Kategorier
Prisjagt

Oculus Rift S

Oculus Rift S

  • Opløsning: 2560x1440
  • Type: Indbygget skærm
  • Udgivelsesår: 2019
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Oculus Rift S

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter
Udgivelsesår
2019
Funktioner
Indbyggede hovedtelefoner
HDMI
Nej
Synsfelt
120 °

Grundoplysninger

Produktnavn
Oculus Rift S
Mærke
Kategori

Konnektorer

DisplayPort
Ja
DisplayPort-version
1.2
HDMI
Nej
USB
Ja
Type USB-stik
USB (Type A)
USB 2.0
0 stk
USB 3 Gen 1 (5Gbps)
1 stk
USB-drevet (kun via USB)
Nej

Egenskaber for billede

Synsfelt
120 °
Type
Indbygget skærm
Opløsning
2560x1440
Opdateringshastighed
80 Hz
Skærmteknologi
LCD

Dimensioner

Produktvægt
563 g

Funktioner

Funktioner
Indbyggede hovedtelefoner
Medfølgende tilbehør
Bevægelsesstyring

Diverse

Udgivelsesår
2019
4 / 5
(13 anmeldelser)
5
(6)4
(5)3
(1)2
(1)1
(0)
Sorteret efter dato
g
gnappen

5 anmeldelser

3 dage siden
God oplevelse, når de arbejder. Desværre bugter de meget. Lyden forsvinder ofte efter 5-10 minutters spil, og du skal genstarte for at få den tilbage. Nogle nedbrud opstår også, hvor billedet låser dig.

Google

S
Skattmasenxl

3 anmeldelser

18 dage siden
Godt og skarpt billede Let at komme i gang med Lydoplevelsen mindre god

Google

j
josvedin

29 anmeldelser

5 måneder siden*
Købt for omkring SEK 4.700 på Oculus 'hjemmeside. Sammenlignet med HTC Vive og Valve Index, som jeg spillede med venner. Godt: Skarpt billede og gode linser, meget lig Index. Nem installation God sporing, og du undgår basestationer Passer godt og godt Intuitive komfortable betjeningselementer Pass-trough-funktion, som er meget nyttig Kunne have været bedre: Lyden. Jeg kan varmt anbefale hovedtelefoner Remmen, der løber oven på hovedet, ser ikke ud til at have så god kvalitet FOV ved 90 grader. Tydelig forskel fra indeks ca. 130 LCD-panel og ikke OLED. Tydeligt mærkbar i f.eks. Vader Immortal i mørke scener. Godt at vide: Mennesker med forskellig afstand mellem øjnene har oplevet billedet så skarpt i mig, selvom jeg ikke har justeret IPD (hvilket kun kan gøres med software). En syv-årig har spillet uden problemer (måtte dog bære en hat for at gøre hans kranium større) Sammenfattende, efter min mening den mest overkommelige og fleksible VR-løsning til computere. Anbefales! Opdatering: Da facebook-login vil være obligatorisk fra 2023 for os, der har en eksisterende Oculus, vil jeg derefter skifte mærke, fordi facebook-software spionerer på en.
*Redigeret 2 måneder siden

Google

C
Charlie Clumsy

15 anmeldelser

6 måneder siden
Jeg er meget tilfreds. Der er ikke meget, jeg gider med dette headset. Alt er godt! Utroligt nemt at starte op sammenlignet med andre VR-headset.

Google

l
leoals

1 anmeldelse

et år siden
Købt dette under Black Friday, og efter at have kørt nu i et par uger kan jeg kun anbefale dette produkt! Valget faldt på denne i stedet for Oculus Quest, selvom Quest har højere opløsning, har Rift S tættere pixeltæthed og bedre farver. At være i stand til at tilslutte VR direkte til computeren via USB 3 og skærmporten til grafikkortet giver dig en fantastisk oplevelse. Quest har sit fiberoptiske USB 3-kabel, som snart frigives, men det giver ikke et skarpt billede som Rift S. Har kørt med PSVR før, og dette kan ikke sammenlignes. Et headset, der opretter forbindelse direkte til en spil-pc giver en virkelig kraftfuld oplevelse sammenlignet med PSVR og andre ikke-pc-enheder. Dette headset er let at installere og bruge, føles ikke ubehageligt på hovedet, og den indbyggede lyd er gennemtænkt, men ikke så kraftig ... men dette har de løst ved at have hovedtelefonstik på siden af headsettet, så du kan skifte til hvilke hovedtelefoner du ønsker . Så glat, at du kan tegne spilleområdet, og det fortæller, når du er tæt på at gå uden for spilleområdet. Du kan hente en menuknap for at hente dit skrivebord til at gøre ting om nødvendigt uden at skulle tage headsettet af, og funktionen, som du får en form for '' nightvision '' -visning gennem kameraerne placeret på headsettet, er en stor plus at være i stand til at kigge rundt i det rum, du er i. At ikke skulle fjerne VR-brillerne, når du har brug for at se på computeren, eller at skulle se noget i det rum, du er i, er et stort plus for mig! Betjeningselementerne er virkelig pæn og lydhør. VR er langt fra perfekt stadig, men på det rigtige spor og Oculus Rift S giver dig blandt de bedste oplevelser, du kan få i dag, hvis du har den computer, der kan håndtere dem. Jeg giver 5 ud af 5 for prisen er meget god i læsedage, hvor du kan få den for tusind dollars mindre, eller nogle gange via Oculus websted. Havde ønsket at give 4 ud af 5 på grund af lyden, men give 5 ud af 5, fordi jeg er så tilfreds med det og ikke har meget negativt at sige.

Google

11ftpole

34 anmeldelser

et år siden
Fantastisk headset med kun nogle få ulemper, men for denne pris (fra oculus.com) kan du ikke klage. + Virkelig god opløsning og skarphed. Gå ikke glip af OLED. + Letvægt, man er ikke generet af den vægt eller den klodsighed, som flere andre headset har problemer med. + Sporing udvendigt er så meget glattere end udenfor. -Ingen køling / ventilation og temmelig tæt pasform over ansigtet gør det meget varmt til længere sessioner. -Sporingen af kontrollerne er god under normale omstændigheder, men i f.eks. slå sabel Jeg mister undertiden position, når jeg rammer ting langt ude i kanterne. -Kontrollerne er små, hvis du har større hænder, kan det være ubehageligt og klodset.

Google

et år siden
+ Nem installation + Fænomenal kvalitet af linser / paneler mod den foregående generation. + Valget om at køre med et LCD-panel i stedet for OLED er et trin i den rigtige retning for detaljeniveauet + Minimal med gode stråler og bred sweetspot + Prisen er helt rigtig, især under BF (4200 SEK). + Virkelig behagelig at have på + Sporing er god, men ikke perfekt - Fast IPD, men de fleste kan køre med det -Nogle smule flassende for at skifte pude til ansigtet -Slod ingen højde, men er ingen dealbreaker, der er gode løsninger til lyd der passer. - Sporing er god, men ikke perfekt Dog svært at klage over denne pris.

Google

et år siden
Rift'erne fås direkte fra oculus-siden til 399 euro, hvilket gør typen 4200 lidt mere umagen værd.

Google

t
tenshi99

4 anmeldelser

et år siden
Meget godt VR-headset. Foretrækker touch-kontrollerne før liv. Håndsporing gennem headsettet i stedet for eksterne kameraer er rodet. Lukker meget mere lys ud og vejer mindre end vaniljetræ. MEN! Det er ikke muligt at justere afstanden mellem linserne, det betyder, at hvis du ligesom mig har en afstand mellem øjnene, der er uden for den 95. percentil, vil du have en meget dårligere FOV og tunnelsyn. Dette distraherer, og jeg tør næsten sige, at oplevelsen forværres så meget, at hvis du ikke er omkring 64 mm mellem øjnene, som den er tilpasset til, skal du se andre steder i stedet. I så fald vil jeg anbefale vaniljeskift, som jeg også testede, som jeg nævnte og ikke havde disse problemer med. Jeg er klar over, at headsettet er bedre end dets forgænger, til det, det passer. Desværre er jeg ikke en af dem, men jeg elsker min fejhed mere end cowboy-bog, så i det store og hele er jeg stadig tilfreds med livet.

Google

S
SebbanBoy14

33 anmeldelser

et år siden
Tidligere havde den sædvanlige Rift. Glat med dette, når du ikke har sensorer. Og især da jeg har småbørn, er disse lettere at hente. Tror, installationen af disse var meget lettere Billedet er bedre end den ældre Rift. Men ingen forskel mellem nat og dag. Hovedtelefonerne er i båndet på disse. Lysere og glattere. Men du hører helt klart mere udefra. Resumerer disse som en lille opgradering af den tidligere Rift. Intet at opgradere. Men hvis du ikke har en oculus, er de værd at lægge tusinde lapper på. Du får Rift S i stedet for at sende Rift

Google

Side 1
Laveste pris 2 599 kr (2020-11-22)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Proshop
2021-01-193 649 kr
Oculus Rift S
Se i butik
Cinemagic
2021-01-143 437 kr+10 kr
Oculus Rift S - 3D virtual reality-system
Se i butik
Dustin Home
2021-01-144 290 kr
Oculus Rift S
Se i butik
CDON
2021-01-083 499 kr
Oculus Rift S VR headset
Se i butik
Gucca
2021-01-074 570 kr+10 kr
Oculus Rift S Vr - Virtual Reality Headset
Legetoejseksperten
2021-01-045 832 kr-1 042 kr
Oculus Rift S VR headset
Power
2021-01-013 399 kr+56 kr
OCULUS RIFT S VR HEADSET
Se i butik
Elgiganten
2021-01-013 399 kr+200 kr
Oculus Rift S VR headset
Se i butik
Komplett
2021-01-013 899 kr+700 kr
Oculus VR Rift S
Se i butik
Expert
2020-12-303 894 kr-5 kr
OCULUS RIFT S VR HEADSET
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-12-285 218 kr
Oculus Rift S Dedikeret hovedmonteret skærm Sort
Se i butik
Alternate
2020-12-112 999 kr-559 kr
Oculus Rift S, VR briller Sort, 2 stk. Oculus Touch Controller (L & R)
Conrad
2020-09-143 890 kr
Oculus Virtual reality-briller Rift S Sort
Se i butik