Prisjagt
Reklame

Opvaskemaskiner

1 145 produkter

Sortér efter:

Spørgsmål og svar om opvaskemaskiner

Levetiden afhænger primært af, hvilke modeller du har, og hvor ofte den bruges. En god opvaskemaskine bør holde i mindst 10 år, men husk, at du måske skal udskifte sliddele, der går i stykker undervejs.

Sørg for at vælge en model, der har den rigtige størrelse til dit køkken. Hvis du har brug for en integreret model, der smelter ind i rummet, vælger du det. Vigtige ting at overveje er støjniveauet, hvilke opvaskprogrammer der findes, om der er tørringsfunktion og rengøringsprogrammer for en friskere opvaskemaskine. Hvis du vil kunne køre opvasken, når strømmen er billigst, skal du vælge en model med forsinket start.

Rengør opvaskemaskinen regelmæssigt, fyld den i henhold til anvisningerne, og overdosér ikke med opvaskemiddel. Sørg for, at sprayarmene kan rotere frit og uden at ramme noget, rengør filteret og brug opvasksalt, hvis det er nødvendigt.

Ja, i længden får du renere opvask, og der forbruges mindre vand og energi. Desuden får du mere tid til andre vigtigere ting, der skal gøres.

Opvaskemaskinen skal rengøres mindst fire gange om året. Hvor ofte afhænger af, hvor ofte du bruger opvaskemaskinen, og hvilke madrester der er tilbage på opvasken.

Tag alle løse dele ud og vask dem under varmt vand i vasken. Brug gerne en lille mængde opvaskemiddel for at fjerne rester og fedt nemmere. Sprayarmene skal kontrolleres, så de små vandhuller ikke er tilstoppede. Brug en tandstik til at rense hullerne, hvis der sidder kalk i vejen. Tør eventuelle rester på indersiden af ​​opvaskemaskinen af med en opvaskklud og også på ydersiden. Hvis opvaskemaskinen har en rengøringsfunktion, kan du lægge en særlig rengøringstablet i og få den skinnende ren.