Køb ikke hvad som helst – det kan betale sig at sammenligne

Vi ved selvfølgelig godt, at du ikke bare køber hvad som helst, men med alle kampagner og tilbud er det nemt at komme til at spontankøbe uden at man har tænkt sig om. Nogle gange kan et tilbud være så lokkende, at man nærmest føler sig nødsaget til at slå til, selvom det er noget, man egentlig ikke rigtig står og har brug for.

Med en smule planlægning er det nemmere at overholde julegavebudgettet og måske endda have lidt penge tilbage, når Black Friday er overstået. Tjek vores tips nedenfor – her kan du nemlig læse mere om, hvordan du shopper smartere, og desuden være helt sikker på, at du gør nogle gode køb.

Vi har samlet alle Black Friday-tilbud ét og samme sted – nemlig her.

(Og husk nu kun at købe det du faktisk har brug for).

Forskellige priser i forskellige butikker?

Kampagnetilbud kan være ekstremt lokkende, og du er ikke alene om at være faldet i mere end én gang. Men nogle gange kan produktet, du leder efter, findes til en lavere pris i en anden butik. Med Prisjagt har du altid tjek på de laveste priser, hvilke butikker der har de bedste anmeldelser, og hvor produkterne er på lager. Sammenlign altid inden du handler.

Tilbud = den bedste pris?

Prishistorikken viser hvor ofte et produkt varierer i pris. Et tilbud, der fremstår som tidsbegrænset, kan således vise sig at være ét af mange i løbet af året, hvilket kan betyde, at du måske ikke nødvendigvis bør have helt så travlt med at handle, som det umiddelbart ser ud til. Ved at tjekke prishistorikken kan du nemt og enkelt finde den laveste pris, som produktet har haft.

Overvåg priser

Her på siten kan du også overvåge priser. Disse overvågninger hjælper dig med at holde styr på prisnedsættelser ved at give dig besked via e-mail eller push-beskeder, når priserne falder i butikkerne. Hvis du er logget ind, kan du desuden justere prisniveauet efter, hvornår du ønsker at modtage besked. Er du i tvivl om, hvad der er et rimeligt prisniveau? Tjek prisoversigten.

Du skaber en overvågning ved at klikke på knappen ”overvåg” på produktsiderne i både browseren og vores apps.

Planlæg med lister

Dine produktlister på siten viser den laveste pris for hvert enkelt produkt og en samlet sum for alt på listen. Listerne gør det nemt for dig at samle produkter, du ønsker at sammenligne priser på, hvilket er super smart, når du planlægger din julegaveshopping, indkøb af fødselsdagsgaver eller nyt vintertøj til børnene.

For at gøre brug af lister på Prisjagt skal du oprette en Prisjagt-konto, hvis du da ikke allerede har en.

Glem ikke forsendelsesomkostningerne

Mange butikker har gratis forsendelse – dog ikke alle. Hvis du er uheldig, kan forsendelsesomkostninger vise sig at være en stor del af den endelige pris, når du foretager mindre køb online. Derfor viser vi forsendelsesomkostningerne ved siden af butikkernes priser, så du altid har et overblik.

Prisjagt-app

Med vores app bliver det endnu nemmere at sammenligne priser, skabe overvågninger og planlægge dine køb ved hjælp af lister. Du behøver ikke at bruge browseren og kan være logget ind på din konto hele tiden. Appen er selvfølgelig gratis og kan downloades her.

Nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev kan du deltage konkurrencer med fantastiske priser, lade dig inspirere af sæsonens produkter og læse de seneste nyheder om produktlanceringer. Du har desuden mulighed for at læse interessante artikler og guider i forhold til, hvad man skal tænke på, når det er shopping-tid. Vi er på din side! Vi hjælper dig med at blive en smartere forbruger!

Black Friday 2023

Alle Black Friday-tilbud på samme sted

Gå til kampagne