stiktype
3.5mm
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
SBC, AAC
Bluetooth-profil
HFP, HSP, GAVDP, SPP, A2DP, AVRCP, PBAP, OPP, GAP
Bluetooth-version
4.2
Batterilevetid (drift)
16 h

Design

Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Tilgængelige farver
Sort, Sølv, Brun, Rød, Grøn, Beige, Rosa

Dimensioner

Driverstørrelse
40 mm
Produktvægt
285 g

Funktioner

Funktioner
Aftageligt kabel, Opladning via USB, Aktiv støjreduktion (ANC)
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
Frekvensområde (maks.)
20000 Hz
Frekvensområde (min.)
20 Hz
Følsomhed
93 dB/mW
Impedans
20 Ω
Mikrofon
Ja

Diverse

Udgivelsesår
2018
3.5 / 5
(10 anmeldelser)
5
(3)4
(3)3
(2)2
(2)1
(0)
Sorteret efter dato
et år siden
Elsker lyden. Kan ændres med noget, der ligner en EQ, men jeg synes, det er det bedste med standardindstillingerne. Rigtig godt udseende og materialer af høj kvalitet. De er ikke de mest behagelige børn, jeg har testet, kan få lidt ømme fra dem efter et par timer - ikke i samme klasse som Bose eller Sony. Støjreduktionen er heller ikke på deres niveau, selvom det er helt OK. Lyden påvirkes negativt, når støjreduktionen er aktiv, så når det er stille miljø, slukker jeg for den. Den forbindes til to enheder og skifter ganske glat f.eks. når du ser video på computeren, og den ringer på telefonen. Fattige ting er, at du ikke får en hård sag, jeg købte en fra Amazon får ca. 200 SEK. Sensoren, der holder pause, når du tager håndsættene, fungerer okay, men undertiden sætter den musikken på en fejl. Går efter den seneste softwareopdatering for at lukke fra appen. Kontrollen på det højre håndsæt fungerer godt for mig. Når det er sagt virkelig dejlig lyd, men jeg vil stadig have svært ved at anbefale et køb til alle, mange vil sandsynligvis have lyst til Sony bedre.

Google

et år siden
Stilfuld og men lidt løst nogle gange

Google

2 år siden
Stilfuldt og behageligt børn med god lyd. Lyden er tung i bunden og klar i diskanten. Design: Meget stilfulde og komfortable børn sidder omkring deres ører. Komfortabelt og blødt / stilfuldt læder, som du kan bære i lang tid. Men jeg sveder ekstra meget, hvilket ikke er godt til læderet. Funktioner: På ydersiden af et håndsæt kan du tjekke ting som lyd, NC, pause / skift sang. Fungerer godt for mig Musikken pause automatisk, når du fjerner håndsæt. Funktionerne kan svigte lidt, hvis håndsætene ikke sidder korrekt og øret er centreret. Lurkerne sidder rundt om ørerne, som jeg har sagt, ikke på. Støjreduktionen er måske ikke den bedste (?) Men god nok til mig.

Google

2 år siden
Virkelig god lyd! Testet den nyeste Sony og B & W, og de havde tydelig ringe lyd. Stroke: Hardfloor - Übersatellittaaah Det er også godt at holde pause, når jeg tager ud og spiller, når jeg tager dem igen. God støjreduktion. Men tung med nogle hårde trøjer, der presser dit hoved, hvis du bruger dem hele dagen. Og sensoren er ikke spids, når jeg forsøger at sveipe for at ændre volumen.

Google

2 år siden
Købt et par lys grå læder, som en opgradering fra min Bose QC15. De er temmelig tunge, men sidder rigtig godt, og jeg tror, at lyden er rigtig god. De oplades via USB C, hvilket ikke var et problem for mig, fordi jeg har en USB C oplader og den leveres med en ledning. Nogle tanker om børnene: + god lyd + godt udseende + god app at komme i gang med brugen + automatisk tænd / sluk ved fjernelse af håndsæt - Sensorfunktionen er ikke god nok, den reagerer dårligt på mine fingre. Jeg tænker på at returnere dem på grund af dette - opbevaringstaske i stedet for taske Derudover er der et rum til opladningsledningen, flyadapteren og telefonledningen, hvis du vil forlænge batterilevetiden.

Google

Side 2
Laveste pris 1 995 kr (2019-10-31)