Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

  • Trådløs forbindelse: Radio (RF)
  • Tilslutning: Trådlös
  • Funktioner: Også til venstrehåndede, Velegnet til gaming, RGB LED-belysning (multicolured), LED-belysning (enkeltfarvet)
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse lige nu er 816 kr. Det er et af de 10 mest populære produkter i kategorien Mus & pegeredskaber med en gennemsnitlig vurdering på 4.4 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 28 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeLogitech
Trådløs forbindelseRadio (RF)
TilslutningTrådlös
FunktionerOgså til venstrehåndede, Velegnet til gaming, RGB LED-belysning (multicolured) …
Antal knapper8
Driftsopløsning16000 dpi
Type af bevægelsessensorOptisk
Type af bevægelsessensor
Optisk
Antal knapper
8
Driftsopløsning
16000 dpi
Tilslutning
Trådlös
Batteritype
Li-polymer
Ladestation medfølger
Nej
Nano/Unifying-modtager
Ja
Trådløs forbindelse
Radio (RF)

Grundoplysninger

Produktnavn
Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
Mærke

Generelt

Antal knapper
8
Driftsopløsning
16000 dpi
Maks. pollinghastighed
1000Hz/1ms
Type af pegeredskab
Mus
Type af bevægelsessensor
Optisk

Konnektorer

Tilslutning
Trådlös
Batteritype
Li-polymer
Ladestation medfølger
Nej
Nano/Unifying-modtager
Ja
Trådløs forbindelse
Radio (RF)

Design

Farve
Sort, Blå

Dimensioner

Mål (bxhxd)
Bredde
63.5 mm
Dybde
125 mm
Højde
40 mm
Produktvægt
80 g

Funktioner

Acceleration
40 G
Funktioner
Også til venstrehåndede, Velegnet til gaming, RGB LED-belysning (multicolured), LED-belysning (enkeltfarvet)

Diverse

Udgivelsesår
2018
4.4 / 5
(22 anmeldelser)
5
(18)4
(1)3
(1)2
(1)1
(1)
Sorteret efter dato
P
Pada-chan

43 anmeldelser

2 måneder siden
Helt magisk! +60 timers batterilevetid! Hvilket er utroligt meget. + Meget god ergonomi. + Let. + Super fleksibel til at tænde / slukke. (Godt med slukket knap til bærbare computere, da denim tilfældigvis vækker computeren, når skærmen er lukket). + Stilren. -Dyrt. Men bestemt prisen værd. Så snart min mus til skrivebordet er slidt nok, køber jeg også en sådan til den.

Google

R
Rozzor

27 anmeldelser

2 måneder siden
Har kørt med G403, men det er lidt for højt, så jeg får smerter i håndleddet øverst. Dette er lidt lavere, hvilket reducerer smerten. Ellers er alt nøjagtigt som det skal være. En lille ting er, at logitechs software er forbandet hårdt, det skal opdateres for ofte og er underligt designet.

Google

s
stefffe

15 anmeldelser

2 måneder siden
Jeg gik fra at have en Microsoft intellimouse 3.0 i 15 år, så forskellen er selvfølgelig nat og dag. + Crazy grusom mus - Som sædvanligt bryder Logitech nye poster ved at have den værste software

Google

2 måneder siden*
Helt ubrugelig spilmus. Måske fungerer, hvis du har det sker som en p12. Razer er det, der betyder noget.
*Redigeret 2 måneder siden

Google

O
Overactive

19 anmeldelser

3 måneder siden*
+ Trådløs. Kører aldrig en mus med en ledning igen! + Batteriets levetid er usædvanlig, og indtil videre har det aldrig sket mig, at jeg havde brug for at have ledningen i, når jeg spiller, fordi det advarer i god tid, når batteriet begynder at gå tom. + Du bemærker ikke nogen forsinkelse, når du spiller. + Musen har en perfekt sensor ligesom de fleste gode mus i dag + Utroligt let ~ Rullehjulet er fantastisk til spil, men tøv ikke med at surfe med det, da du virkelig føler hver rulle. Tror, det er svært at lave en mus, der passer til begge dele ~ Gode knapper, men det har taget et stykke tid for mig at vænne sig til det, og jeg skubber dem stadig ved et uheld undertiden, da de er meget følsomme sammenlignet med mine tidligere mus - Logitechs software er crap som altid. Undertiden er menuindstillinger som f.eks. DPI-indstillinger uden oplysninger om hvorfor. Første gang jeg geninstallerede hele softwaren, indså jeg, at det kun drejer sig om at genstarte musen et par gange, og at menuvalgene kommer tilbage (!?). Hvis du vil, kan du overføre dine indstillinger til musen og afinstallere lortet, men så får du ikke en advarsel om batteritid. Når det kommer til form, er det godt for mig, men jeg anbefaler, at du finder en mus, der passer til dig, da den er den mest afgørende for, hvor godt den kan spilles med.
*Redigeret 3 måneder siden

Google

a
aMpari

26 anmeldelser

4 måneder siden
Anmeldelse: Wow siger jeg bare. Min mus var tidligere Logitech G403 Wireless, som var den mus, der overbeviste mig som en hardcore FPS-spiller, at trådløs ikke længere var en ulempe, for Logitechs spilmus. Og det viser sig forresten Logitech med G Pro Wireless igen og styrker sin position som den førende producent af trådløse mus i verden lige nu. Du vil ikke have nogen ulempe sammenlignet med nogen gevindmus på markedet. Punkt. Der er ikke meget, du kan klage over. Batteriets levetid er fremragende (Steelseries Rival 650 er dog endnu bedre, men det er fordi den slukker sensoren efter X antal minutter, som du indstiller selv), mens G Pro mere falder i en dvaletilstand og kommer direkte i bevægelse. Men at slippe af med RGB omkring 60 timer + på en så utrolig lys trådløs mus er sygeligt godt. Og hvis du glemmer at oplade det, betyder det ikke noget, da det oplades virkelig hurtigt. Sensoren er så god, som den kan få, og jeg har ikke testet nogen sensor, der fremstår som selv den mindste bedre. Det tog mig et stykke tid at vænne sig til det lidt mindre design, men når jeg først blev kørt ind, synes jeg, det passer perfekt. Knapperne føles godt, materialerne føles godt. Softwaren er god. Der er to ting, som jeg finder negativt med musen. På den ene side føles det som om rullen ikke rigtig holder den samme kvalitet som resten af musen. Hvis jeg vil klikke på musen3, er det ofte, at det vil være et dobbeltklik i stedet for et klik, som jeg ønsker. Det andet negative med musen er, at den har en rigtig høj pris blandt de dyreste mus derude på markedet. Men som de siger: "det smager så det koster". Til prisen ville jeg dog gerne have set lidt længere garanti eller lignende. Baggrund: Jeg har gennemgået 20-30 mus i årenes løb, både inden for hobby og freelance kapacitet, computertilbehør er af stor interesse for mig. Bedømmelse: 10/10 - uden tvivl. Velegnet til spil som CS: GO, PUBG, CoD MW / Warzone, GTA V, Overwatch, og listen fortsætter .. Skulle du have en trådløs mus, værdi for let vægt, så er dette musen for dig! Der er ulemper, men de er så små, så jeg har ikke råd til at give lavere end topkarakterer! + Meget god batterilevetid! + Samme / lavere latenstid end andre premiummus! + Top-of-the-line sensor, der læser nøjagtigt på mange forskellige overflader! - Prisen (det smager som om det koster) - Mouse3 / rul dobbeltklik ganske ofte på trods af, at de vil have et enkelt klik ..

Google

6 måneder siden
Hvilken fantastisk mus! Har ejet dette i lidt over en uge og trykt allerede en arbejdsuge i tide med det. Både kontorarbejde og CSGO fungerer utroligt godt. Ejede en SteelSeries Rival 310 før, og selvom det er en god mus, foretrækker jeg bestemt Logitechs. Batteriets levetid er fænomenal, og at det er trådløs og kan afspilles uden forsinkelse er meget værdsat! + Batteriets levetid + Trådløs + Ambidextrous (til højre og venstre hånd) + Letvægt + Gode afbrydere + God feedback i rullen - Dongel påkrævet (understøtter ikke standard bluetooth) - Blank overflade i bunden af musen, der opsamler støv - Lidt plastisk følelse - Dyr Stærkt anbefalet!

Google

8 måneder siden
Den mest foretrukne mus for mig hidtil efter Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 tilbage i dag. Det eneste negative, jeg har at skrive om musen, er, at plastikken, den er lavet af, er meget glidende, så jeg har været nødt til at lægge eltelp under sideknapperne for at få et godt greb om det. Btw, batteriets levetid er fantastisk: o

Google

et år siden
Er behagelig i din hånd og klarer sig godt. God batterilevetid og hurtig opladning. Letvægt.

Google

F
FredrikMH

51 anmeldelser

et år siden*
Brugte musen i over 6 måneder nu og vil købe det samme til jobbet, så jeg får den samme følelse der, selvom jeg ikke rigtig har brug for en spillemus der. + Ekstremt lys mus, der er behagelig at bevæge sig + God ergonomi (for mine hænder iaf), og det føles godt selv efter meget lange sessioner med spil + Meget god batterilevetid. Jeg er meget overrasket overvejer vægten. Min gamle gamemus holdt knap batteriet i en hel dag med konstant brug. Jeg oplader denne mus efter 2-3 uger og en gang imellem har softwaren mindet mig om, at der kun er 20-25% batteri tilbage. + Ikke urimeligt mange knapper, som jeg stadig ikke har brug for. Forstå, at dette er negativt, hvis du vil have mange knapper på musen. - Prisen er lidt saftig - Få knapper (kan være negative, hvis du vil have mere end f.eks. Baglæns / fremad på siden) - Rullehjulet fungerer kun i en 'hack'-tilstand, og der er ingen knap til at justere det, så det ruller uden et hack. Men så behøver du og den anden side ikke ved et uheld at få adgang til looket så stramt. Det ser ud til, at musen bruger meget lidt batteri, når den ikke er i brug, og jeg har aldrig bemærket nogen forsinkelse, når jeg heller begynder at bruge det. Det svarer direkte uden problemer. Jeg har for det meste spillet Dota i min første gang med musen, og selvom du bruger musen der, er det ikke det samme som i f.eks. FPS. Da jeg begyndte at spille Wow Classic, bemærkede jeg, at batteriet spiste lidt hurtigere, men musen bruges på en helt anden måde, og der har også været meget lange gaming-sessioner kl. 14 + men også her blev musen ikke opladet i flere dage, før en note kom til syne. For mig er dette mere eller mindre en perfekt mus. Betaler gerne under tusind for det, men det sænker ikke karakteren på produktet. Og jeg betaler mere end glad for premium-produkter, der er perfekte. Dette er et strålende eksempel.
*Redigeret et år siden

Google

Side 1
Laveste pris 791 kr (2019-11-24)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Føniks Computer
2020-10-201 056 kr+50 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro - mus - LIGHTSPEED
Se i butik
Licotronic
2020-10-201 006 kr-3 kr
LOGITECH G PRO WIRELESS GAMING MOUSE N/A - EWR2 IN WRLS
Føniks Computer
2020-10-201 083 kr+2 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro - mus - LIGHTSPEED
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-10-201 201 kr-12 kr
Logitech Pro mus RF trådløst Optisk 16000 dpi Højre hånd
Se i butik
Senetic
2020-10-201 262 kr0 kr
Logitech 910-005272 Pro Right-hand Optical RF Wireless 16000 DPI black
Lomax
2020-10-191 226 kr-9 kr
Logitech G Pro trådløs gaming mus, sort
ComputerSalg
2020-10-19816 kr-33 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro - Mus - højre- og venstrehåndet - optisk -
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-10-191 196 kr
Logitech Pro mus RF trådløst Optisk 16000 dpi Højre hånd
Se i butik
Skiftselv.dk
2020-10-191 074 kr
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse, Black
Se i butik
Gucca
2020-10-191 160 kr+10 kr
Logitech G Pro Trådløs Gaming Mus
Se i butik
CDON
2020-10-171 039 kr-77 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro
Se i butik
Licotronic
2020-10-17994 kr-19 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Happii
2020-10-16904 kr+71 kr
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse - Gaming Mus - Optisk - 7 knapper
Se i butik
Merlin.dk
2020-10-16944 kr+82 kr
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse - Gaming Mus - Optisk - 7 knapper
Stratek Data
2020-10-14994 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Dustin Home
2020-10-09899 kr-100 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro Wireless 16000dpi Mus Trådløs Sort
Se i butik
Dataworld
2020-10-091 094 kr-75 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
CompuMail
2020-10-08921 kr-63 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Legetoejseksperten
2020-10-081 181 kr+102 kr
Logitech - G PRO Wireless Gaming Mouse
Se i butik
Online Supplies
2020-10-071 358 kr-9 kr
LOGITECH G PRO WIRELESS GAMING MOUSE N/A - EWR2 IN WRLS
Online Supplies
2020-10-061 303 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Skiftselv.dk
2020-09-301 299 kr-9 120 kr
Logitech G PRO mus 16000 dpi Ambidextrous
Se i butik
Alternate
2020-09-22948 kr-53 kr
Logitech Pro mus RF trådløst Optisk 16000 dpi Højre hånd, Gaming Mouse
Coolshop
2020-09-11949 kr
Logitech - G PRO Wireless Gaming Mouse Tastaturer, mus og input-enhede
Se i butik
Elgiganten
2020-09-071 249 kr+450 kr
Logitech G Pro trådløs gaming-mus
Se i butik
Uniprint
2020-08-061 099 kr
Logitech Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Komplett
2020-06-301 249 kr+320 kr
Logitech G Pro Trådløs Gaming Mus
Se i butik
Jumbo Shop
2020-06-231 063 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
MyTechGear.DK
2020-05-291 155 kr
Logitech Pro mus RF Trådløst Optisk 16000 dpi Højre hånd S
Conrad
2020-05-261 090 kr
Logitech G Pro USB gaming-mus Optisk Belyst, Udskiftelige sidedele, Af
Se i butik
Conrad
2020-05-261 090 kr
Logitech Gaming G Pro Trådløs gaming-mus Optisk Belyst, Udskiftelige s
Se i butik
TimeComputer
2020-05-201 155 kr+109 kr
LOGITECH Gaming Mouse G Pro Optisk Trådløs Sort
Proshop
2020-03-25929 kr-20 kr
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse - Gaming Mus - Optisk - 7 knapper
Se i butik
Labtech Data
2019-12-021 199 kr
Logitech G PRO mus 16000 dpi Ambidextrous
Se i butik
IMAdata
2019-04-011 326 kr
G PRO Wireless Gaming Mouse, Black