Kategorier
Prisjagt

Oculus Quest 2 64GB

Oculus Quest 2 64GB

  • Opløsning: 3664x1920
  • Type: Indbygget skærm
  • Udgivelsesår: 2020
Prishistorik
Nu 2 599 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Oculus Quest 2 64GB

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter
Udgivelsesår
2020
Funktioner
Bluetooth, VR-rum
HDMI
Nej
Synsfelt
100 °

Grundoplysninger

Produktnavn
Oculus Quest 2 64GB
Mærke
Kategori

Konnektorer

DisplayPort
Nej
HDMI
Nej
USB
Ja
Type USB-stik
USB (Type C)
USB 2.0
USB 3 Gen 1 (5Gbps)
1 stk
USB-drevet (kun via USB)

Egenskaber for billede

Synsfelt
100 °
Type
Indbygget skærm
Opløsning
3664x1920
Opdateringshastighed
90 Hz
Skærmteknologi
LCD

Dimensioner

Produktvægt
503 g

Funktioner

Funktioner
Bluetooth, VR-rum
Medfølgende tilbehør
Bevægelsesstyring

Diverse

Udgivelsesår
2020

Anmeldelser

Sorteret efter dato
z
zooounds

3 anmeldelser

2 måneder siden
Det er ikke ok at kræve FB-konto.

Google

3 måneder siden
Købe. Teknologien har virkelig udviklet sig og er virkelig sjov. Havde et vr-sæt for 4 år siden, og det var sådan. Dette er sååå let at bruge, mange gode spil. Spiller ikke pc og ps4 længere. Tips til studerende bordtennis spil, minigolf, beatsaber

Google

j
jpo75

4 anmeldelser

3 måneder siden*
Sløret og sløret billede, der ødelægger alt. Kun marginalt bedre midt i synsfeltet, men ikke god nok. Produktet har brug for meget mere udvikling. Jeg er sikker på, at det vil blive bedre i de næste par år, så vent med at købe det endnu.
*Redigeret 3 måneder siden

Google

R
Ramlöss

115 anmeldelser

4 måneder siden*
Du får mere, end du betaler for, med nogle kompromiser. * ObS * Hvis du kun bruger Quest 2 uden en computer, skal du ikke købe 64 GB-versionen, du vil fortryde det. Startende med det positive + Pris, Facebook mister hvert headset. + Trådløs VR, er en syg frihed mod en ledning. + Mobilitet, kan bruge det næsten hvor som helst .. + Høj opløsning, ingen "skærmdøreffekt" + Ingen bagudblødning fra skærmen + Film er som at se en 200 "tv-skærm. + At se 3d-film er en helt ny oplevelse, i modsætning til 3d i biografen, som er lort .. + God sporing af kontroller + Oplader hurtigt + Trådløs VR streamet fra en pc, kun den funktion er 3.6k værd. + Lyden er faktisk bedre end forventet for pris og størrelse + - Batteriets levetid er okay, du spiller sjældent mere end en time i træk. + - Grafikken er godkendt, men ikke mere, har ikke testet så mange spil endnu. Det negative - Quest 2 er desværre ekstremt ubehagelig at have på og er dens absolut største ulempe. - Linserne er ikke gode, skaber lette artefakter. Jeg tror, jeg er lidt mere følsom end de fleste? - Sortheden findes ikke, den bliver aldrig sort. - Kan du ikke justere lysstyrken? Wtf? - 64 GB er for lidt, hvis du kun spiller indbyggede spil. - FOV er dårlig, men stadig ikke værre end de fleste andre headset. Quest 2 har bestemt ulemper, og nogle er ret ekstreme mangler. Ligesom hvor ekstremt ubehagelig og dårlig Quest 2 er på hovedet. At de sorte er helt forfærdelige, og at linserne er et af de steder, Facebook virkelig sparede på. Men en Quest 2 kan gøre ting, som ikke engang ventilindekset kan gøre i 10k. Selvom jeg ejede et indeks, ville jeg sandsynligvis have købt en Quest bare for undertiden at undgå kablet og se film i toget. Opdatering At trække en stjerne til dyre spil var hele min vurdering baseret på en lav totalpris.
*Redigeret 4 måneder siden

Google

b
bigbadboogie

59 anmeldelser

4 måneder siden*
FORDELE: - Billig at købe (inden du køber alle de tilføjelser, der er nødvendige for en god oplevelse) - God hånd- og fingersporing til Inside-out-sporing - Facebook opdateres ofte for at beholde kundegrundlaget - En adgang til VR for dem, der ønsker at vide, hvad det handler om senere at opgradere til PC VR Ulemper: - Kræver en facebook-konto og den overvågning, der skal godkendes (kameraer i headsets, hvad du spiller ser og mere) - Ikke den samme klasse som pc-headset i billedkvalitet (Reverb G2 bedst efter margin) - Ikke den samme klasse som pc-headset i lydkvalitet (Reverb G2 & Index bedst) - Ikke den samme klasse som pc-headset i opdateringshastighed (indeks bedst) - Ikke den samme klasse som pc-headset i FOV (Index "eller Pimax" bedst) - Ikke fuld fingersporing som indeks - Ikke den samme klasse ved sporing som lystårnhovedsæt (Index eller Reverb G2 + ekstra tårne) - Pandebånd virkelig dårligt, forvent at købe et tilføjelsesprogram - Oprette forbindelse til computeren? Derefter kan du købe et linkkabel - Køb ægte hovedtelefoner med 3,5 mm, men læg dig derefter på øret, ubehageligt i det lange løb Ikke nok hukommelse til at stå alene med 64 Gb - køb 256 Gb-varianten INDHOLD: - Med alle de tilføjelsesprogrammer, der er "nødvendige", lander du i samme priskategori som et rigtigt pc-headset. Hvis du allerede har en kompetent pc eller ikke kan lide at blive logget af, skal du købe REverb G2, der slår Quest 2 på alle punkter, eller vente på Deca gear (forudbestilling), som er utrolig overkommelig med trådløs forbindelse, kropsmodul, den samme opløsning som G2, fulde sporingskontrollere som indeks.
*Redigeret 4 måneder siden

Google

N
Nutshell

10 anmeldelser

4 måneder siden*
En masse teknologi for pengene og en stor fordel, at du undgår kabler, der gør det. Frem for alt streamer jeg fra computeren og oplever, at den fungerer anstændigt. Ulemperne er måske hovedsageligt, at spillene er ret dyre i Oculus-butikken, og at skærmens kvalitet er sådan - et lille område i midten er klart, men rundt om kanterne er billedet sløret, og mit par har nogle (nogle gange?) Døde pixels.
*Redigeret 4 måneder siden

Google

J
John12345

41 anmeldelser

4 måneder siden
Masser af sjov for pengene. Føles som et modent produkt.

Google

g
guos89

172 anmeldelser

5 måneder siden
VR er endelig moden. Her får du det bedste fra begge verdener med både indbyggede spil og forbindelse til en computer (selv trådløs!). Kør og køb. Nu.

Google

5 måneder siden
Godt, men du får lidt smerter i nakken og hårdt med dårlige stropper i ryggen, men meget det værd

Google

w
willevp

1 anmeldelse

5 måneder siden*
Kør Half Life Alyx trådløst fra pc'en uden nogen mærkbar forsinkelse (ca. 15 ms) over 5 GHz wifi, helt utroligt! Billedet er endnu bedre end ventilindekset til SEK 12.000! Den eneste ulempe er synsfeltet, som er lidt mindre, men skarpheden er stadig den vigtigste, og der slår Quest 2 mest!
*Redigeret 5 måneder siden

Google

Side 1
Laveste pris 2 599 kr (2020-10-06)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Happii
2021-04-162 829 kr-29 kr
Oculus Quest 2 64 GB
Se i butik
Proshop
2021-04-162 905 kr-30 kr
Oculus Quest 2 64 GB
Se i butik
Merlin.dk
2021-04-142 903 kr-529 kr
Oculus Quest 2 64 GB
Dustin Home
2021-03-283 290 kr
Oculus "Oculus Quest 2 64 Gb - White"
Se i butik
Expert
2021-02-032 899 kr+100 kr
OCULUS QUEST 2 64 GB VR-HEADSET
Se i butik
Elgiganten
2020-09-232 599 kr
Oculus Quest 2 VR bærbart headset (64 GB)
Se i butik
Alternate
2020-09-172 766 kr
Oculus Quest 2, VR briller Hvid
Komplett
2020-09-162 799 kr
Oculus VR Quest 2 VR-briller
Se i butik