Kategorier
Prisjagt

Whirlpool MAX 38/IX (Rustfrit)

Whirlpool MAX 38/IX (Rustfrit)

  • Design: Fritstående
  • Ovnkapacitet: 13 liter
  • Maksimal effekt: 700 W
Prishistorik
Nu 1 188 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Whirlpool MAX 38/IX (Rustfrit)

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Whirlpool MAX 38/IX (Rustfrit) lige nu er 1 188 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Mikrobølgeovne med en gennemsnitlig vurdering på 3.0 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 4 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeWhirlpool
DesignFritstående
Ovnkapacitet13 liter
Maksimal effekt700 W
LugeåbningTil siden
FarveRustfrit stål/krom
Bredde392 mm
Ovnkapacitet
13 liter
Maksimal effekt
700 W
Lugeåbning
Til siden
Venstre/højre
Venstre

Grundoplysninger

Produktnavn
Whirlpool MAX 38/IX (Rustfrit)
Mærke

Generelt

Drejetallerken
Ja
Tallerkendiameter
280 mm
Effektniveauer
5 stk
Grillfunktion
Ja
Maksimal effekt grill
700 W
Konvektionsovn
Nej
Lugeåbning
Til siden
Venstre/højre
Venstre
Maksimal effekt
700 W

Design

Farve
Rustfrit stål/krom

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
392 mm
Dybde
350 mm
Højde
361 mm
Ovnkapacitet
13 liter
Produktvægt
13.9 kg

Funktioner

Funktioner
Børnesikring, Display, Quickstart (Jet/Express), Hurtigafrimning (Jet / Express / Speed), 3D-mikrobølger

Strømforsyning

Samlet effekt
1500 W

Anmeldelser

Sorteret efter dato
s
stelex

41 anmeldelser

7 måneder siden
Lille, let at bruge og robust, men stadig rummelig indeni. Har ikke testet grill- og / eller sprød funktion. Dyrt, hvilket sænker vurderingen lidt.

Google

s
stefunge

69 anmeldelser

et år siden
Har haft dette i næsten 2 måneder, før det var flere år siden jeg havde mikro. Det er ret rart at se på, og jeg kan godt lide formen rent i udseende. Jeg har det i et hjørne på køkkenbordet, så er det pladsbesparende, og det er sådan, det hovedsageligt er beregnet til at blive placeret. Kvalitetsfølelsen er ok, intet mere. Jeg lægger hurtigt gummifødder nede, da det ellers glider, når du trækker i døren. Det er mindst lige så fyldt som de mikrobølgeovne, jeg har haft før, bipet er blandt de højere jeg nogensinde har hørt. Det varmer helt ok, og hvad jeg har gjort, er blevet jævnt opvarmet. Crisp Jeg har prøvet en gang og bestemt gjorde en forskel. Grill, jeg har ikke prøvet. Så for mig er det formen, udseendet og varmen, der forhindrer det i at blive godkendt af mig, men ikke længere til prisen tænkes det ganske højt.

Google

r
run

59 anmeldelser

2 år siden
+ Lille format. + Crisp og grill funktion. + Effektiv. + Lysdisplay i stedet for LCD som vores ældre tilsvarende model havde. + Rigtig godt udseende. - støjende - Hall på undersiden. Har været nødt til at supplere med gummi puder. - Har strømtilstande 0, 160, 350, 500 og Jet. Hvorfor er der endda 0 W, og hvorfor ikke udskrive 700 W i almindelig tekst i stedet for Jet? - Hver gang du trykker på knappen Start, stiger tiden med 30 sekunder, hvilket er en god funktion. Hvis du på den anden side har valgt effekten først, øges tiden med kun fem sekunder første tryk. Derefter øges tiden med 30 sekunder hvert tryk. Lille irriterende og ulogisk.

Google

2 år siden*
Helt ok Micro. Fordelene er, at det er meget kompakt varmeapparat hurtigt og har mange gode funktioner. Skarp er specielt god til at forberede som du normalt stege på gryden. Og det virker rigtig godt med opvarmning af fryser, såsom pizzapizza, og giver den en ung bagt kvalitet, og går meget hurtigere at lave mad i skarpe end med almindelig ovn. Det tager dog lidt længere tid at varme op med skarpe end bare at varme det med standard mikrobølgefunktion. Men fordelene ved skarpe er normalt højere kvalitet, da det ikke kun varmer, men også kokker. På bekostning af det tager lidt længere tid at varme ting end i en standard mikro. Nogle ulemper er, at fødderne ikke har en så god vedhæftning, og den meget lave vægt af mikronen (som er en fordel ved bevægelse) gør det glidende, når man forsøger at åbne døren. Så du er nødt til at sætte noget på dine fødder, fordi det ikke skal glide rundt. Knapperne er farvefyldte for at holde op. Nogle af de andre anmeldelser er forvirrende. Hvis fødevarerne eksploderer, når de forsøger at varme den skarpe plade .. så er det enten fordi du er inkompetent og ikke læste manualen. Crips tallerken bør kun bruges med den skarpe funktion .. og det skal være varmt for at opvarme maden. Men det skal arbejde sammen med grillen. Og hvis du kun kører den med mikrobølgefunktion, bliver den ikke varm korrekt.
*Redigeret 2 år siden

Google

U
Unregisteredb467d4df

20 anmeldelser

2 år siden
Synes, at nogle har sagt, at det opvarmer langsomt, hvis du opvarmer samme mængde vand på samme tid og sammenlignet med min Obh nordica chili så er vandet 4 grader lavere med dette. Samtidig er Whirlpool 700w og Obh 800w så det er logisk. Knapperne er lydhør, når du indstiller hvad du skal gøre. Uret og tallene i displayet er samtidig i en fin grøn farve. Det passer perfekt ind i et hjørne og ser næsten ud som et lille tv Den skarpe funktion er ret fræk, har aldrig haft dette før, varme sandwicher bliver sprøde og en overblivende pizza bid bliver ret frisket i forhold til en regelmæssig mikro. Lyden er i samme klasse som Obh, de begge kunne faktisk have været lidt lavere som nogen påpegede. I alt er jeg så ked af det hidtil, størrelsen er vidunderlig og gør det nemt at placere. Og den hurtige hukommelse er virkelig værdsat, jeg opvarmer altid min mad på et lidt lavere niveau for at få en mere jævn spredning af varmen og en langsommere opvarmning. Det giver en bedre smag og frem for alt et bedre måltid, der er virkelig varmt, og ikke kun varmt på kanterne og lunken i midten. Man kan give fuld blast til Gorby's piries, de er hverken bedre eller værre af indlysende grunde. Så du skal ikke stege en kalkun i deres mikro, så det gør bare hvad det skal og lidt mere.

Google

3 år siden
God mikro med nogle forvirrende funktioner, har ejet det i et par måneder, men dets brugergrænseflade er forvirrende og dårlig. Det har utvivlsomt de mest intense knapper, du kan få på en enhed, de giver ingen klikker eller svar, så du ved ikke rigtig, hvad der sker. Det lyder pedantisk, men det var nok for mig at give det væk til en fattig elev.

Google

Laveste pris 999 kr (2020-11-23)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Lavprishvidevarer
2021-04-091 627 kr-311 kr
Whirlpool Max 38 Ix Mikrobølgeovn - Rustfrit Stål stål
Se i butik
WhiteAway
2021-04-091 227 kr-311 kr
Whirlpool MAX38IX Mikroovn - Rustfrit Stål
Se i butik
Skousen
2021-04-091 227 kr-311 kr
Whirlpool Max 38 Ix Mikroovn - Rustfrit Stål
Se i butik
Elgiganten
2021-04-091 188 kr-311 kr
Whirlpool mikroovn MAX38/IX
Se i butik