Kategorier
Prisjagt

Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

  • Trådløs forbindelse: Bluetooth
  • Høretelefondesign: Over-ear
  • Trådlös
Prishistorik
Nu 4 318 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple AirPods Max

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Apple AirPods Max lige nu er 4 318 kr. Det er et af de 10 mest populære produkter i kategorien Hovedtelefoner med en gennemsnitlig vurdering på 3.9 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 31 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeApple
Trådløs forbindelseBluetooth
HøretelefondesignOver-ear
TrådlösJa
MikrofonJa
FastgørelsestypeHovedbøjle
FunktionerAftageligt kabel, Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Opladning via USB …
Mikrofon
Ja
Høretelefondesign
Over-ear
Funktioner
Aftageligt kabel, Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Opladning via USB, Aktiv støjreduktion (ANC)
Fastgørelsestype
Hovedbøjle

Grundoplysninger

Produktnavn
Apple AirPods Max
Mærke

Generelt

Akustisk design
Lukket
Driverteknologi
Dynamisk
Høretelefondesign
Over-ear
Styring
Afspil/pause, Næste sang, Forrige sang, Volumen, Svarknap
Type
Surround
Antal kanaler
7.1
Simuleret surroundsound
Ja

Konnektorer

Kabeltilsluttet (hovedtelefon> lydkilde)
Ja
Stiktype
Trådlös
Ja
Trådløs forbindelse
Bluetooth
Bluetooth-codec
Bluetooth-profil
Bluetooth-version
5.0
Batterilevetid (drift)
20 h

Design

Fastgørelsestype
Hovedbøjle
Tilgængelige farver
Sort, Hvid, Sølv, Grå, Blå, Rød, Grøn, Rosa

Dimensioner

Driverstørrelse
40 mm
Produktvægt
384.8 g

Funktioner

Funktioner
Aftageligt kabel, Knapper/kontroller tilpasset til iPhone, Opladning via USB, Aktiv støjreduktion (ANC)
IP-kode (støv-/vandbestandighedsgrad)

Lydfunktioner

Effekt håndteringskapacitet
Frekvensområde (maks.)
Frekvensområde (min.)
Følsomhed
Impedans
Mikrofon
Ja

Diverse

Udgivelsesår
2020

Anmeldelser

Sorteret efter dato
p
palletheking

10 anmeldelser

18 dage siden
Bedste lokke, jeg har ejet. Sidste gang jeg havde Bose NC700 og Apples håndsæt er helt klart bedre. Bredt og detaljeret lydbillede med en meget livlig bas. Sonys XM4 har en mere kraftfuld bas, men slet ikke den samme Hifi - fremhævet og afbalanceret lydbillede. ANC er meget god, og den gennemsigtige position er så god, at du aldrig behøver at tage hovedtelefonerne af. Meget nem at håndtere kontroller. Jeg er super glad. Den eneste ulempe er tilfældet, og at batteriet trækkes ud, selv når du ikke bruger hovedtelefonerne. Med hensyn til sagen bestilte jeg en fuldt beskyttende variant med dvaletilstand fra Amazon til under SEK 300. Hvis du kan lide god lyd, bliver du ikke skuffet😊

Google

e
eforce

12 anmeldelser

en måned siden*
Jeg gik fra et par Bose QC35II til et par AirPods Max og nedenfor er mine refleksioner: # Toppe af AirPods Max (vigtigst øverst): - Virkelig klar, detaljeret og "åben" lyd uden overdreven bas. - Normalt (men ikke altid) fungerer problemfrit med mine Apple-enheder. - Helt okay ANC (aktiv støjreduktion) helt uden baggrundsstøj. - Helt okay, men bestemt ikke revolutionerende lydisolering. Virkelig god "gennemsigtighedstilstand". Imidlertid meget sjældent brugt. - Store og kølige betræk med behagelige luftpuder, der ikke irriterer ørerne og huden. - Føles oprindeligt lidt underligt designet, men vokser over tid. - Bygningskvaliteten føles præmie i alt undtagen meshnet i jumperen. - Virkelig godt rækkevidde, der går gennem flere vægge. - Rumlig lyd er for det meste en sjov gimmick (fungerer kun på iPhone / iPad og til ekstremt få film). - Du bliver mindre træt i ørerne af disse end mange andre lurer af en eller anden grund. # Ulemper ved AirPods Max (værste top): - Latterligt dyrt. Omkostninger mere end de smager i forhold til lignende konkurrerende lokker. Skriv dobbelt. - Utroligt ubrugelig sag (hvis du endda kan kalde det det). En dårlig vittighed. - Bekymrer mig konstant om, at det skrøbelige maskenet i trøjen skal tæres. Tør næppe at bære hovedtelefonerne i jumperen. - Frygtelig tunge! Mine gamle lokker føles utroligt lette i sammenligning. - Presser hårdt på siderne, hvilket nogle gange fører til hovedpine. Især hvis du har briller. - Ikke så imponerende batteri faktisk, føles som om jeg oplader disse oftere end andre tricks. - Aflader ca. 5% batteri pr. Nat (eller 15% pr. Dag) i standby. - Kan ikke slukkes uden "bh-etui", så de er altid i stand-by. - Aflader alt batteri natten over, hvis det er parret med pc i dvaletilstand. - Jeg bekymrer mig ofte om at ridse aluminiumet på dækslerne. - latterligt dyre reservedele (covers) og tilbehør (ledning). - Ingen equalizer (bortset fra Apples hovedtelefonindkvartering). - Voluminøse, da de ikke kan foldes som de fleste andre over-øretelefoner. - Må ikke udsættes for den mindste fugt eller vandstænk ifølge Apple selv. Afslutningsvis vil jeg kun anbefale dig at købe disse, hvis du: - Ligesom mig, er det allerede dybt investeret i Apples økosystemer som iPhones, iPads og MacBooks osv. - Som mig får de dem fra din arbejdsgiver eller en anden, alternativt har de ubegrænsede penge. - Planlæg ikke at bruge dem udendørs, under træning eller rejser, men især hjemme eller på kontoret. - Er en person, der er yderst forsigtig og forsigtig med dine ting. - Afhæng ikke af maksimal bas for at værdsætte din musik. - Brug ikke briller. Vi ser, om jeg kommer tilbage til mine Bose QC35II'er over tid eller beholder dem.
*Redigeret 21 dage siden

Google

w
westerlu77

14 anmeldelser

en måned siden
God lyd til klassisk og jazz, men irriterende, at du ikke selv kan indstille lyden. Alt for tung til at bære i lang tid. Gennemsigtighedstilstanden er helt fantastisk. Prisen er også for høj. En lille rose og ris simpelthen.

Google

m
maxce

40 anmeldelser

en måned siden
Har haft disse siden de blev frigivet. Kan ikke komme over, hvor frygtelig dårlig brugergrænsefladen er at skulle sætte dem tilbage i sagen for at slukke. At Apple kan give slip på en sådan oplevelse er et mysterium for mig. Hvis du overvejer at købe disse, har du sandsynligvis læst nogle og set et antal klip. Og selvfølgelig er alt korrekt. Premium følelse. God lyd, ligesom andre premium Bluetooth-hovedtelefoner til halv pris. Forbinder godt. Men har nogle gange problemer med, at de mister forbindelsen. Så. Tænk over, om du virkelig vil have et par hovedtelefoner, hvor du skal kunne slå dem fra, du skal se lige på den j @ vla-sag. Personligt nr.

Google

S
Svenna72

33 anmeldelser

en måned siden
Alt for dyrt for det, de leverer.

Google

2 måneder siden*
God byggekvalitet i fine materialer, sidder behageligt på trods af vægten, og lyden er godt fordelt og afbalanceret, men samtidig forgyldt med en fantastisk - men alligevel kontrolleret - subwoofer. Jeg har ikke hørt denne type lav bas i et par hovedtelefoner før. Til sammenligning er Nuraphones (SEK 4.000) bas dum og ikke som defineret (spiller mod dit kranium og ikke ind i øret). Jeg købte disse lokker på test og har nu lyttet og brugt dem i mere end en uge. Jeg vil sandsynligvis beholde dem. Prisen er høj, men Beoplay H95 er endnu højere til SEK 8.500, og det er sandsynligvis i den klasse, du skal sammenligne.
*Redigeret 2 måneder siden

Google

B
Blader

54 anmeldelser

2 måneder siden*
Meget flot byggekvalitet! Et helt andet niveau af konstruktion og detaljer sammenlignet med andre ANC-tricks inklusive B&O, og de slog mange dyrere tricks på fingrene. De er tungere end deres konkurrenter, men ikke tunge i absolut forstand. Som når det føles lidt ægte. Jumperen er super, føles slet ikke i hovedbunden. De trykker først hårdt omkring ørerne, men når puderne er blødgjort lidt, sidder de rigtig godt. Er der nogen designfejl, som man undrer sig over "hvordan troede de dette?" (Ser man på dig, sagen) men generelt et rigtigt premiumprodukt. ANC og pass-through er absolut fremragende, og det er superintuitivt at skifte mellem tilstande. Det samme gælder for grænsefladen generelt. Endelig en fysisk og præcis lydstyrkekontrol i stedet for disse berøringsbevægelser og et sæt knapper, som du skal gætte rigtigt. Uden for boksen vil jeg beskrive dem som lidt venlige i lyden, hvilket kan være både godt og dårligt afhængigt af optagelsen og hvor kræsne du er. Man bliver aldrig træt af at lytte, men for en tidligere hi-fi-nørd som mig er de nederste dele af diskanten lidt dæmpet. Der er dog en skjult indstilling "Balanceret tone" under Aids på iOS-enheder, som næsten skal kaldes "puristisk EQ" i stedet, da den justerer den let dæmpede lyd til meget korrekt. Sjovt at have den mulighed. En lille ulempe er, at det er en enhedsspecifik indstilling i modsætning til de fleste Airpods-relaterede, der synkroniseres gennem skyen og desværre ikke understøttes i Mac OS (Big Sur) i øjeblikket. Vil de erstatte din hifilur med gevind? Nå, men disse kræver sandsynligvis en forstærker og påvirker ikke den komfortfaktor, som AirPods Max har som dagligdags hovedtelefoner. Om de er umagen værd, afhænger af dine kriterier og budget. Vil du have de bedst byggede / mest luksuriøse hovedtelefoner i ANC-klassen (og med virkelig god ANC også, måske den bedste) og potentielt fantastisk lydkvalitet (især hvis du kan bruge dem med iOS-gadgets og udføre ovenstående trin) her du gå. Du vil sandsynligvis være meget tilfreds. Android-ejere bør dog springe disse helt over. * BEMÆRK opdateret vurdering efter en bestemt brugsperiode *
*Redigeret 2 måneder siden

Google

T
Twisp

6 anmeldelser

4 måneder siden*
Godt, men med prisen i tankerne er de i bedste fald middelmådige. Min ældre Sony XM3 var marginalt dårligere end disse, og da XM4 er bedre end XM3 på alle måder og i øjeblikket koster SEK 3.000 mindre end disse, er der ingen grund til at købe disse, hvis du ikke er en hardcore fan af Apple.
*Redigeret 3 måneder siden

Google

N
Nicke1978

33 anmeldelser

3 måneder siden
Fremragende valg af materialer og fantastisk byggekvalitet, føles solid og førsteklasses på alle måder. Lyden er fantastisk, kraftfuld og nuanceret, blandt de bedste, jeg har hørt. Har ikke testet støjreduktionen i offentlig transport eller flyvning endnu (af åbenlyse grunde), men hjemme dæmper det effektivt næsten al støj fra børn / TV / støvsuger osv. Lydkvaliteten til opkald via Teams og telefon er også fremragende. På ulempen er først og fremmest prisen, men du får hvad du betaler for. Sagen er også ret meningsløs, men sager fra tredjepart begynder at komme, kan sandsynligvis blive en i fremtiden. Anbefalede!

Google

3 måneder siden
Bedste trådløse hovedtelefoner, jeg har ejet

Google

Side 1
Laveste pris 3 920 kr (2020-12-10)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Føniks Computer
2021-04-164 318 kr-420 kr
Apple AirPods Max hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Føniks Computer
2021-04-164 738 kr+420 kr
Apple AirPods Max hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Kontor Syd
2021-04-164 756 kr-6 kr
AirPods Max Pink
Kontor Syd
2021-04-164 756 kr-6 kr
AirPods Max Green
Kontor Syd
2021-04-164 756 kr-6 kr
AirPods Max Sky Blue
Kontor Syd
2021-04-166 094 kr-6 kr
Apple AirPods Max Trådløs Hovedtelefoner Sort
Licotronic
2021-04-165 066 kr-1 kr
APPLE AIRPODS MAX - SILVER
Føniks Computer
2021-04-164 318 kr-425 kr
Apple AirPods Max hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Komplett
2021-04-164 799 kr
Apple AirPods Max - sølv
Se i butik
Komplett
2021-04-164 799 kr
Apple AirPods Max - grønn
Se i butik
Komplett
2021-04-164 799 kr
Apple AirPods Max - himmelblå
Se i butik
Komplett
2021-04-164 799 kr
Apple AirPods Max - rosa
Se i butik
Komplett
2021-04-164 799 kr
Apple AirPods Max - stellargrå
Se i butik
Føniks Computer
2021-04-164 318 kr-171 kr
Apple AirPods Max hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Skiftselv.dk
2021-04-165 771 kr
Apple AirPods Max Headset Bluetooth Sølv
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-165 416 kr-289 kr
AirPods Max Space Gray
Se i butik
Soundium
2021-04-164 678 kr0 kr
Apple AirPods Max (Space Gray)
ComputerSalg
2021-04-165 124 kr-143 kr
AirPods Max Green
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-165 124 kr-143 kr
AirPods Max Pink
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-165 124 kr-143 kr
AirPods Max Sky Blue
Se i butik
ComputerSalg
2021-04-164 744 kr+254 kr
AIRPODS MAX - SILVER IN
Se i butik
Licotronic
2021-04-155 602 kr+913 kr
APPLE AIRPODS MAX - SPACE GRAY
Uniprint
2021-04-155 995 kr
Apple AirPods Max Trådløs Hovedtelefoner Sort
Dataworld
2021-04-155 313 kr
APPLE MACS AIRPODS MAX - SPACE GRAY IN ACCS
Refix.dk
2021-04-154 745 kr-34 kr
Apple AirPods Max – Pink
Se i butik
CompuMail
2021-04-154 595 kr
Apple AirPods Max Trådløs Hovedtelefoner Sølv Hvid --> På fjernlager,
Refix.dk
2021-04-144 745 kr-54 kr
Apple AirPods Max – Sølv
Se i butik
Teleboxen
2021-04-134 749 kr-150 kr
Apple Airpods Max Silver
CompuMail
2021-04-134 922 kr
Apple AirPods Max Trådløs Hovedtelefoner Sort --> På vej ind, levering
Føniks Computer
2021-04-054 699 kr+381 kr
Apple AirPods Max hovedtelefoner med mik.
Se i butik
Licotronic
2021-04-014 689 kr+319 kr
APPLE AIRPODS MAX - PINK
Licotronic
2021-04-014 689 kr+319 kr
APPLE AIRPODS MAX - SKY BLUE
Licotronic
2021-04-014 689 kr+319 kr
APPLE AIRPODS MAX - GREEN
Dustin Home
2021-03-284 890 kr
Apple "Apple Airpods Max"
Se i butik
Dustin Home
2021-03-284 890 kr
Apple "Apple Airpods Max"
Se i butik
Dustin Home
2021-03-284 890 kr
Apple "Apple Airpods Max"
Se i butik
Dustin Home
2021-03-284 890 kr
Apple "Apple Airpods Max"
Se i butik
Dustin Home
2021-03-284 890 kr
Apple "Apple Airpods Max"
Se i butik
MyTrendyPhone
2021-03-094 889 kr
Apple AirPods Max med Smart Case MGYJ3ZM/A - Sølv
MyTrendyPhone
2021-03-095 399 kr
Apple AirPods Max med Smart Case MGYH3ZM/A - Space Grey
MyTrendyPhone
2021-03-095 399 kr
Apple AirPods Max med Smart Case MGYN3ZM/A - Grøn
MyTrendyPhone
2021-03-095 399 kr
Apple AirPods Max med Smart Case MGYM3ZM/A - Pink
MyTrendyPhone
2021-03-095 399 kr
Apple AirPods Max med Smart Case MGYL3ZM/A - Himmelblå
Proshop
2021-02-224 999 kr
Apple AirPods Max - Green
Se i butik
Proshop
2021-02-224 999 kr
Apple AirPods Max - Pink
Se i butik
Proshop
2021-02-224 999 kr
Apple AirPods Max - Space Grey
Se i butik
Proshop
2021-02-224 799 kr
Apple AirPods Max - Sky Blue
Se i butik
Proshop
2021-02-224 999 kr
Apple AirPods Max - Silver
Se i butik
Happii
2021-02-165 299 kr
Apple AirPods Max - Silver
Se i butik
Happii
2021-02-165 299 kr
Apple AirPods Max - Sky Blue
Se i butik
Happii
2021-02-165 299 kr
Apple AirPods Max - Pink
Se i butik
Happii
2021-02-165 299 kr
Apple AirPods Max - Green
Se i butik
Happii
2021-02-165 299 kr
Apple AirPods Max - Space Grey
Se i butik
Merlin.dk
2021-02-155 299 kr
Apple AirPods Max - Space Grey
Merlin.dk
2021-02-155 299 kr
Apple AirPods Max - Green
Merlin.dk
2021-02-155 299 kr
Apple AirPods Max - Silver
Merlin.dk
2021-02-155 299 kr
Apple AirPods Max - Sky Blue
Merlin.dk
2021-02-155 299 kr
Apple AirPods Max - Pink
Nordic Electronics
2021-02-084 797 kr
Apple Airpods Max Headset Silver
Nordic Electronics
2021-02-084 777 kr
Apple Airpods Max Headset Spacegray
Nordic Electronics
2021-02-084 777 kr
Apple Airpods Max Headset Green
Nordic Electronics
2021-02-084 777 kr
Apple Airpods Max Headset Pink
Nordic Electronics
2021-02-084 777 kr
Apple Airpods Max Headset Sky Blue
Coolshop
2021-01-134 799 kr
Apple - AirPods Max Green Audio og HiFi
Se i butik
Online Supplies
2020-12-305 386 kr
APPLE MACS AIRPODS MAX - SPACE GRAY IN ACCS
Online Supplies
2020-12-305 386 kr
APPLE MM AIRPODS MAX - PINK IN ACCS
Online Supplies
2020-12-305 386 kr
APPLE MM AIRPODS MAX - SKY BLUE IN ACCS
Online Supplies
2020-12-305 386 kr
APPLE DU AIRPODS MAX - SILVER IN ACCS
Online Supplies
2020-12-305 386 kr
APPLE AIRPODS MAX - GREEN IN ACCS
Scandinavian Photo
2020-12-224 845 kr
Apple AirPods Max, Silver
Se i butik
Scandinavian Photo
2020-12-224 845 kr
Apple AirPods Max, Rosa
Se i butik
Scandinavian Photo
2020-12-224 845 kr
Apple AirPods Max, Grön
Se i butik
Scandinavian Photo
2020-12-224 845 kr
Apple AirPods Max, Himmelsblå
Se i butik
Scandinavian Photo
2020-12-224 845 kr
Apple AirPods Max, Rymdgrå
Se i butik
Elgiganten
2020-12-164 799 kr
Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner (sølv)
Se i butik
Elgiganten
2020-12-164 799 kr
Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner (grøn)
Se i butik
Lomax
2020-12-154 799 kr
Apple AirPods Max, skyblå
Lomax
2020-12-154 799 kr
Apple AirPods Max, lyserød
Lomax
2020-12-154 799 kr
Apple AirPods Max, space grey
Lomax
2020-12-154 799 kr
Apple AirPods Max, sølv
Lomax
2020-12-154 799 kr
Apple AirPods Max, grøn
Bilka
2020-12-104 799 kr
Apple AirPods Max Hovedtelefoner med mik. - sort
Bilka
2020-12-104 799 kr
Apple AirPods Max Hovedtelefoner med mik. - sølv/hvid
Bilka
2020-12-104 799 kr
Apple AirPods Max Hovedtelefoner med mik. - rød
Bilka
2020-12-104 799 kr
Apple AirPods Max Hovedtelefoner med mik. - himmelblå
Bilka
2020-12-104 799 kr
Apple AirPods Max Hovedtelefoner med mik. - grøn
Wupti
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max MGYL3ZMA - Sky Blue
Wupti
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max MGYN3ZMA - Green
Wupti
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max MGYH3ZMA - Space Gray
Wupti
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max MGYM3ZMA - Pink
Wupti
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max MGYJ3ZMA - Silver
Elgiganten
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner (space grey)
Se i butik
Elgiganten
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner (pink)
Se i butik
Elgiganten
2020-12-094 799 kr
Apple AirPods Max trådløse around-ear høretelefoner (skye blue)
Se i butik
Power
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX SØLV
Se i butik
Power
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX HIMMELSBLÅ
Se i butik
Power
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX LYSERØD
Se i butik
Power
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX GRØN
Se i butik
Power
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX SPACE GRAY
Se i butik
Expert
2020-12-084 799 kr
APPLE AIRPODS MAX LYSERØD
Se i butik