Kategorier
Prisjagt

TP-Link Archer AX50

TP-Link Archer AX50

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådløst netværk
Prishistorik
Nu 707 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

TP-Link Archer AX50

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på TP-Link Archer AX50 lige nu er 707 kr. Det er et af de 100 mest populære produkter i kategorien Routere med en gennemsnitlig vurdering på 3.2 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 29 netbutikker og fysiske butikker.

MærkeTP-Link
2.4GHzJa
5GHzJa
Trådløst netværkJa
Data link-lagEthernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b …
FunktionerMobilapp til styring af funktioner
MålgruppeHjemmebrugere
Data link-lag
Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), Gigabit Ethernet, IEEE 802.11ac (Wi-Fi 5), IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6)
Trådløst netværk
Ja
2.4GHz
Ja
Dataoverførselshastighed (2,4 GHz)
574 Mbit/s
5GHz
Ja
Dataoverførselshastighed (5 GHz)
2402 Mbit/s
Antal antenner
4
Ekstern antenne
Ja
Aftagelig antenne
Ja
MIMO
Ja
Beamforming
Ja
MU-MIMO
Ja
Samlet dataoverførselshastighed (teoretisk)
3000 Mbit/s
Trådløs sikkerhed
WPA, WEP, WPA2, WPA2-PSK, WPA-PSK, TKIP
Målgruppe
Hjemmebrugere
Funktioner
Mobilapp til styring af funktioner

Grundoplysninger

Produktnavn
TP-Link Archer AX50
Mærke
Kategori

Generelt

Adminstrationsgrænseflade
Aktiv køling (ventilator)
Antal enheder
1 stk
Målgruppe
Hjemmebrugere

Konnektorer

Antal LAN-porte
4 stk
Antal WAN-porte
1 stk
Kommunikationstilstand
Fuld-dupleks
USB
Ja
USB-version
USB 3 Gen 1 (5Gbps)

Funktioner

Funktioner
Mobilapp til styring af funktioner
Indbygget DSL-modem

Kommunikation

Data link-lag
Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a, IEEE 802.11n (Wi-Fi 4), Gigabit Ethernet, IEEE 802.11ac (Wi-Fi 5), IEEE 802.11ax (Wi-Fi 6)
Kommunikationsprotokol
Trådløse multimedieudvidelser (WMM), Quality of Service (QoS), IPv6
Throughput WAN-LAN
Trådløst netværk
Ja
2.4GHz
Ja
Dataoverførselshastighed (2,4 GHz)
574 Mbit/s
5GHz
Ja
Dataoverførselshastighed (5 GHz)
2402 Mbit/s
Antal antenner
4
Ekstern antenne
Ja
Aftagelig antenne
Ja
MIMO
Ja
Beamforming
Ja
MU-MIMO
Ja
Samlet dataoverførselshastighed (teoretisk)
3000 Mbit/s
Trådløs sikkerhed
WPA, WEP, WPA2, WPA2-PSK, WPA-PSK, TKIP
Understøttelse af Jumboframes
Understøttelse af mobilt bredbånd
Ja
Mobil bredbåndstype
Understøttelsestype
VoIP (SIP)

Kompatibilitet

Understøttelse af alternativ firmware

Strømforsyning

Operationelt strømforbrug (min-maks.)
Power over Ethernet (PoE)

Sikkerhed

Router sikkerhed sikkerhed sikkerhed – synonimy Rzeczownik værn
VPN, DMZ
VPN-protokol
PPTP, OpenVPN

Diverse

Udgivelsesår

Anmeldelser

Sorteret efter dato
z
zyrah

1 anmeldelse

2 måneder siden*
Desværre har routeren varmeproblemer, og folk online skriver, at den skal stå lodret på et godt ventileret sted, og at du skal købe USB-blæsere, der er monteret direkte på routeren for at afkøle den. I mit tilfælde resulterer det i, at det skærer begge wifi-netværk, når det bliver for varmt hvert 10. minut, de går ned i 15-30 sekunder og smider alt ud på wifi. Ethernet fungerer dog. Kedeligt med et dårligt varme design på en ellers god router. Dette er uacceptabelt, så det klages over, og jeg har til hensigt at se mig om efter en anden wifi-6-router. Opdatering: Min gamle router asus rt-n66u formåede at stå på tv-bænken i 10 år uden problemer. Jeg testede at tage ax50-routeren ud af tv-bænken og satte den op, satte radiostyrken til lav og indsnævrede båndet til 20 mhz, og nu har det fungeret i 2 dage. Opdatering 2: På trods af bedre ventilation droppede det wifi-netværk igen. Annoncerede det og testede en ny, men allerede morgenen efter at jeg tilsluttede den, var wifi-netværkene væk.
*Redigeret 2 måneder siden

Google

2 måneder siden
-Nem opsætning -Bedste bang for buck Wifi6-router derude, selvom jeg endnu ikke har nogen WIFI6-kompatible enheder som mere fremtidssikring i betragtning af omkostningerne ved en anstændig WIFI5-router. -Kæmpe opgradering over den gamle Wifi4-N router, der gav dårlig forbindelse i visse rum. Nu kan jeg se Youtube (øjeblikkelig belastning) i sengen. -Extra-funktioner virker måske nyttige, vil se, om den indbyggede virus / firewall forårsager problemer. -Synes lidt varmt, så vil se, om der er brug for en ekstra USB-fan. -Så længe det er en opsætning og glemmer router, er jeg glad, hvis problemer opstår, ændres min "rating".

Google

E
Exxentric

3 anmeldelser

2 måneder siden
J ”” ”” vælg hvilken god router! Jeg købte en ax10, der døde hver anden dag, fixk genstartede. Dette kan håndtere 15 tilsluttede enheder uden problemer, har wifi6 og jeg fik det til 699. Slå det!

Google

2 måneder siden
Ser ud til at være en solid hardware, men med software, der får alt til at gå ned. Hvis du installerer med TP-Links app Tether, risikerer du at få virkelig dårlig hastighed. Har haft utrolige problemer med min og få mellem 40-60 mbit ned og 5-10 op uanset om jeg kører med kabel eller trådløst. Hvis jeg tilslutter en computer med en ledning direkte til fiberkonverteren, får jeg 97/97 (betaler for 100). Problemerne har været kendt for TP-Link i over et år, mere kan læses her: https://community.tp-link.com/us/home/forum/topic/187958?page=13 KØB IKKE

Google

4 måneder siden
Helt ubrugelig ting, hvis du vil have Wi-Fi 6. Har forsøgt at få det til at fungere med en Quest 2 til trådløs forbindelse til computeren for at kunne spille Half Life: Alyx. På trods af ekstremt beskedne stammer giver den op hvert 15. sekund med det resultat, at den bliver uspillelig. Har returneret det og "købt mig" ned til deres billigere model ax1500 (ax10), og det fungerer godt. Kør 100mbit h264 til headsets med en latens på mellem 4-8ms. Alyx flyder med super super med en samlet responstid på 20-30ms.

Google

b
brodermask

7 anmeldelser

4 måneder siden
Meget tilfreds! Stor forskel fra tidligere router, som var 6 år gammel. Kan streame tv og fire andre enheder uden problemer. Anbefales!

Google

T
Toba_Wan

76 anmeldelser

5 måneder siden
Installationen af routeren er meget enkel. Usikkerhed om hjemmeplejen er inkluderet i 3 år eller er gratis i produktets levetid. Her er 3 år: https://www.tp-link.com/se/homecare/ Her er gratis: https://www.tp-link.com/se/support/faq/2118/ Også i kontakt med TP-Link kunne de ikke give et godt svar. Hardware er: Processor dual core (2 core) Intel GRX350A3 800Mhz 256 MB ram. 4 antenner ikke aftagelige. Klassificeret som AX3000. Har ikke WPA3 og fjernet fra at få det, medmindre TP-Link ændres. Vær i kontakt med TP-Link, og uanset hvad det lyder, tilføjer de ikke WPA3 til denne router. Har kompatibilitetsproblemer med nogle enheder, der kun kan forbindes med WPA i stedet for WPA2, selvom den samme enhed fungerer på andre routere med WPA2. I mit tilfælde er det en Xiaomi Redmi Note 8-mobiltelefon. Nogle gange faldt hele det trådløse netværk endda. Testen blev udført med den nyeste firmware 1.0.9, ikke senere på gennemgangstidspunktet. Jeg vendte tilbage til mig. Får 1 stjerne, da installationen af routeren var meget enkel.

Google

a
argos

34 anmeldelser

5 måneder siden*
Ruter med den nyeste teknologi TP-link Archer AX50 router, er en kompakt lille og billig enhed i sort plast, på forkant er der et antal statusdioder og på bagsiden har fire fremspringende antenner. Det har også vægbeslag til vandret ophængning. Har en flot og brugervenlig brugergrænseflade, som jeg virkelig sætter pris på. På bagsiden er der et sæt porte og kontrolelementer, en separat lan-port og fire wan-porte, alt gigabit-ethernet, en usb 3-port, tænd / sluk-knap og et par kontrolknapper. Det er en router med dobbelt frekvensbånd. Dette betyder en båndbredde på 574 Mbit / sek over 2,4 GHz og 2,4 gigabit over 5 GHz. Så det er en router, der passer ind i min mellemstore lejlighed, og det er meget praktisk at streame og sende data hurtigt. Jeg kører den i blandet konfiguration (standardkonfiguration) wifi 5 og wifi 6-tilstand, dvs. på begge frekvensbånd, fordi jeg har flere wifi 5-enheder end wifi-6, som har brug for adgang til netværket. Jeg synes det er nemmest at sætte begge bånd i automatisk tilstand og derefter også tænde Smart Connect. Derefter vælger routeren selve frekvensen og ser ud til at gøre det fremragende. Der er en god og stabil hastighed mellem routeren og min Asus-bærbare computer i samme rum, som er næsten 800 Mbit / s, hvilket er overraskende godt sammenlignet med min gamle router, som kun havde en hastighed på ca. 100-200 Mbit / s. Du kan styre routeren via en webgrænseflade på svensk eller via en app på engelsk. Nogle funktioner, som er mere avancerede, kan kun fås via internettet, og andre er kun tilgængelige via appen, såsom: TP-linkcoats HomeCare. QoS-funktion og virusbeskyttelse til netværket. Disse tjenester kræver, at du har en konto med TP-link og registrering af en router. Med appen kan du også administrere routeren eksternt. Ellers kan jeg godt lide TP-link Archer AX50, fordi den har en glat grænseflade, har et kompakt og diskret design, har god wifi med den nyeste teknologi og en attraktiv pris, der ikke koster mig trøjen. Købt juli 2020 fra Elgiganten for SEK 990. Anbefales!
*Redigeret 5 måneder siden

Google

g
gggwon

1 anmeldelse

7 måneder siden*
Det er en god router med anstændig prisfastsættelse. Denne router med WiFi6 tilbyder generelt bedre stabilitet og dækning og ca. 10 ~ 20% øget hastighed, så det kan være et godt køb, hvis du mener at opdatere din gamle router med N eller AC WiFi.
*Redigeret 7 måneder siden

Google

p
ponpolio

48 anmeldelser

7 måneder siden*
Rediger 2: Løsningen var en ny router / bro fra Comhem, deres Compal CH7284e tændte ikke med AX50. Rediger: Lige siden jeg købte den, har jeg været nødt til at genstarte broen 1 til 2 gange om dagen, men alligevel har jeg de samme indstillinger som det pensionerede Tp-link (undtagen linkaggregering), som har været uafbrudt siden dag 1. Trækker en anden stjerne af. Link aggregat til Synology 918+ muligt, og vi kan sende filer op til 65 MB (520 mbit), og det er sandsynligvis det, der skiller sig ud. Viser 2,4 Ghz forbundet, men det har intet at gøre med virkeligheden. Det er heller ikke muligt at bruge 160mhz på nogen kanal (det viser 160 men er i virkeligheden 80). Jeg fordoblede min nuværende trådløse netværkshastighed takket være linkaggregation, og det er fint ... men tror ikke, at du engang skulle komme tæt på, hvad de hævder.
*Redigeret 7 måneder siden

Google

Side 1
Laveste pris 599 kr (2020-11-20)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Cinemagic
2021-04-10812 kr-157 kr
TP-Link Archer AX50 - desktop
Se i butik
Kontor Syd
2021-04-101 313 kr+1 kr
TP-Link Archer AX50 2402Mbps 4-port switch
Kontor Syd
2021-04-101 338 kr+1 kr
TP-LINK Archer AX50 trådløs router Gigabit Ethernet Dual-band (2,4 GHz
CompuMail
2021-04-101 125 kr-23 kr
TP-Link Archer AX50 Trådløs router Desktop --> På lager, levering hos
ComputerSalg
2021-04-091 265 kr+2 kr
TPLINK Archer AX50 TP-Link Archer AX50
Se i butik
Uniprint
2021-04-081 314 kr-27 kr
TP-Link Archer AX50 Trådløs router Desktop
Skiftselv.dk
2021-04-071 492 kr+12 kr
TP-LINK Archer AX50 trådløs router Gigabit Ethernet Dual-band (2,4 GHz
Se i butik
Expert
2021-04-071 190 kr+316 kr
TP-LINK ARCHER AX50 ROUTER
Se i butik
Skiftselv.dk
2021-04-061 304 kr-8 kr
TP-LINK Archer AX50 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
Se i butik
Elgiganten
2021-04-061 199 kr+500 kr
TP-Link AX50 dual-band wi-fi 6 router
Se i butik
Licotronic
2021-04-05768 kr
TP-LINK Archer AX50 5PSW 3000Mbps Gigabit
Proshop
2021-04-03995 kr+1 kr
TP-Link Archer AX50 AX3000 - Trådløs router 802.11ax
Se i butik
Føniks Computer
2021-04-01970 kr-59 kr
TP-Link Archer AX50 trådløs router - 802.11a/b/g/n/ac/ax desktop
Se i butik
ComputerSalg
2021-03-30707 kr-140 kr
TP-Link Archer AX50 - Trådløs router - 4-port switch - GigE - 802.11a/
Se i butik
Dustin Home
2021-03-281 149 kr
TP-Link "Tp-link Archer Ax50 Gigabit Wifi 6 Wireless Router"
Se i butik
Datacity
2021-03-22913 kr+27 kr
TP-Link Archer AX50 Trådløs router Desktop
CompuMail
2021-03-21983 kr+132 kr
TP-Link Archer AX50 Trådløs router Desktop --> På lager, levering hos
Stratek Data
2021-03-181 238 kr
TP-LINK Archer AX50 5PSW 3000Mbps Gigabit
Jumbo Shop
2021-03-151 166 kr
TP-LINK Archer AX50 5PSW 3000Mbps Gigabit
TimeComputer
2021-03-151 321 kr-95 kr
TP-LINK Archer AX50 5PSW 3000Mbps Gigabit
Uniprint
2021-03-15987 kr-44 kr
TP-Link Archer AX50 Trådløs router Desktop - ARCHER AX50
Skiftselv.dk
2021-03-121 545 kr
TP-LINK AX3000 Wi-Fi 6 Router, Dual-Core CPU, 2402Mbps at 5GHz+574Mbps
Se i butik
Dataworld
2021-03-111 322 kr-34 kr
TP-LINK Archer AX50 Dual Band WiFi 6 Router
Merlin.dk
2021-03-051 029 kr-11 kr
TP-Link Archer AX50 AX3000 - Trådløs router 802.11ax
Happii
2021-03-05989 kr-11 kr
TP-Link Archer AX50 AX3000 - Trådløs router 802.11ax
Se i butik
Komplett
2021-02-281 190 kr+301 kr
TP-Link Archer AX50 Router
Se i butik
Bilka
2021-01-291 190 kr+391 kr
TP-LINK Archer AX50 WiFi 6 AX3000 Router
Wupti
2020-11-161 190 kr
TP-Link TP-LINK Archer AX50 WiFi 6 AX3000 Router
Føtex
2020-08-141 299 kr
TP-LINK Archer AX50 WiFi 6 AX3000 Router
Alternate
2020-07-041 352 kr+7 kr
TP-Link Archer AX50, Router Sort