Kategorier
Prisjagt

Kärcher K5

Kärcher K5

  • Maks. tryk: 145 bar
  • Strømkilde: Elektrisk
  • Effekt: 2100 W
Prishistorik
Nu 2 750 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Kärcher K5

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Prissammenligning()

Den laveste pris på Kärcher K5 lige nu er 2 750 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Højtryksrensere med en gennemsnitlig vurdering på 3.0 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra netbutikker og fysiske butikker.

MærkeKärcher
Maks. tryk145 bar
StrømkildeElektrisk
SlangerulleNej
Effekt2100 W
Vandforbrug500 l/h
Medfølgende tilbehørGulvmundstykke, Gulvbørste, Jetdyse …
Effekt
2100 W
Strømkilde
Slangerulle
Nej
Maks. tryk
145 bar

Grundoplysninger

Produktnavn
Kärcher K5
Mærke

Generelt

Effekt
2100 W
Maks. tryk
145 bar
Slangerulle
Nej
Vandforbrug
500 l/h
Vandtemperatur
40 °C

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
427 mm
Dybde
349 mm
Højde
867 mm
Produktvægt
13.3 kg
Slangelængde
8 m

Funktioner

Funktioner
Auto start/stop
Medfølgende tilbehør
Gulvmundstykke, Gulvbørste, Jetdyse, Drejemundstykke

Strømforsyning

Strømkilde

Anmeldelser

Sorteret efter dato
B
Bihac

36 anmeldelser

et år siden
Har brugt det i 5 år, og det fungerede fint. Sikker på, at du altid kan ønske dig mere vandstrømningstryk, men for de penge, jeg betalte, er det ekstremt overkommelig.

Google

s
sweetpete

32 anmeldelser

et år siden
Har haft det i to år nu. Nu har den tærte, så jeg var nødt til at skrue den fra hinanden. De er helt vanvittige. Produktet har ingen sikring. Pumpen er lavet af metal og hører sandsynligvis til det bedre for hjemmebrugere. Men produktets levetid vil sandsynligvis ikke være så lang. Der er brugt en afbryder til til og fra, samt kontrol til tryk. Det er således den samme switch. Denne switch synes at være det største problem for dem, der sælger reservedele. Hvis du tager til Kärcher selv, skriver de, at de har efterladt reservedele uden undskyldning for, at det ikke er muligt på grund af garantikrav. I stedet skal du indsende produktet til et autoriseret serviceværksted. Sicket trams! Jeg har 5 forskellige maskiner med tilbehør fra Kärcher. En ting er helt sikkert, der er ikke mere, hvis de vil sælge reservedele. Vigtigt at der er mange ting til lav kvalitet og lave omkostninger til hjemmefixere.

Google

e
elkman85

65 anmeldelser

3 år siden
Ganske ok højtryksvask. Slangen hænges let i krogen på siden. (Men du skal indsamle det selv) Nemt at skifte dyse på pistolen. Den største forskel til K5 Control er, at pistolen her er tændt / slukket, mens Control har en kontrolenhed på pistolen. (dermed den store prisforskel) Det har lidt minus. Ønsker at holde trykket på pistolen, når det kører, så der ville have været mere respons, når du begynder at sprøjte. Nu er det en temmelig lang forsinkelse. Oplev også, at den varierende dyse ikke er bygget til dette, da trykket næsten ikke eksisterer i den "blødeste" position. Så blurs det næsten fra tuden.

Google

Laveste pris 2 750 kr (2021-03-30)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Verkter
2021-03-302 750 kr
Kärcher Højtryksrenser Karcher K 5
Se i butik