Kategorier
Prisjagt

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

  • Trådløs forbindelse: Bluetooth
  • Høretelefondesign: In-ear
  • Trådlös
Prishistorik
Nu 1 548 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple AirPods Pro

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Apple AirPods Pro lige nu er 1 548 kr (nyt) eller 1 516 kr (brugt). Det er det mest populære produkt i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 3.9 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 58 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeApple
Trådløs forbindelseBluetooth
HøretelefondesignIn-ear
TrådlösJa
MikrofonJa
FastgørelsestypeØregang
FunktionerKnapper/kontroller tilpasset til iPhone, Velegnet til gaming, Aktiv støjreduktion (ANC) …
Mikrofon
Ja
Høretelefondesign
In-ear
Funktioner
Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Velegnet til gaming, Aktiv støjreduktion (ANC), Opladning QI, True Wireless
Fastgørelsestype
Øregang

Grundoplysninger

Produktnavn
Apple AirPods Pro
Mærke

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
In-ear
Styring
Afspil/pause, Næste sang, Forrige sang, Volumen, Svarknap
Type
Stereo 2.0

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Nej
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
AAC
Bluetooth-profil
HSP, GAP
Bluetooth-version
5.0
Batterilevetid (drift)
4.5 h

Design

Fastgørelsestype
Øregang
Tilgængelige farver
Hvid

Dimensioner

Driverstørrelse
Produktvægt
10.8 g

Funktioner

Funktioner
Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Velegnet til gaming, Aktiv støjreduktion (ANC), Opladning QI, True Wireless
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)
IPX4

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
Frekvensområde (maks.)
Frekvensområde (min.)
Følsomhed
Impedans
Mikrofon
Ja

Diverse

Udgivelsesår
2021

Anmeldelser

Sorteret efter dato
f
frunns

4 anmeldelser

25 dage siden
Strålende tricks på mange måder, men også med mange ulemper. + Fleksibel og let, du bemærker næppe, at de er i ørerne. + Pasformen er muligvis ikke perfekt, kan lide at glide lidt ud, men stadig ingen tendens til at løsne sig. + Dejlig lyd. - Giver helt tilfældigt op for at afspille lyde nogle gange. Telefonen spiller, ingen lyd kommer fra telefonen eller hovedtelefonerne. Begynder at arbejde igen, når du tilfældigt fikler med det i et par minutter. - Dette med at skifte mellem telefon og computer virker cool, men fungerer ganske tilfældigt, og jeg ved ikke engang, om der er en perfekt løsning på, hvordan det ville fungere, selvom det fungerede noget konsekvent. - For at se opladning kan du kun gøre det på computeren, eller hvis hovedtelefonerne er åbne i nærheden af telefonen. Ganske rimeligt.

Google

D
DirkDigglerGBG

60 anmeldelser

en måned siden
Hardere pasform end de gamle med bedre på alt andet.

Google

en måned siden
Jeg var lidt tilbageholdende med disse på grund af den høje pris, men fik et par i fødselsdagsgave, så har brugt dem nu i et par måneder. Jeg har tidligere kun brugt Bose Quietcomfort 35 II og tror sandsynligvis stadig, at de passer mig bedre. Mere behagelig, mere støjsvag, og jeg oplever det som en bedre lyd. Det kan dog blive lidt varmt med over-øre nogle gange! Men nu hvor jeg har haft Airpods Pro i et par måneder, er det stadig blevet tilfældet, at jeg har brugt dem mere og mere. Utrolig jævn, fantastisk synkronisering med iPhone, og det er rart ikke altid at skulle gå rundt med stort over-øre hele tiden. På den anden side er dette et luksusprodukt, helt vildt, at du går rundt med så små dyre ting, hvor det kun er et spørgsmål om tid, før du mister dem. Jeg tror, det koster næsten 1.400 SEK, hvis du skal udskifte en ny venstre snegl. Det er allerede sket et par gange, at en lur lige sprang ud af øret og så næsten havnede i vaskevandet, eller at nogen trådte på dem. Når det er sagt, er det et spørgsmål om tid, før det bliver en trist historie, så jeg ville sandsynligvis faktisk have set på billigere alternativer som Xiaomi.

Google

m
magnussn

22 anmeldelser

2 måneder siden
Jeg har kun prøvet disse i et par timer, og jeg vil sammenligne dem med Samsung Galaxy Buds +, som jeg har haft i måske to måneder. Det er ret pænt at sammenligne et produkt, der koster halvdelen, men jeg ignorerer prisen og ser bare på, hvad jeg synes. Kvalitetsindtryk: AirPods Pro er en indlysende vinder her. Både sagen og skallerne føles mere solide. Silikonepropperne har en dejlig oval form, der i det mindste passer til mine ører meget bedre - den samme form, som Bose har på sin QC20, som kan være den mest behagelige in-ear til rådighed. Lydkvalitet: Apple AirPods Pro igen, men det er ikke indlysende ... Jeg har tjekket nogle anmeldelser for at se ægte test af lyden, hvor du viser en graf over frekvensresponserne, og der er det klart, at Buds + har et lige frekvensrespons. Således skal Buds + være i stand til at gengive musik mere præcist end AirPods Pro. I virkeligheden får jeg dog store problemer med diskanten på Buds + at skære og skade, og jeg har set på forskellige fora, at jeg ikke er alene. AirPods Pro har en dejlig behagelig lyd, men også en med god lydkvalitet. Jeg bliver meget gladere, når jeg lytter til musik med AirPods Pro, og det er normalt den bedste lydkvalitetstest, da lyd på mange måder er meget subjektiv. Pasform: Type lodtrækning, men læner sig også mod AirPods Pro her. Jeg kan godt lide silikone "finner", der er på Buds +, og jeg tror, de kan sidde bedre, når de løber eller i gymnastiksalen, men AirPods Pro er meget pænere at have på i lang tid - noget jeg i første omgang absolut ikke troede i betragtning af mangel på lettelse i det ydre øre, at Buds + har med silikone finner. Bemærk, at jeg bruger en Android-telefon, og her er AirPods Pro's største ulempe - det er virkelig trist ikke at have fuld støtte til alt, bare fordi jeg ikke har en iPhone. De fleste funktioner fungerer dog, men for eksempel er softwareopdateringer sandsynligvis vanskelige at få. Mit tip til dig er, at hvis du ikke har likviditetsproblemer, og du virkelig vil være i stand til at nyde de produkter, du køber: spar ikke på en flok hundrede dollars eller endda tusind dollars. Forhåbentlig vil du kunne nyde hovedtelefonerne i utroligt mange timer. Endelig er Buds + gode tricks - men den skarpe diskant gør ondt og skaber slet ingen glæde. Jeg fortryder det køb meget, når jeg har testet AirPods Pro. På den anden side er der sandsynligvis bedre hovedtelefoner til mig end AirPods pro, men da du ikke kan teste in-ear-hovedtelefoner uden at købe dem, ved jeg sandsynligvis aldrig, hvilke der virkelig er bedst for mig.

Google

2 måneder siden
Alt i alt et superprodukt til dem, der allerede befinder sig i Apples hardwareøkosystem (skifter automatisk 90% af tiden mellem mobil / computer uden problemer). Indlæser hurtig, god lyd (for dens størrelse vil jeg dog ikke tro, at dette er noget for en lydfil). Lille, knap føles, modtager i princippet aldrig klager fra andre i samtalen. Det eneste "negative" er prisskiltet, jeg synes, det er lidt saftigt (som normalt med Apple), men efter 1 års brug af dem hver dag er jeg på en eller anden måde tilfreds med produktet i sin helhed.

Google

h
hrobertandersson

3 anmeldelser

3 måneder siden
Ejede disse lokker, siden de ankom for lidt over et år siden. Elskede dem absolut i starten Sæt perfekt i mine ører. Selvfølgelig spillet godt med min 11 pro. Ingen lydfil, men de lød godt. Støjreduktionen dæmpede effektivt støj fra gader. Havde dem hele tiden, ofte uden at lytte til andet end bare for at nyde roen. Men så sluttede bryllupsrejsen. Opkaldskvaliteten er god for mig. Hjemme i en stille lejlighed hører den person, jeg taler med, hvad jeg siger. Ude i byen, på en bus eller i et andet miljø, der ikke er stille, kan jeg høre omkring 50 procent. Resten af den lyd, jeg taler med, er overalt omkring mig. Skift mellem iPhone og Mac. Denne Apple sælger i, at den skal fungere, som når den ændrer sig, hvor lyden kommer fra, ændres forbindelsen. Det virker ikke. Du er nødt til at gå ind og skifte under den blå tand. Forsøgte alle de guider, Apple har, men fungerer stadig ikke. Min QC35eller skifter mellem telefon og computer uden komplikationer ... Men især. Kvaliteten. Efter 6 måneder begyndte et håndsæt at ringe / lyde. Der var noget galt med støjreduktionen, der fik det til at lyde, som om der var noget løs i håndsættet, da jeg talte eller rørte ved min kæbe. Fik ny garanti. Efter yderligere 6 måneder skete det samme næste. Derefter var garantien udløbet, men Apple havde fundet noget galt med tidlige kopier, så fik en ny på denne garanti. Nu har det været et par måneder, og nu begynder det første udskiftede håndsæt at klippe / lyde igen. Et premiumprodukt til over SEK 3.000, der varer 6 måneder. Eller et "Apple-pris" første serie produkt med ny og uprøvet teknologi. Jeg siger begge dele.

Google

3 måneder siden
Støjreduktion / lytning fungerer godt for mig, der har et støjende job og renoverer huset i min fritid med meget høje lyde af save og lignende. Passer også meget godt i ørerne under løbet. Möcke tilfreds 👍🏼

Google

K
Kamui

21 anmeldelser

4 måneder siden
Endelig et par praktiske trådløse lokker! God lyd og god batterilevetid! Hvis du siger noget negativt, tror jeg, at mikrofonen fanger en masse baggrundsstøj under samtaler. Ellers er dette det perfekte produkt!

Google

E
Euphemism

7 anmeldelser

4 måneder siden
Har ingen andre gode in-ear-tricks at sammenligne med. Samlet set god lyd, dejlig med støjreduktion. Muligvis lidt dyrt (SEK 2122), men jeg er stadig glad. Du har flere forskellige størrelser af toppe, du har i dine ører, godt at kunne erstatte. Har ikke prøvet at løbe med dem, så ved ikke rigtig, hvor godt de sidder, kan bestemt skifte til en større gummitop, hvis jeg vil have dem til at sidde endnu bedre.

Google

r
ruva

125 anmeldelser

4 måneder siden*
God lyd men dårlig kvalitet. Efter seks måneder oplades det venstre håndsæt ikke i sagen (rengøres), så det menes, at det oplades, men i stedet tilsluttes det i det tilfælde den modsatte mobil og trækker al strøm ud. Rengør lotteriet, hvis håndsættet er opladet, eller ikke næste gang du bruger det.
*Redigeret 4 måneder siden

Google

Side 1
Laveste pris 1 345 kr (2021-01-28)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
iPhonehus.dk
2021-04-162 519 kr-10 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
Kontor Syd
2021-04-161 981 kr-6 kr
Apple AirPods Pro Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Hvid
Wiggle
2021-04-162 372 kr+30 kr
Apple AirPods Pro - Hovedtelefoner
TimeComputer
2021-04-161 839 kr-6 kr
APPLE AirPods Pro
Dataworld
2021-04-161 898 kr-6 kr
APPLE AirPods Pro
Jumbo Shop
2021-04-161 708 kr-6 kr
APPLE AirPods Pro
Skiftselv.dk
2021-04-162 169 kr+1 kr
Apple AirPods Pro Headset In-ear White
Se i butik
Bilka
2021-04-161 699 kr-100 kr
Apple AirPods Pro
Soundium
2021-04-161 926 kr0 kr
Apple AirPods Pro
CDON
2021-04-162 091 kr
APPLE AirPods Pro trådløse hovedtelefoner - Trådløs opladningsboks
Se i butik
CompuMail
2021-04-151 734 kr0 kr
Apple AirPods Pro Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Hvid --> På fjern
CompuMail
2021-04-151 632 kr-20 kr
Apple AirPods Pro Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Hvid --> På lager
Nordic Electronics
2021-04-151 548 kr-7 kr
Apple Airpods Pro Headset
CDON
2021-04-151 744 kr-7 kr
Apple Airpods Pro
Se i butik
CDON
2021-04-141 799 kr+48 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-141 663 kr+20 kr
Apple Airpods Pro - Ægte trådløse øretelefoner med mik. - i øret - Blu
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-141 636 kr-20 kr
Apple AirPods Pro - Ægte trådløse øretelefoner med mik. - i øret - Blu
Se i butik
Av-Cables.dk
2021-04-141 579 kr-40 kr
Apple AirPods Pro - MWP22ZM/A - Hvid
Teleboxen
2021-04-141 565 kr-14 kr
Apple Airpods Pro
CompuMail
2021-04-131 750 kr0 kr
Apple AirPods Pro Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Hvid --> På fjern
Skiftselv.dk
2021-04-112 515 kr-297 kr
Apple AirPods Pro Headset I ørerne Bluetooth Hvid
Se i butik
Coolshop
2021-04-071 899 kr-350 kr
Apple AirPods Pro White (MWP22ZM) Audio og HiFi
Se i butik
Telegiganten
2021-04-071 899 kr+200 kr
Apple AirPods Pro Hvid
MyTrendyPhone
2021-04-061 621 kr+19 kr
Apple AirPods Pro med ANC MWP22ZM/A - Hvid
Lomax
2021-04-062 199 kr+325 kr
Apple AirPods Pro høretelefoner, hvid
Salling Computer Service
2021-04-061 699 kr-100 kr
Apple AirPods Pro
Power
2021-04-061 790 kr+91 kr
APPLE AIRPODS PRO HOVEDTELEFONER
Se i butik
Skiftselv.dk
2021-04-022 215 kr-5 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
Elgiganten
2021-03-291 790 kr-409 kr
Apple AirPods Pro trådløse høretelefoner med noise cancellation
Se i butik
Dustin Home
2021-03-281 990 kr
Apple "Apple Airpods Pro"
Se i butik
CDON
2021-03-261 799 kr+200 kr
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
Se i butik
CDON
2021-03-251 699 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
CDON
2021-03-251 990 kr
Apple Airpods Pro
Se i butik
Teknikproffset
2021-03-151 799 kr
Apple AirPods Pro True Wireless Hörlurar
Se i butik
Scandinavian Photo
2021-03-151 650 kr+5 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
Føniks Computer
2021-03-121 962 kr-20 kr
Apple AirPods Pro ægte trådløse øretelefoner med mik.
Se i butik
Salgsbutikken
2021-03-111 628 kr+22 kr
APPLE Apple AirPods Pro
Refix.dk
2021-03-091 639 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
PC Kabinettet
2021-03-032 000 kr
Apple Airpods Pro
MaxGaming
2021-02-251 629 kr+30 kr
AirPods Pro
Se i butik
Proshop
2021-02-221 999 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
Happii
2021-02-162 199 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
Merlin.dk
2021-02-152 199 kr
Apple AirPods Pro
El-Salg Center Aalborg
2021-02-071 799 kr
Apple AirPods Pro
PC Kabinettet
2021-01-081 999 kr
Apple Airpods Pro with wireless case, wh
Lassi.dk
2021-01-081 645 kr
Apple Airpods Pro
Telekæden
2020-12-212 199 kr
Apple Airpods Pro
Teknikdele
2020-12-191 759 kr+30 kr
Apple AirPods Pro headset med trådløst ladeetui
Se i butik
mySmartwatch.dk
2020-12-071 999 kr
Apple AirPods Pro
Komplett
2020-12-011 790 kr
Apple AirPods Pro
Se i butik
MediaSupply.dk
2020-11-281 858 kr-121 kr
Apple AirPods Pro - Ægte trådløse øretelefoner
Online Supplies
2020-10-072 468 kr0 kr
APPLE AirPods Pro
Labtech Data
2020-09-251 799 kr-400 kr
Apple AirPods Pro Headset I ørerne Bluetooth Hvid
Se i butik
Wupti
2020-08-211 799 kr+133 kr
Apple AirPods Pro
Expert
2020-08-171 799 kr+60 kr
APPLE AIRPODS PRO HOVEDTELEFONER
Se i butik
Alternate
2020-07-021 914 kr-8 kr
Apple AirPods Pro Headset I ørerne Hvid Bluetooth Hvid, Headset, I øre
Føtex
2020-05-141 799 kr-400 kr
Apple AirPods Pro
Miniradio.tv
2020-04-292 149 kr
miniradio Apple Airpods Pro
Apple Store
2019-10-282 199 kr
AirPods Pro