SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch (Nordic)

SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch (Nordic)

  • Tilslutning: Kabeltilsluttet
  • Teknologitype: Mekanisk
  • Tegnlayout: Nordisk
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch (Nordic)

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter
Tilslutning
Kabeltilsluttet
Hardwaretilslutning
USB
Ledningslængde
1.98 m
Platform
PC, Mac
Design
TKL (tenkeyless/kompakt)
LED-belysning
Ja
RGB
Ja

Grundoplysninger

Produktnavn
SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch (Nordic)
Kategori

Generelt

Design
TKL (tenkeyless/kompakt)
LED-belysning
Ja
RGB
Ja
Pegeredskab
Nej
Tegnlayout
Nordisk
Teknologitype
Mekanisk
Mekanisk afbryder
Steelseries QX2

Konnektorer

Andre stik
Tilslutning
Kabeltilsluttet
Hardwaretilslutning
USB
Ledningslængde
1.98 m

Design

Tilgængelige farver
Sort

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
139.2 mm
Dybde
355.4 mm
Højde
40.4 mm
Produktvægt
771 g

Funktioner

Funktioner
Multimedieknapper, Håndledsstøtte, Makrotaster (programmerbare), N-tast rollover, Velegnet til gaming

Kompatibilitet

Platform
PC, Mac

Diverse

Udgivelsesår
2019
4.5 / 5
(6 anmeldelser)
5
(6)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorteret efter dato
C
Charkel

19 anmeldelser

et år siden*
Klip dette på Black Friday for 990: - da jeg blev træt af at se numpade med musen. Ønskede en der kunne skinne hvid og ikke bare ex. RØD. Mit forrige tastatur var en Sharkoon med deres brune kopi-switche. Hvad jeg oplever med dette tastatur er, at ophængningen ikke er så god i tasterne, men det kan være, fordi jeg er vant til et andet mærke på afbryderne. Især mellemrumstast. Vanesak. + Rent design + Kan skinne meget smukt, hvis du vil. + Rullehjulet til lydstyrke er meget rart til lynhurtige lydstyrkeændringer i spillet REDIGER: Det er begyndt at glide, så rul ned og op tilfældige trin, uanset hvilken retning du ruller i + Let at fjerne håndledsstøtten let takket være magnetisk opløsning. Perfekt når du har brug for lidt mere plads. + Du kan have en sjov gif, der flytter på OLED-skærmen. (kan være noget foruroligende i periferien) - Føles ret godt designet, men ville gerne have lidt længere håndledsstøtte, da jeg ikke har en 12-årig hænder. - Hvidt lys er ikke 100% hvidt. Det har en let blålig farvetone. (klassisk RGB-LED-problem) - Mangler dedikerede knapper til den næste / forrige sang (en knap med forskelligt antal tryk fungerer) - Håndfladestøtten har en dejlig gummiagtig overflade, der desværre samler krummer. En chip og du har mange forstyrrende partikler, der ikke kun skal børstes væk hurtigt på grund af den gummierede overflade. - OLED-skærmen er dybest set helt ubrugelig. Det kan indstille meget for tastaturet, men det ender stadig med, at du altid gør det via appen, da det er meget enklere og mere effektivt. Viser ikke det lydstyrkeniveau, der er lovet af SteelSeries. (de har tilsyneladende ikke formået at få det til at fungere) - Ledningen er tyk og ender på 2 USB på grund af det faktum, at der er en USB-port i tastaturet. Jeg kører kun med en tilsluttet, da jeg ikke har brug for udvidelsesporten på tastaturet.
*Redigeret en måned siden

Google

5 måneder siden
Dejlig trykfølelse Mange indstillinger for RGB-belysning

Google

a
aMpari

26 anmeldelser

5 måneder siden
Dette er et anstændigt tastatur, der leverer kvalitet og giver dig al den ydelse, du muligvis har brug for, så ingen modstander i spillet får nogen overhånd over dig. Selv gaminglegenden "HeatoN" går godt, fordi dette er det bedste tastatur til FPS-spil lige nu, og det er virkelig en garanti for, at dette tastatur har svaret og føler sig nødvendigt i krævende spil på eliteniveau . Hans test kan læses her: http://apex7.tommyf.nu/ alt: https://shorturl.at/bfgJR Ud over at være et af de bedste tastaturer til FPS-spil lige nu, er det også et af de mest stilfulde. RGB er den mest iøjnefaldende jeg nogensinde har set på et tastatur. Det er også nemt at indstille farver, effekter osv. Uden forudgående viden med Steelseries Engine 3. Du kan også skrive med god fornemmelse, hvis du kan lide røde kontakter. Dedikerede lydstyrkehjul er også meget værdsat, og hurtigtaster til skiftende lysstyrke, makroer, skiftning af profiler er let tilgængelige. Jeg var nødt til at gøre en binding for at pause / afspille den næste / afspille den forrige sang med genvejstaster, men den gik i et minut og har fungeret siden da (Tidal bruges hovedsageligt). Skærmen er måske mest en gimmick, men den spiller faktisk en bestemt funktion i musikafspilning, når du ser, hvad der spilles, hvor langt det er tilbage af sangen og så videre. Derudover kan du ændre indstillinger som "AFK-timeout" (når tastaturet automatisk lukkes for ikke at stå og belyse unødigt). Tastaturet er virkelig premium, og det føles som den vidunderlige metalramme / chassis, som det er lavet med. Den leveres også med en dejlig håndledsstøtte, der er fastgjort med magneter, og den er så sygt glat, og der er ingen fastgørelseselementer, der kan bryde med tiden. Som en anmelder af mange tastaturer i fortiden er jeg tilbøjelig til at sige, at jeg let finder disse steder i min top 3 - uden tvivl. For FPS-spil alene er det # 1. Jeg kan varmt anbefale dette tastatur, især hvis du får det under ~ 1300 SEK, for da er det en hug i dagens situation. Corsair har ikke et enkelt tastatur i sin sortiment (uanset pris), der kan konkurrere med dette både hvad angår ydeevne og æstetik.

Google

a
azizbek

2 anmeldelser

6 måneder siden
Købt den for 799 SEK fra Elgiganten og var helt tilfreds med købet. Anbefalet!

Google

10 måneder siden*
Købt på Black Friday for 990 SEK + Kontakterne er ikke almindelig Cherry Mx, men Steelseries egne udviklet sammen med Gateron (hvis jeg forstod det rigtigt). I dette tilfælde er det slet ikke negativt. Jeg føler, at omskifterne er blødere i trykket end den tilsvarende Cherry Mx. De giver ikke nogen skrabelyd væk. + Stilfuldt, men ikke kedeligt design, som jeg synes passer til ethvert setup. + Belysningen er meget flot. God med indstillinger i Steelseries Engine. + Byggekvaliteten føles generelt høj. Bagpladen ringer ikke, når tasterne rammer bunden, som jeg har oplevet andre mekaniske metal-tastaturer. + Håndledsstøtten er meget nem at bruge med dens magnetiske fastgørelse og har en dejlig overflade. - Tasterne er i relativt billig plast og bliver efterhånden blanke med fedt. - For de virkelig kræsne er der ikke alt, hvad man kan forestille sig i Steelseries Engine. I så fald er Corsair et bedre alternativ. For os er dødelige ikke noget problem. - OLED-skærmen er for det meste en gimmick. Det er dog ikke forstyrrende. - Temmelig dyrt. For 990: - det er et åbenlyst køb, men for 1700: - som det koster nu er det lidt mere tvivlsomt. Resumé: Generelt set et virkelig stabilt tastatur for dem, der ønsker RGB, men samtidig springe over det overdrevne "gaming" -udseende, som mange andre tastaturer har tendens til at have. Prisen er høj, men ikke så høj, at det fysisk gør ondt i tegnebogen. På TKL-markedet er der efter min mening få gode konkurrenter, og indtil videre er jeg tilfreds. Keyboards generelt er et spørgsmål om smag, og jeg anbefaler, at du tester på egen hånd, før du køber.
*Redigeret 10 måneder siden

Google

Laveste pris 666 kr (2020-04-06)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Licotronic
2020-10-201 436 kr-1 kr
STEELSERIES Apex 7 TKL Red Switch NOR
Dustin Home
2020-10-081 199 kr
Steelseries Apex 7 TKL Kabling Tastatur Nordisk Sort
Se i butik
Elgiganten
2020-10-051 199 kr+400 kr
SteelSeries Apex 7 Red TKL gaming tastatur
Se i butik
Dataworld
2020-10-011 149 kr
STEELSERIES Apex 7 TKL Mekanisk Gamer Tastatur - Nordisk
ComputerSalg
2020-09-161 662 kr
SteelSeries Apex 7 TKL - Tastatur - med display - backlit - USB - Nord
Se i butik
Komplett
2020-08-251 199 kr-100 kr
SteelSeries Apex 7 TKL Gaming Tastatur
Se i butik
Euronics
2020-08-181 199 kr+23 kr
STEELSERIES Apex 7 TKL Red Switch NOR
Se i butik
El-Salg
2020-08-181 199 kr+23 kr
SteelSeries STEELSERIES Apex 7 TKL Red Switch NOR
Se i butik
WEBdanes
2020-07-031 199 kr+200 kr
SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) Mekanisk Tastatur
Geekunit
2020-07-031 199 kr+200 kr
SteelSeries Apex 7 TKL Mekanisk Gamer Tastatur
Føtex
2020-05-011 199 kr
Steelseries Apex 7 TKL gaming keyboard
Bilka
2020-05-011 199 kr
Steelseries Apex 7 TKL gaming keyboard