johanneshenrysson

Anvender siden 2006-12-15
204
Bidrag
0
Nyttige stemmer
eFootball PES 2020 (PS4)
3.8
(2)
128 kr
9 måneder siden*
Det er pænt, bolden føles bare tung, og den flyder generelt på en dejlig måde. Forsvarerne er kompatible, og det er på mange måder taktisk ret realistisk. Iniestas driblingssystem. Føles bedre nu lidt senere, især når du finder ud af, hvordan det faktisk fungerer. Det betyder, at jeg stadig synes godt udseende er ret modsat (sammenlignet med FIFA, hvor de er enkle og kreative naturlige), men at dribler væk nogen med en fin krop eller holde bolden er utroligt let. Bal / Bliv en legende - Opret og udvikl en spiller. I modsætning til FIFA kan du ikke kontrollere hele holdet i denne position. Det vil være sjovere efter et stykke tid (lige spillet CF), men det afhænger meget af, hvordan du vil spille, og hvilket hold / landshold du ender i. Nu efter et stykke tid med spillet er det ganske sjovt at tilpasse dit spil til holdet. Jeg synes dog stadig, det er en skam, at hvert hold har en forudbestemt taktik med ekstremt små variationer (og ikke altid helt logiske). Sidst men ikke husk. Mangel på licenser er kedeligt, men gode muligheder for tilpasning giver dig mulighed for at downloade færdige pakker med tøj, logoer osv. Kommentatorerne er stort set på niveau med svenske i FIFA. Det vil sige jerky og med irrelevante kommentarer, der er kedeligst i det lange løb. Efter et par kampe gentager de sig mest.
*Redigeret 7 måneder siden
iRobot Roomba 966
4
(6)
3 799 kr
et år siden
Nu hvor prisen er faldet en smule, er den fantastisk for den skrå. Det gør det meste strålende, og med en eller få virtuelle vægge kan du trække vejret ud med hundens vandskål eller en delikat vase osv. Et par negative stykker dog. - Det lyder meget. Ikke et sted at sidde i nærheden med andre ord. - Det har et lille "tårn" i midten af fronten. Det ville være fordelagtigt at have lignende tårne rundt omkring. Tilsyneladende er gulvet ikke helt lige i vores hus, eller elementerne er ikke helt lige. Desværre førte dette til en række grimme ridser på toppen af roboten som et resultat af, at den sad fast og forsøgte at rive sig selv under elementerne. Det ville have været let at undgå med lignende tårne hele vejen rundt om berøringssensoren foran (hvordan man gør på YouTube). Nu, hvor vi ved, er disse beskyttet med virtuelle vægge.
Severin Chill RB7025
2.4
(3)
784 kr
et år siden
En billig robotstøvsuger til dem, der ikke ønsker at bruge så mange penge, og som måske ikke er helt sikre på, at det virkelig er en robotstøvsuger, de ønsker. Kort sagt, det er en dygtig robot, der holder sig fast og holder ren. Det er baseret på en række forskellige designs, som teoretisk betyder en ret god dækning af et rum eller gulv. Det fungerer faktisk temmelig godt, selvom det brugt meget tid på rene pletter. Det klæber nemt til tærskler, ledninger, tæpper osv. (Afhængigt af hvilket mønster der kører på det tidspunkt), men er på den anden side meget lille, hvilket får det til at vises under de fleste forhindringer. Ulempen med størrelsen er så klar, at man skal tømme den 1-2 gange pr. Opladning. En anden frustrerende ulempe er, at sensorer til trapper også reagerer på moderat mørke tæpper og i efterårssolen, der skinner i gulvet. Hvis du er uheldig, kan det også føre til fuld hastighed baglæns ind i noget skrøbeligt eller noget, som det sidder fast på. Endelig. Det er pengene værd. Men det er selvfølgelig et lysår mellem dette og en dyre robotstøvsuger. Det bemærkes især, at du skal gøre mere for at være effektiv.
Apple AirPods (2nd Generation) med opladeretui
3.7
(55)
1 017 kr
et år siden
Generelt flotte hovedtelefoner med anstændig lyd. Deres styrke er hovedsagelig, at de er lette og næppe mærkbare. Ideen om en bærbar oplader er faktisk ret genialt i betragtning af at deres egen kapacitet er noget begrænset. Detaljer, der automatisk tændes / slukker afhængigt af om de er i øret eller ej osv., Er ret fine. Ganske vist kan nogle opleve det som usikkert eller ubehageligt, at de ikke sidder fast igen. Men bortset fra når jeg slog en skjorte af, har jeg aldrig mistet nogen.
Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band
4.6
(14)
2 799 kr
2 år siden
En smartwatch er lidt mærkelig. Et almindeligt ur jeg kan forestille mig at betale meget for, om det er det rigtige mærke og frem for alt, hvis det ser godt ud og trækker vejret rigtig god kvalitet. Men så forventer jeg, at det skal vare for evigt, ligesom morfars gamle ur fra 60'erne. Det går bare. Så tilbage til nutiden, smartwatch. Efter at have testet et lidt billigere alternativ, fandt jeg ud af, at det egentlig bare er Apple Watch, der har hvad jeg vil have. Problemet for mig er, at det er lidt dyrt, og sandsynligvis vil det ikke vare så længe jeg gerne vil, og endelig tror jeg ikke, at Apple Watch er særdeles flot. Det minder mest om en Casio fra 80'erne, da de forsøgte at skubbe kalkulatorer i deres ure. Men her sidder jeg endelig med en Apple Watch, og jeg elsker det. Ret mærkeligt, ikke? Som alle Apple-produkter respekterer Apple Watch kvaliteten helt fra at downloade den fra en Apple Store til udpakning og endelig til faktisk brug. Grænsefladen er gennemtænkt og strømmer pænt (men ikke alle 3rd party apps), og det gør hvad det burde virke uden indsats. Nogle funktioner jeg deaktiveret direkte, fx at det føles at jeg skal trække vejret. Andre funktioner er stadig ret behagelige, såsom en diskret ryste på håndleddet, der minder mig om, at jeg har sat for lang tid. Bare den diskrete rystelse, puffing eller hvad du vil kalde det, er virkelig min dages parade. Jeg behøver ikke længere at have et højt signal på telefonen, det diskrete signal på håndleddet er nok. Faktisk virker det overraskende godt selv at vågne om morgenen, hvis du vælger at sove med uret. Det eneste virkelige negative hidtil er, at batterilevetiden efter min mening er ret dårlig. Efter en dag og en nat er det normalt ned til 60%, og så tror jeg ikke, jeg brugte det meget. Det betyder, at jeg ikke tør at stole på at det varer 2 dage. Ikke så langt. På den anden side laster den meget hurtigt.
Google Chromecast (3rd Generation)
3.7
(26)
289 kr
2 år siden
Har tidligere haft ældre generationer af chromecast, og de arbejder altid uden problemer. Denne har dog evnen til at hænge på tid og tid. Derudover sænker den automatisk lydstyrken, hvis du har den på max (foretrækker at styre niveau via hjemmebiografmodtager). Oplev også, at denne generation er vanskeligere at holde stabil i wi-fi i forhold til tidligere versioner.
Destiny 2 (PC)
3.3
(5)
28 kr
2 år siden
Flot spil med grundhistorie og kort og godt sjovt layout. Det føles lidt som når den første halo kom ud og til en vis grad minder om det også når det kommer til hvordan monstre ser ud og handler såvel som miljøer osv. Også strømmen når man styrer sin egen karakter minder om den første halo, og Alt, hvad jeg ser som positiv og virkelig ikke særlig mærkelig, når man ser på, hvem der udviklede den.
Samsung S27F350
3.3
(1)
999 kr
2 år siden
Til at begynde med tog jeg muligheden for at bestille dette, da prisen var meget lav. Det skyldes i høj grad, at det får en sådan positiv vurdering, størrelse og billede er lidt udestående for den pris lige nu.
Brennenstuhl Garant S Reel 3-Way 25m
3.8
(1)
434 kr
2 år siden
Har ikke noget negativt at sige om dette efter et par år i brug. Det er solidt og føles som det vil vare mange år.
Side 1