Kategorier
Prisjagt

Coway AP-1008CH

Coway AP-1008CH

  • Arbejdsområde: 73 m²
  • Rensende teknik: HEPA-filter, Kulfilter
  • Luftflow: 350 m³/h
Prishistorik
Nu 2 339 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Coway AP-1008CH

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Coway AP-1008CH lige nu er 2 339 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Luftrensere med en gennemsnitlig vurdering på 4.0 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 4 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeCoway
Arbejdsområde (maks.)73 m²
Rensende teknikHEPA-filter, Kulfilter
Luftflow (maks.)350 m³/h
Støjniveau22.4 - 44.5 dB
Produktvægt6.8 kg
Produktvægt
6.8 kg
Støjniveau
22.4 - 44.5 dB
Luftflow (maks.)
350 m³/h
Arbejdsområde (maks.)
73 m²

Grundoplysninger

Produktnavn
Coway AP-1008CH
Mærke
Kategori

Generelt

Arbejdsområde (maks.)
73 m²
Justerbart hastighedsniveau
Ja
Hastighedsniveauer
5 stk
Trinløs regulering
Nej
Luftflow (maks.)
350 m³/h

Design

Tilgængelige farver
Hvid, Sølv, Grå, Rød

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
354 mm
Dybde
194 mm
Højde
645 mm
Produktvægt
6.8 kg

Funktioner

Funktioner
Rensende teknik

Lydfunktioner

Støjniveau
22.4 - 44.5 dB

Strømforsyning

Operationelt strømforbrug (min-maks.)
45 W

Anmeldelser

Sorteret efter dato
4 måneder siden
Har været tøs næse i et par uger. Efter en dag med dette er problemet løst! Areal, 65 kvm pr. Etage og anbragt på 1. sal V-rum og køkken. Det eneste, der ønskes, er fjernbetjening / mobil, men kan ikke få alt for pengene. Lyder lidt i automatisk tilstand, men du ved, det fungerer. I lydløs tilstand kan du sove, hvis du ikke er superfølsom over for ventilatorstøj. Lidt køligt med en lysindikator i blæseren, der angiver, hvor snavset den er😊😊😊😊😊

Google

J
JohanAR

2 anmeldelser

6 måneder siden
Mærkbar forskel i luftkvalitet efter køb. Acceptabelt støjniveau, så længe det er indstillet til den laveste indstilling, men når det registrerer, at luften skal renses (f.eks. Efter at et vindue har været åbent i et stykke tid), vil du ikke være i samme rum som enheden. Men det går næsten altid til det laveste eller er helt slukket. En fordel ved denne model er, at filtrene kun skal skiftes hver 30. måned, mange andre modeller synes, at dette skal gøres hver 12. måned, og det gør en ret stor forskel, når en filterpakke koster SEK 800 (hvilket synes at være normalt pris for luftrenser). Alt det negative, vi har oplevet med dette produkt, er relateret til det faktum, at vi vil have det i soveværelset. I den automatiske nattilstand er den mest slukket, men starter cirka en gang i timen. Problemet her er, at når det starter, tændes det for blæseren og derefter kører mere stille i et par minutter, men opstarten har vækket mig et par gange. Kunne indstille det til "tavs" ist. til "auto" og få det til at køre konstant om natten, men det føles lidt unødvendigt, fordi det på baggrund af luftmålinger ikke synes, det altid skal køre. Det har også unødvendigt stærke blå lysdioder rettet opad. I nattilstand slukker det alle undtagen to, men i et ellers slukket rum er dette nok til at belyse væggen og loftet så meget, at det forstyrrer. Unødvendigt job med at skulle lægge en bog på den for at dække disse hver aften. Og så vil vi se, hvordan lyssensoren håndterer det svenske vintermørke, hvis det bliver lyst nok i soveværelset til, at auto-tilstanden forstår, at det ikke er en konstant nat. Skulle du have luftrenser i f.eks. en stue, jeg tror, at hverken lydstart eller LED'er vil være et problem.

Google

G
Guardian74

4 anmeldelser

7 måneder siden
Fungerer meget godt. Læg mærke til en stor forskel som allergiker.

Google

r
rilak

3 anmeldelser

et år siden
Arbejder meget godt og er stille om natten (hvis du glemmer at tænde for køkkenventilatoren, når du laver mad, går den hurtigt til den højeste position og derefter er den høj). Den mest irriterende ting er dog, at den er lavet til brug i soveværelser, men bruger blå LED'er (som er meget dårlige til søvn). Tænd for hele soveværelset, så anbefale maskeringstape eller lignende for at blænde dioderne lidt; Lodning af dioderne er også sikre, men intet, du vil gøre under garanti ...

Google

2 år siden
Det er klart, at luften er renere. Har en automatisk tilstand, der virker meget godt, den har i soveværelset, og det forstyrrer slet ikke i løbet af natten. Anbefales.

Google

Laveste pris 2 339 kr (2021-04-01)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
WhiteAway
2021-04-012 339 kr-20 kr
Coway AP-1008CH Luftrenser - Hvid
Se i butik
LavprisEL
2020-12-123 457 kr
Coway AP-1008CH Luftrenser, Op til 74 m²
Se i butik
LavprisVVS
2020-03-173 578 kr+155 kr
Coway AP-1008CH luftrenser 74 m²
Se i butik
inkClub
2019-05-172 499 kr
Coway Luftrenser 1008CH Passer till: N/A
Se i butik