Kategorier
Prisjagt

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N

  • Operativsystem: Android, iOS
  • App-styret
  • Funktioner: Kombinationslås, Understøttelse til RFID
Prishistorik
Nu 2 790 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Yale Doorman V2N

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Yale Doorman V2N lige nu er 2 790 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Smarte låse med en gennemsnitlig vurdering på 3.4 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 2 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeYale
OperativsystemAndroid, iOS
App-styretJa
FunktionerKombinationslås, Understøttelse til RFID
Tilgængelige farverSort, Hvid, Sølv …
BatteridrevetJa
Batteridrevet
Ja
Batteritype
LR6/R6 (AA)
Funktioner
Kombinationslås, Understøttelse til RFID
Tilgængelige farver
Sort, Hvid, Sølv, Grå
Kommunikationsprotokol

Grundoplysninger

Produktnavn
Yale Doorman V2N
Mærke
Kategori

Design

Tilgængelige farver
Sort, Hvid, Sølv, Grå

Funktioner

Funktioner
Kombinationslås, Understøttelse til RFID

Kommunikation

Kommunikationsprotokol

Kompatibilitet

App-styret
Ja
Operativsystem
Android, iOS

Strømforsyning

Batteridrevet
Ja
Batteritype
LR6/R6 (AA)

Anmeldelser

Sorteret efter dato
l
lobo

177 anmeldelser

2 måneder siden
Dårlig kvalitet og intet ansvar fra producenten, låsen varede 2,5 år, og det eneste svar fra Yale er, at 2-års garantien er udløbet. I dag sidder ikke fast i "væk sikker tilstand", fabriksindstilling eller gør det strømløs i længere tid. Hvis du har det godt med et produkt med en meget begrænset levetid og gerne vil købe en ny lås efter 2-3 år, er dette produktet til dig. Hvis ikke, her er et nyt produkt lige til dig!

Google

5 måneder siden*
Har testet denne model 2 gange nu. 2018 og 2020. Lige dårlig kvalitet begge gange. Den første sidder fast i den væk position efter et par uger og kunne ikke gendannes på trods af master reset og flere forskellige metoder blev testet. Efter master-nulstillingen startede den ikke engang i (Opret PIN-kode). Den sprang direkte for at gå væk. Tænkte 2020 at nu, så måske slap de af med alle børnesygdomme. Men ikke. Denne fungerede endnu værre. Det øverste trekantstempel, der fortæller styringen, at døren er ved at lukke, klarer ikke engang at røre døren uden at blive aktiveret. Dette medfører et andet problem, da låsekassetten foldes ud på alle stempler. Nå, det midterste låsestempel tager rammen ind og skaber fine mærker, hvis du ikke er opmærksom. Tog og kiggede nøje på, hvad der kunne være årsagen til dette, og så gennem et hul i siden, at overfladerne er så dårlige, at det ikke kan holde den fjederspændte mekanisme. Så nu løber de tør for forsøg på elektroniske låse i godt over mange år. Ærlig nøgle vil sandsynligvis altid være den mest pålidelige løsning.
*Redigeret 5 måneder siden

Google

7 måneder siden
Når det fungerer, er funktionen som sådan god, men vejen dertil er ujævn. Er i min tredje lås nu om to uger. Den første (mistænkt brugt) arbejdede ikke låsetesten på, det var bare at adskille og gå og udskifte. Andre tænkte på låseprøven, men efter lidt over en uge slår det mig, at låsekrogen altid er ude, og at jeg aktivt skal skubbe dørhåndtaget ned for at lukke døren. "Gå og skift, mekanisk fejl" siger supporten. Demonteres igen og opdager derefter, at låsekrogen låses i tilbagetrukket position, når låsekassetten fjernes fra døren, men ikke når den er monteret i døren. Hvis jeg fjerner borebeskyttelsen, låser låsekrogen i den tilbagetrukne position, som den skal. Låsekassetten er således en millimeter for tyk, og når den udsættes for pres fra døren i monteret position, låses låsekrogen ikke som den skal, når døren åbnes. Dørpladsen til låsekassetten er den specificerede 20 mm. Ring til support, men de har aldrig hørt fejlen før. Går og skifter og helt rigtigt, den næste låsekassette opfører sig som den skal og er lidt smallere. Robust held, at jeg fulgte andres råd og IKKE monterede envejsskruerne! Kvalitetskontrollen føles meget tvivlsom, og jeg forstår, at de sælger denne lås under Yale-navnet i stedet for Assea Abloy. Mit tip er, at hvis du ikke synes, det er sygt sjovt og skruet, skal du købe det og få det installeret af en låsesmed, og han kan tage og løse eventuelle problemer, der måtte opstå. Tvivlsomt, om jeg køber en ny fra Yale, når dette giver op ..

Google

7 måneder siden
Let at installere og bruge!

Google

U
Ultimate Figther

6 anmeldelser

8 måneder siden
Har haft denne lås nu i 2-3 år, fungerer meget godt, meget rart at undgå nøgler. Har skiftet batterier 2 gange i løbet af denne tid (4 personer i husstanden, så der vil være mange indgange og udgange hver dag). Let at installere, der er meget detaljerede installationsvideoer på Youtube.

Google

t
tekniknord

1 anmeldelse

9 måneder siden
Godt produkt til folk, der vil undgå nøgler, let at bruge via mobil, hvis du har tilsluttet hele kittet. Har problemer med manglende dele i emballagen ved køb, men det blev løst efter 2 besøg i ÅF. Lidt for dyrt at købe. Det er ikke værd mere end 2.700 SEK, men yale drager fordel af, at der er få konkurrenter med lignende koncepter. Sænk prisen og få flere kunder i stedet!

Google

E
Eric J

2 anmeldelser

9 måneder siden
Vi har 4 af disse låse, og de er helt klart deres penge værd! Ingen større finesse til at købe noget andet!

Google

v
vete

44 anmeldelser

9 måneder siden
blev "ufrivilligt" ramt af denne lås, fordi den var formonteret. du, skal elske koder, fordi det ikke er muligt at låse med en nøgle. en anden ting at skifte batterier. Hvis du prøver at låse op med 'tag', bliver du "sortlistet" fra tid til anden og bliver nødt til at vente 3 minutter, indtil det accepterer det næste "blip-forsøg". stort, grimt og klodset. irriterende lyde. selv de enkleste handlinger kræver rulle i den elendige manual. lås indefra ... krævede opkald til kundeservice. lærebogeksempel på: hvordan man gør noget enkelt kompliceret. intet for nogen. nicheprodukt.

Google

p
probeb

60 anmeldelser

10 måneder siden
Tilfreds.

Google

et år siden
Lidt vanskeligt at installere på vores dør af ældre model. Det lykkedes mig også at få et kabelbrud på kablet mellem indersiden og låsehuset, så vær meget forsigtig med denne. Men efter installationen fungerede alt uden et enkelt problem. Meget let at undgå at skulle bevæge sig rundt i husnøgler. Nem integration også mod fritid.

Google

Side 1
Laveste pris 2 180 kr (2020-05-26)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Davidsens
2020-12-193 649 kr
Ruko Yale Doorman Sølv komplet - dornmål 50 mm
Se i butik
Komplett
2020-10-082 790 kr-9 kr
Yale Doorman V2N Komplett GDS
Se i butik
Komplett
2020-05-252 799 kr+565 kr
Yale Doorman V2N Komplett GDS Grå
Se i butik
Komplett
2019-09-032 790 kr0 kr
Yale Doorman V2N Komplett GDS. Hvid
Se i butik