De 10 mest populære gadgets på Black Friday i 2019

Hovedtelefoner, mobiltelefoner, medieafspillere og mobilhøjttalere er mest populære

Tekst:
Daniel Haaf

Publicerad:
2020-10-06

Vidste du, at det er teknik, der står øverst på ønskelisten for mange, når de er på udkig efter gode tilbud på Black Friday? Vores statistik viser, at hovedtelefoner, mobiltelefoner, medieafspillere og mobilhøjttalere er mest populære på den store udsalgsdag.

Faktisk udgjorde hele 86 ud af 100 af vores mest populære produkter på Prisjagt til Black Friday forrige år en form for teknisk gadget. Og næsten halvdelen af vores mest populære kategorier var teknologirelaterede.

For at finde et produkt på vores top 100-liste, som ikke er en teknologi-gadget, er vi nødt til at lede grundigt. Først på 12.-pladsen kommer den første, som er en støvsuger. Og derefter skal vi helt ned på plads nr. 42, før vi finder næste produkt, som er en barbermaskine fra Philips..

Hvis vi holder os til den absolutte top af vores liste, finder vi tre medieafspillere, tre mobiltelefoner, et par hovedtelefoner, et polaroid-kamera, et sportsur og en spillekonsol.

Læsetips

De 10 mest populære gadgets på Black Friday i  2019

  1. Apple AirPods (2nd Generation) med opladningsetui
  2. Google Chromecast (3rd Generation)
  3. Apple iPhone XR 64 GB
  4. Apple iPhone 7 32 GB
  5. Fujifilm Instax Mini 9
  6. Apple iPhone 8 64 GB
  7. Apple TV 4K 32 GB
  8. Apple TV 32 GB (4th Generation)
  9. Garmin Vívomove HR Sport
  10. Nintendo Switch

Listen viser de 10 produkter på Prisjagt, hvor de fleste besøgende klikkede fra produktet til en butik fra vores hjemmeside den 29. november 2019.

Alle, der købte et af de mest populære produkter, der var sat ned til Black Friday, sparede i gennemsnit 219 kroner i forhold til 14 dage tidligere.

Produktet med den bedste prisnedsættelse var mobiltelefonen Apple iPhone 7 32 GB, som kostede 1.499 kroner på Black Friday. Den 15. november lå prisen på 2.599 kroner. Det dårligste tilbud var medieafspillerenGoogle Chromecast (3rd Generation), som kun var nedsat med 35 kroner, fra 284 kroner den 15. november til 249 kroner på Black Friday.

Og faktum er, at tre af de mest populære produkter på Black Friday faktisk gik op i pris. Apple TV 4K 32 GB, Apple TV 32 GB (4th Generation) og Apple iPhone XR 64 GB.

Det gælder altså om at holde godt øje med, hvordan prisen har ændret sig – selv på Black Friday. Brug prishistorikken på vores hjemmeside og i vores apps til at se, hvordan prisen har ændret sig over tid. Den hjælper dig med at se, om prisen er rigtig.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]