Prisjagt
Reklame

Grill

1 211 produkter

Sortér efter:

Grill

Skal du købe grill? Her finder du kulgrill, gasgrill, elgrill og pillegrill fra kendte mærker som Weber, Landmann, OBH Nordica og Muurikka. Vælg i filteret for at se grill med termometer, sidebord, til rygning og med indbyggede skuffer. Her får du et stort udekøkken til den entusiastiske grillmester med en stor have og kamado-grill i keramik, ned til små bordgrill til udflugter og elgrill til dig med altan. Vil du blot se billige og nedsatte griller på udsalg, kan du vælge det i filteret.

Spørgsmål og svar om grill

Stå på et plant og stabilt underlag, der ikke kan brænde. Placer grillen mindst en meter fra brændbart væg, campingvogn eller telt. Hav altid en brandslukker eller rigeligt med vand i nærheden.

Forlad aldrig en varm grill uden opsyn. Husk, at gnistdannelse hurtigt øger risikoen, især når det blæser.

Brug en elektrisk tænder i stedet for optændingsvæske, hvis du har en kulgrill.

Hvis du bruger en gasgrill, skal du følge reglerne for gasflasker og regelmæssigt kontrollere, at der ikke er lækager fra flasken, ventiler eller slanger. Opbevar gasflasken på et sikkert sted.

Brug aldrig en gasgrill eller kulgrill indendørs eller på steder uden god ventilation.

Stil aldrig en engangsgrill (helst skal du ikke bruge engangsgriller overhovedet) direkte på græs eller andet brændbart materiale - undersiden bliver nemlig ekstremt varm.

Det anbefales, at grillen skal stå mindst 1 meter fra brændbar væg, campingvogn eller telt. Helst bør du stå meget længere væk end det, især hvis det blæser, så gnister kan flyve væk. Hav gerne en brandslukker eller rigeligt med vand i nærheden.

Ja, du må grille på din egen grund. Sørg for at have et stabilt sted at stå, hvor grillen står sikkert. Undgå at stå for tæt på bygninger, og helst bør der ikke være for meget røg, så det generer naboerne. Du må også grille på egen grund, når der er afbrændingsforbud, men husk at have en brandslukker eller rigeligt med vand i nærheden på grund af brandrisikoen.

Ja, du må grille om aftenen. Tænk dog på, at dårlige lysforhold øger risikoen for skader, når du griller. Sørg for, at stedet er godt oplyst.

Det er op til udlejeren eller beboerrepræsentanten, om du må grille på altanen. Kulgrill og gasgrill er normalt ikke accepteret på altaner, derimod er det almindeligt, at elgriller må bruges. At bruge en kulgrill i et lukket område er direkte livsfarligt.

Skrap eventuelle madrester af, mens grillen er varm (men pas på, så du ikke brænder dig). Det er lettere end når alt er stivnet på risten.

Hvis du har en gasgrill, kan du lukke låget og brænde den grundigt ud, før du slukker for gasflasken og lader den køle af.

Når grillen er kølet af, skal du smide eventuelle rester fra kul og briketter væk, tørre den grundigt af og rengøre risten.

Fugt er grillens værste fjende. Sørg for, at grillen står tørt.

Hvis du griller meget og ofte, så er gasgrillen det bedste valg. Med en gasgrill kommer du hurtigere i gang med grillningen, og det er lettere at få den rigtige temperatur.

Du slipper for besværet med rengøringen efter kul og briketter (selvom gasgriller selvfølgelig ikke er vedligeholdelsesfrie).

Med en gasgrill er der mindre røg, og hvis du vælger en mere avanceret model, får du undertiden smarte funktioner som indbygget belysning, en praktisk instrumentbræt og tilkobling med mobiltelefonen i visse tilfælde.

Den klassiske kulgrill er standardvalget for mange og fungerer fremragende i de fleste tilfælde. Købsprisen er normalt betydeligt lavere end for gasgriller, og du finder kul/briketter stort set overalt.

Kulgrillen er perfekt, når du griller lidt nu og da. Du vil ikke have en stor gasgrill stående i haven eller beskæftige dig med gasflasker. Fyld op med kul, brug lidt optændingsvæske eller en anden tændingsmetode, og du er i gang!

Med en kulgrill bliver det lettere at skifte placeringen af grillen, du behøver ikke at tænke på sikkerheden omkring gasflasker, og du får en traditionel grilloplevelse, som mange værdsætter.

Elgrillen er perfekt, når du ikke har mulighed for at bruge en kulgrill eller gasgrill. For eksempel på altanen eller den lille terrasse.

Med en elgrill slipper du for både kul og gasflasker, alt der kræves er en ledig stikkontakt. Du slipper for røgen fra kulgrillen og kan grille stort set hvad som helst med den rette elgrill.

Derudover kan du bruge en elgrill indendørs, hvilket ikke er muligt med hverken kulgrill eller gasgrill.