Prisjagt

10 fodboldspil til dig, der vil spille dit helt eget EM 2021

Mens resten af fodboldverdenen har travlt med at tjekke TV-oversigten for at finde ud af, hvornår den næste fodboldkamp spilles, kan du selv bestemme tidsplanen for dit eget fodboldmesterskab.

Tekst:
Daniel Haaf

Udgivet:
24 maj 2021

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde.

EM i fodbold venter lige rundt om hjørnet, og det ser ud til at blive en rigtig travl måned for alle fodboldelskere.

Hvis du interesserer dig for fodbold, men ikke ønsker at låse dig fast på bestemte tidspunkter af døgnet, hvor spillene spilles, kan du springe TV'et over og spille dine egne kampe på computeren, mobilen eller spilkonsollen i stedet.

Du kan selv styre resultatet, vælger selv, hvornår kampene skal spilles, og du kan gøre det, uanset hvor du befinder dig. Her kommer vi med tips om ti kendte og lidt mindre kendte fodboldspil. Hvad er din favorit?

Det skal du have i tankerne

💰 Visse spil kræver, at du køber dyre spillerpakker, hvis du vil have de bedste spil til netop dit hold.

⚽️ Det er ikke sikkert, at dit yndlingsspil har alle de rigtige hold – det afhænger af, hvilke licensrettigheder spillet har det enkelte år.

📉 Hvis du køber 2020-versionen af FIFA og PES, kan du spare penge, uden at du går glip af en god spiloplevelse.

6 fodboldspil til PC og spillekonsol

FIFA 21

FIFA-serien behøver næppe yderligere introduktion. Det er en serie, som har eksisteret, siden det første spil blev lanceret i 1993, og den har fået lige så meget hyldest, som den har fået kritik i årenes løb. FIFA 21 er den nyeste version med blandt andet lidt flottere grafik, understøttelse af de nyeste spillekonsoller og en række mindre forbedringer, der gør, at spillet fremstår lidt skarpere end sidste års FIFA 2020.

eFootball PES 2021

Hvis FIFA er det mest populære fodboldspil, er eFootball PES lige i hælene. Med 2021-versionen får du en mindre opdatering fra sidste års PES 2020. Forskellene er minimale, bare et opdateret lineup og en række mindre forbedringer. De store nyheder kommer først med eFootball PES 2022, som forventes at komme senere i 2021. Har du allerede PES 2020? Køb Season Update, hvis du vil have de nyeste hold, eller vent på 2022.

Football Manager 2021

Vil du hellere sammensætte holdene og føre dem til sejr fra sidelinjen i stedet for at udkæmpe kampene på banen? Så skal du prøve Football Manager 2021 – det spil, hvor du bestemmer, hvilke spillere der skal indgå i holdet, hvem der får lov til at gå ud på banen og endelig, hvordan der bliver skrevet om din fodboldklub i historien.

Rocket League

Kan du lide både fodbold og hurtige biler? Så er Rocket League det rette valg for dig. Det er mildest talt et unikt spil, hvor du bruger muskelbiler i stedet for fødderne i en futuristisk super-arena. Vælg din yndlingsbil, flyv gennem luften, og skub den gigantiske bold ind i målet. Men pas på, for du er ikke alene på banen, og det er nemt at blive tacklet fra siden, så hjulkapslerne ryger til verdens ende.

Pixel Cup Soccer 17

Hvem har brug for naturtro grafik, når der findes pixelgrafik? Med Pixel Cup Soccer 17 får du et lidt anderledes, men virkelig sjovt gameplay, hvor banen ses skråt fra siden, og grafikken er pixeleret. Derudover er lyden af 8-bit karakter, hvilket giver mere Nintendo NES-stemning end noget, man normalt får med en moderne PC eller nyere spilkonsol. Du kan spille alene, mod en ven på en delt skærm eller mod andre via internettet.

  • PC (Steam)

KOPANITO ALL-STARS SOCCER

Fodbold med specialangreb? Ja tak! KOPANITO ALL-STARS SOCCER er et lidt anderledes fodboldspil med flot grafik og underfundige påfund, som vi normalt ikke ser på en fodboldbane. Frys dine modstandere (bogstaveligt talt), stjæl bolden med en magnet, og teleporter dig rundt på hele banen. Her er der ingen dommer, som fortæller dig, hvad du må og ikke må. KOPANITO ALL-STARS SOCCER fungerer lige godt, uanset om du spiller alene eller spiller mod andre via internettet.

  • PC (Steam)

4 fodboldspil til mobiltelefonen

FIFA 2021 / eFootball PES 2021

De to største fodboldspil findes naturligvis også til din mobiltelefon. De fungerer begge på Android og iOS samt iPad, hvis du har sådan en. Spil kampe mod AI-modstandere, eller udfordr dine venner. Vælg mellem dine yndlingshold, og saml dine spillerfavoritter, men sørg for at være vågen. Begge spil vil meget gerne have dig til at købe dyre kortpakker, så du kan få de bedste spillere, fodboldverdenen har at tilbyde.

Football Manager 2021 Touch

Hvis du foretrækker at koncentrere dig om den taktiske side af et fodboldspil i stedet for selv at drible med bolden, kan du prøve Football Manager 2021 Touch. Sammensæt dine egne, unikke hold, og led dem til succes direkte på mobilen. Football Manager 2021 Touch har mange af funktionerne fra versionen i fuld størrelse til PC, men i et mere praktisk format til kortere spilsessioner.

Rumble Stars

Er du træt af Zlatan, Ronaldo og Beckham? Hvad med at spille med pandaen, krokodillen og tyren i stedet? Rumble Stars er et fodboldspil med et solidt tvist – du spiller som dyr i stedet for mennesker. Lås op for nye, sjove spillere, efterhånden som du bevæger dig fremad i spillet. Lav kombinationer, som modstanderen umuligt kan stoppe. Og lav dine egne hold, som er baseret på unikke spilfærdigheder, du aldrig før har set på en fodboldbane.

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected].