Kategorier
Prisjagt

Philips Avent SCD506

Philips Avent SCD506

  • Sensortype: Bevægelse, Temperatur, Lyd
  • Funktioner: Dockingstation, Justerbar mikrofonfølsomhed, Rækkeviddeadvarsel, Tovejskommunikation, Musikafspilning, Lyseffekter, Natlampe
  • Type: Digital
Prishistorik
Nu 511 kr
Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Prisovervågning
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips Avent SCD506

Gem dette produkt på en liste
Giv mig besked, når prisen falder
Sammenlign med andre produkter

Den laveste pris på Philips Avent SCD506 lige nu er 511 kr. Det er det mest populære produkt i kategorien Babyalarmer med en gennemsnitlig vurdering på 2.8 af 5. Prisjagt sammenligner priser og tilbud fra 7 netbutikker og fysiske butikker.

MærkePhilips
Indbygget kameraNej
SensortypeBevægelse, Temperatur, Lyd
SkærmNej
FunktionerDockingstation, Justerbar mikrofonfølsomhed, Rækkeviddeadvarsel …
TypeDigital
Rækkevidde (udendørs)330 m
Skærm
Nej
Funktioner
Dockingstation, Justerbar mikrofonfølsomhed, Rækkeviddeadvarsel, Tovejskommunikation, Musikafspilning, Lyseffekter, Natlampe
Rækkevidde (udendørs)
330 m
Indbygget kamera
Nej

Grundoplysninger

Produktnavn
Philips Avent SCD506
Mærke
Kategori

Generelt

Antal kanaler
120 stk
Rækkevidde (indendørs)
50 m
Rækkevidde (udendørs)
330 m
Sensortype
Bevægelse, Temperatur, Lyd
Type
Digital

Egenskaber for billede

Skærm
Nej

Funktioner

Funktioner
Dockingstation, Justerbar mikrofonfølsomhed, Rækkeviddeadvarsel, Tovejskommunikation, Musikafspilning, Lyseffekter, Natlampe

Kamera

Indbygget kamera
Nej

Strømforsyning

Batteridrevet (babyenhed)
Ja
Batteridrevet (forældreenhed)
Ja

Anmeldelser

Sorteret efter dato
T
Tynell

17 anmeldelser

en måned siden
Rigtig godt produkt virkelig, men har et par helt hjernedøde funktioner, der får dig til at kvæle produktdesigneren. 1. Helt urimeligt bilarmniveau på lyden, når du SLUKER enheden. Helt uforståeligt. Du gør det normalt, når du begynder at nærme dig soveværelset, enten for at kontrollere barnet (og ønsker at undgå at gå rundt) eller gå i seng selv. Hvilket derefter risikerer at vække barnet. 2. Selv lyden af lavt batteriniveau kan vække hele kvarteret (let overdrivelse). Spild ikke de sidste watt på sirenen, arbejd i yderligere 10 minutter i stedet? 3. Disse lydstyrker påvirkes ikke af enhedens lydstyrkekontrol - altid max! Jep! Men rækkevidden, batteriets levetid og lydfølsomhed er helt ok. Så det fungerer som det skal og gør et godt stykke arbejde ud over ovenstående punkter.

Google

6 måneder siden*
+ god lydoptagelse + fungerer godt i vores gamle murstenhus / i haven - skal opkræves ganske ofte, men gør ingenting. Det klarer sig uden problemer en aften. - høj lyd fra forældreenheden, når du slukker for den - hvorfor? Du skal derfor slukke i god afstand fra, hvor barnet sover. Vi bruger det ikke om natten, men kun om aftenen / dagene hidtil. Har ikke oplevet problemer med ledningerne (endnu), som mange skriver. Betalt ca. SEK 600 for foråret. Overkommelig synes jeg.
*Redigeret 6 måneder siden

Google

g
greijer

56 anmeldelser

10 måneder siden*
Gør sit job, hvis batterierne er fuldt opladet. Batterier slukkes helt. Så du skal have et stort lager. Ledningen mangler, når du gnider den. Klodset og idiotisk konstruktion. Kan ikke placeres, rull hele tiden.
*Redigeret 10 måneder siden

Google

2 år siden
+ God lydkvalitet. + Lysindikator, når den lyder. - Batterierne er helt udmattede efter 3 års brug. - Har bidraget til at modtageren er død uden advarsel. - Værdifulde opladningsledninger, ledningsforbindelser til både modtager og sender. dvs. Nogle gange er det ikke muligt at oplade enhederne på grund af det. ledningen er mærkelig. Købt en ekstra ledning på Ebay fra Kina. Så så fungerer senderen som den burde igen. Vi har brugt det i 3 år. Og det virker så længe du ikke bevæger dig rundt i huset. Derefter glider kablerne, når du flytter enhederne.

Google

H
HenrikLep

4 anmeldelser

2 år siden*
Enhederne er kanon. Kablerne er katastrofer. Vi har hidtil købt 3 nye originaler fra Philips (ca. 160 SEK / stk.).
*Redigeret 2 år siden

Google

s
swe_jokkmokk

2 anmeldelser

2 år siden
Vi har haft dette i 8 måneder nu og har aldrig haft noget problem overhovedet. * Meget godt udvalg * god batterilevetid * natlys på børneenheden * Blå lys, der lyser gradvist, afhængigt af hvor højt lyden optages. Det betyder, at du ikke behøver at høre, at barnet lyder. Det er nok, at du ser den voksne enhed. Vi har haft den store børnenhed udendørs i 6 min. (ingen Philips ville anbefale, men for os har det også funktionalitet) Stærkt anbefale det!

Google

W
Wolverine_81

185 anmeldelser

2 år siden
fuldt godkendt vagt, men opladningskablerne er lidt dårlige, opladningen gav op på håndsætene for et år siden og blev suppleret med en oplader fra Kjell. i går fungerer baseenheden kun på batterier ..... tre års daglig brug synes at have gjort sin .... men for pengene er det godt acceptabelt.

Google

F
Flucker

3 anmeldelser

2 år siden
Simpelthen det: Du kan stole på det. god: nå Justerbar følsomhed Justerbart volumen Mindre gode: Oplader opladeren ikke usb

Google

Laveste pris 399 kr (2020-05-14)

Nedenfor kan du se de seneste prisændringer, der er foretaget for hver butik. Hvis en butik sælger flere versioner af produktet, vises den seneste prisændring for hver version her.

Føj til grafButikDatoPrisPrisændringProduktbeskrivelse
Proshop
2021-04-10917 kr-168 kr
Philips AVENT
Se i butik
Merlin.dk
2021-04-091 150 kr-1 kr
Philips AVENT
CDON
2021-03-25599 kr
Philips Avent SCD506/01 Babyphone DECT , Digital 1.9 GHz
Se i butik
ComputerSalg
2021-03-22870 kr+253 kr
Philips Avent DECT baby monitor SCD506 - Baby overvågningssystem - DEC
Se i butik
punkt1
2021-03-15819 kr+320 kr
PHILIPS SCD506/01 AVENT DECT BABY MONITO ➞ På lager - klar til afhentn
Se i butik
Pixizoo
2020-12-23511 kr-14 kr
Philips Avent ECO SCD506 Babyalarm