Prisjagt

Sådan sammenligner vi priser og viser resultaterne

Vores mål er at være en komplet og objektiv pris- og produktsammenligningstjeneste. Vi viser samtlige produkter og priser fra de onlinebutikker, som vi har kendskab til. Vi viser både de butikker, der betaler os for den trafik, vi sender videre til dem (promoverede butikker), samt de butikker der ikke betaler noget. Vi udelukker ingen tilbud.

Sådan vises priserne

Som standard viser vi tilbud i rækkefølgen fra den laveste til den højeste pris uden nogen rangering til fordel for promoverede butikker. For butikker, der har samme pris på et produkt, er listen sorteret efter:

  1. Pris ekskl. levering
  2. Pris inkl. levering
  3. Lagerstatus
  4. Butiksanmeldelser
  5. Antal af butiksanmeldelser
  6. Antallet af produkter som butikken har den laveste pris på

I andre oversigter eller steder hvor kun én pris vises for et produkt, viser vi altid den laveste pris i henhold til sorteringskriterierne ovenfor.

Priserne vi viser er eksklusive leveringsomkostning, medmindre andet er angivet. Vær opmærksom på, at butikker kan opkræve gebyrer, som vi ikke viser, såsom ekspeditionsgebyrer, miljøafgifter og pant.

Sådan vises butikker

Promoverede butikker vises med deres eget logo i vores prislister, og har desuden tilknytte en kort beskrivelse - skrevet af butikken selv. Promoverede butikker har en grøn knap, der linker den besøgende videre til butikken, eller et link der adskiller dem fra de ikke-promoverede butikker.

Ikke-promoverede butikker har ikke et logo i vores prislister. De har heller ingen beskrivelse tilknyttet. Ikke-promoverede butikker kan have mindre karakteristiske links, der fører videre til butikken, eller slet ingen links overhovedet.

Der er ikke andre forskelle i forhold til, hvordan tilbud fra promoverede og ikke-promoverede butikker vises.

I et sådant tilfælde hvor Prisjagt kun viser én pris på et produkt, med yderligere informationer om butikken, vises en promoveret butik med et logo, mens en ikke-promoveret butik kun har sit navn med i tekstform.

En promoveret butik betaler enten et fast gebyr for hvert klik, der fører trafik fra Prisjagt til butikkens site, eller en lille andel af ordreværdien (hvis en ordre bliver afgivet efter en omdirigering via Prisjagt). Prisjagt har enten direkte kontraktaftaler med butikkerne eller benytter sig af eksisterende tilknyttede netværk.

Der tillægges ingen gebyrer eller ekstra omkostninger på de produkter, der vises på Prisjagt. De priser, der er anført på Prisjagt, bør aldrig være højere, end hvis du selv direkte besøger butikken uden at blive omdirigeret via vores tjeneste.

Butikker anført på Prisjagt

Det er vores mål at vise alle nationale butikker, der tilbyder produkter i alle de kategorier, som findes på Prisjagt.

Vi viser desuden også internationale butikker, som har deres helt egen sektion. Disse butikker vises på andre Prisjagt-websites, og har oplyst, at de leverer til Danmark. Her vises dog ikke altid et fuldstændigt resultat.

Vi gør altid vores bedste for selv at finde alle butikker på nettet, men hvis du ejer eller kender til en butik, der ikke findes på vores tjeneste, og som sælger produkter i kategorier, der er angivet på Prisjagt, så lad os høre fra dig.

Prisopdateringer

Vores produktrelaterede informationer, herunder pris og lagerstatus, opdateres normalt tre til fem gange dagligt. Under visse omstændigheder kan oplysningerne blive opdateret oftere eller sjældnere. Vi modtager produktrelaterede oplysninger fra selve butikkerne eller indsamler dem ved hjælp af automatisk web scraping. Det er vores mål altid at vise hvert eneste produkt, som en butik har anført i de produktkategorier som vi har, men i sjældne tilfælde er dette ikke muligt. Butikken kan have en struktur på siten, der er for svær at håndtere, eller de kan aktivt forsøge at blokere os. I disse sjældne tilfælde viser vi så meget information som muligt, imens vi forsøger at finde en bedre løsning.

Promoverede butikker har mulighed for at underrette os, hvis de foretager prisændringer, hvilket fremskynder processen.

Til trods for Prisjagts bestræbelser på altid at vise korrekte oplysninger om alle produkter, så kommer oplysningerne (dette gælder ikke kun for priser, men også billeder, produktegenskaber, tilgængelighed og leveringstid) fra selve butikkerne. Der kan derfor opstå fejl – også selvom vi gør vores allerbedste. Tjek altid butikkens egen pris og beskrivelse af produktet, før du træffer den endelige købsbeslutning.

Hvis du finder forkerte oplysninger, beder vi dig bruge feedback-knappen for at underrette os om fejlen.

Produktvarianter

Den samme butik kan tilbyde et produkt i mange forskellige varianter. Det kan være alt fra forskellige farver, sprogversioner eller sampakker, hvor produktet leveres med forskelligt tilbehør. For at undgå at prislisterne indeholder for meget information, kan sådanne produktvarianter vises ved at udvide listen. Alle produktvarianter fra samme butik bliver desuden sorteret efter pris, fra den laveste til den højeste.

En undtagelse, i forhold til produktvarianter, er når produktet i nogle henseender ikke er helt nyt. Det kan fx være brugte produkter, produkter med beskadiget emballage eller demoprodukter. Denne type af produkter har en egen plads i prislisten og kan endda have en lavere pris end den laveste pris, som vi har angivet for produktet. Den laveste pris som vi viser på et produkt, er altid den laveste pris, hvor du som forbruger kan være sikker på at få en helt ny vare.