Kategorier
Prisjagt

Blader

54
Bidrag
0
Nyttige stemmer
Sennheiser Momentum True Wireless 2
4
(12)
1 990 kr
8 måneder siden*
+ Fantastisk lydkvalitet og samlet trådløs ydeevne Flot design God pasform og udholdenhed (= fungerer rigtig godt til træning i gymnastiksalen) God kontrolgrænseflade God app - Intuitiv app-EQ Mangler forbindelse med flere par ANC er bare OK / ustabil Firmwareopdateringer tager en j-a evighed. Ingen trådløs opladning Generelt rigtig dejlige tricks, hvor ulemperne ikke vejer for tungt, hvis du hovedsageligt bruger dem til musikoplevelse. Airpods Pro er mere intuitiv og har en meget bedre ANC.
*Redigeret 4 måneder siden
Apple TV 4K 64GB
4.2
(37)
1 488 kr
5 måneder siden
Forfærdelig! Virker næsten aldrig som det skal! - Buggy - Starter ikke altid (norsk nulstilling kræves) - Ofte hænger / hænger i rulle - Airplay fungerer sjældent godt - Touchpad'en på fjernbetjeningen er overfølsom og irriterende + Dolby atmosfærisk understøttelse. I mit tilfælde samplet til 7-kanal. + Funktionen, der giver dig mulighed for at indtaste nøgleord på telefonen, er meget praktisk, men som resten af denne crap-maskine fungerer den lidt, når den vil og er derfor ikke pålidelig. De værste æble ting jeg nogensinde har ejet, undgå!
Focal Elear
4.1
(5)
6 måneder siden
Det varige indtryk efter en bekendtskab med disse lokker er deres enorme dynamiske ressourcer! Der er en enorm kraft og vægt bag transienterne, ikke kun i store trommeslag men over hele spektret - en funktion, der bringer dig tættere på følelsen af at lytte til et par højttalere. Det hjælper også, at bassen er fremragende - både dyb og kraftig - til et åbent dynamisk håndsæt, og at lyden er ekstremt god og korrekt hele vejen fra lav bas op til ca. 3-5 kHz. Der er en lille nedgang, der gør lydbilledet lidt diffust sammenlignet med søsknene Clear og Utopia, der dog begge i stedet læner sig i lys retning. Dette problem (som er meget let at leve med sammenlignet med mange flere "peak" snyderi) løses let via Sonarworks Reference 4-software. Se link: https://www.sonarworks.com/reference Lydbilledet er homogent snarere end udbredt a la HD 800 og giver en ærlig repræsentation af informationen i optagelsen, især med Sonarworks. I kritiske / professionelle sammenhænge kan du være sikker på, at du hører enhver detalje, selvom Utopia med dens Berylllium-elementer bestemt lyder endnu mere finkornet, raffineret og nuanceret, næsten som en elektrostat. Jeg er dog svag for magten, direkte og den øjeblikkelige glæde ved at spille i Elear og synes ikke, at Utopia-hovedtelefonerne (som jeg selv ejes) giver en bedre lytteoplevelse. De lyder ikke som neutrale, med mindre krop, let tilbagetrukket basregister og hyped up diskant. Dynamikken forbliver til en vis grad, men den er ikke så dristig og udtryksfuld som i Elear. Hvad angår Clear, har de de samme elementer som Elear og prøver at være en mellemgrund mellem disse og Utopia, men jeg tror ikke, at den øgede diskant i Clear er en forbedring. Mere WOW ved første lytning, men i det lange løb bliver lysstyrken irriterende. Klar har på den anden side bedre puder og leveres med en rigtig flot opbevaringskasse og 3 par kabler i forskellige længder med forskellige stik, hvilket er en stor fordel i forhold til Elear, som kun leveres med en akavet kasse og et alt for langt, idiotisk tungt kabel. Men er det værd 6.000 SEK mere? Nej, jeg siger spring over Clear, spar penge og køb disse i stedet + Sonarworks referencekalibrering, hvilket gør en perfekt korrektion af frekvenskurven. Du kan også lægge et par tusinde på et kort og fleksibelt tredjepartskabel og stadig have penge tilbage i forhold til Clear.
Canon EOS R + EF-EOS R Adapter
3.7
(2)
8 790 kr
10 måneder siden
Mine indtryk indtil videre efter et par ugers brug: + Virkelig robust og højkvalitets kamerahus, føles virkelig godt bygget og det samme gælder RF-optik. Flot også Godt og pålideligt autofokussystem Den nye RF-ramme føles lovende for fremtiden, 24-105an er knivskarp vidåben Let at arbejde og ergonomisk 10 bit video ud til ekstern optager - Ingen sensorstabilisering Kun 1 SD-kortslot, nok for mig, men ville gerne have set et CFexpress- eller XQD-kort til hurtigere overførselshastigheder til computeren. Berøringslinjen på bagsiden er efter min mening helt meningsløs og ville have en joystick i stedet Kraftig afgrøde i 4K og 1080p efterlader kun lidt at ønske med hensyn til skarphed Ikke så høj opløsning LCD og EVF som nogle konkurrenter Flot gadget generelt, der fungerer bedst til stillbillede og muligvis B-kamera til video
Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro
3.6
(19)
1 083 kr
et år siden
Meget gode hovedtelefoner til træning. Sidder perfekt, ingen irritation for ørerne med de rigtige stik. "Kraftig" lyd med lige den rigtige mængde bas; går dybt, men overdriver aldrig. Samt en energisk diskant, som dog er raffineret. Apple H1 og den fysiske kontrolgrænseflade (to sæt kontrolelementer, et pr. Håndsæt) fungerer meget godt. Værd at prisen, hvis du træner hårdt og ofte og har brug for noget funktionelt, der virkelig sidder.
Sennheiser Momentum Wireless 3
3.7
(14)
2 990 kr
et år siden
Den bedste lydkvalitet i klassen lige nu. Ikke lige så finkornet raffineret som B&W PX7 men klart bedre balance i lydbildet. Virkelig dejlig bas, så de fleste skal være glade her. Dog ikke så imponerende støjreduktion (eller batterilevetid), som er en smule skam, men disse er på den anden side mere dagligdags håndsæt end rejseure.
Nikon Nikkor AF-S 70-200/2.8E FL ED VR
4
(2)
16 999 kr
2 år siden
Faktisk klart bedre end den tidligere version på alle fronter! Føler endnu bedre bygget med roligere og hurtigere AF-motor og perfekt modstand i zoom og fokus. Også føles meget nemmere og bedre afbalanceret på kameraet. Selv skarpheden og rendering overgår overordnet min gamle VR II og på korte afstande til emnet får du nu et 200mm synsfelt for ægte, mens den tidligere gav en kortere brændvidde i praksis, da du fokuserede tæt på. Nikons bedste hit for F-aftalen i meget lang tid og værd at de ekstra penge over VR II, hvis du køber nyt.
Sony WH-1000XM3
3.8
(164)
1 849 kr
2 år siden*
Verdens bedste Bluetooth-hovedtelefoner, men der findes fejl (som kan boleves): + Ridiculously ren, støjfri og finkornet lyd til et bluetooth håndsæt, med næsten perfekt lydbalance. Ikke mange lukkede børn med kabel, der kommer til lyden og især diskanten så godt, uanset hvilken pris. Den komplette * crushes * Bose, Sennheiser og B & W på lyden, tror jeg. + Meget god NC, i klassen med eller bedre end Bose, som ikke giver mig hovedpine. + Stilfuld og endelig virkelig lys (næsten niveau med Bose) + God batterilevetid + Hurtig opladning med USB-C. Ja! + Alt i alt meget behageligt, hvis klimaet ikke er for varmt. - Berøringspladen stopper med at fungere i kulden, og det er ikke sket, at håndsættet lukkede og ikke genstarte bøjlen opvarmet. WTF?! Største problem med håndsættet! - Lidt flabby lav base, der undertiden bliver overdrevet, men det forstyrrer ikke mellemklassen meget og går nemt ned (jeg kører -3) i appen med indstillingen Sony kalder "Clear Bass". - Får lidt varmt, fordi puderne er syntetiske og så tæt på ørerne. Ingen sjov for gymnastiksalen! - Den tynde jumper skaber et lidt irriterende trykpunkt på hovedet efter brug i lang tid. - Ryd lydforsinkelse med video, hvis NC er tændt. Sluk NC, når du ser en film, så den forsvinder. Summa sumumum: Der er stadig forbedringer, Sony kan gøre, men disse håndsæt er så overlegne, at de kommer i luften, så snart du sidder på toget og lytter til musik med dem. Køb.
*Redigeret 2 år siden