De 10 mest populære gadgets på Black Friday

Hovedtelefoner, mobiltelefoner og spillekonsoller er mest populære

Vidste du, at det er teknik, der står øverst på ønskelisten for mange, når de er på udkig efter gode tilbud på Black Friday? Vores statistik viser, at hovedtelefoner, mobiltelefoner og spillekonsoller er mest populære på den store udsalgsdag.

Faktisk udgjorde hele 69 ud af 100 af vores mest populære produkter på Prisjagt til Black Friday forrige år en form for teknisk gadget. For at finde et produkt på vores top 100-liste, som ikke er en teknologi-gadget, er vi nødt til at lede grundigt. Først på 12.-pladsen kommer den første, som er en løbesko.

Hvis vi holder os til den absolutte top af vores liste, finder vi spillekonsoller, hovedtelefoner, sportsur, robotstøvsugere, tabletter og tilbehør til spilkonsoller.

Alle, der købte et af de mest populære produkter, der var sat ned til Black Friday, sparede i gennemsnit 88 kroner i forhold til 14 dage tidligere.

Produktet med den bedste prisnedsættelse var Logitech G29 Driving Force, som kostede 1.399 kroner på Black Friday. Den 12. november lå prisen på 2.087 kroner. Det dårligste tilbud var Garmin Vivoactive 4s, som kun var nedsat med 20 kroner, fra 1.599 kroner den 12. november til 1.579 kroner på Black Friday.

Det gælder altså om at holde godt øje med, hvordan prisen har ændret sig – selv på Black Friday. Brug prishistorikken på vores hjemmeside og i vores apps til at se, hvordan prisen har ændret sig over tid. Den hjælper dig med at se, om prisen er rigtig.

Tekst: Daniel Haaf

Udgivet: 6. oktober 2020

Opdateret: 29. september 2022

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]