Apple har præsenteret sine nye smartwatches og tablets

Apple Watch Series 6, Watch SE, iPad Air og iPad 8th Generation

Tekst:
Daniel Haaf

Apple præsenterer fire nye gadgets til sit september event "Time Flies". Der er tale om to nye Apple Watch-modeller, en opgraderet iPad Air og iPad 8th Gen.

Normalt får vi præsenteret de nye iPhone-modeller på denne tid af året. Men lanceringen af dem er udsat på grund af den aktuelle pandemi. I dag ved vi ikke, hvornår iPhone 12-serien kan præsenteres. 

Indtil vi kender datoen for iPhone 12-eventen kan vi præsentere dig for en række andre spændende produkter fra Apple. Her kan du læse mere om, hvad Apple har præsenteret.

Læsetips

Apple Watch Series 6. Foto: Apple

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 er den nye generation af smartwatch med en kraftigere processor, skærm med større lysstyrke, og nye sensorer til blandt andet måling af iltmætning i blodet. Watch Series 6 frigives med watchOS 7 og har en anslået batterilevetid på 18 timer, hvilket er identisk med Watch Series 5. Batteriet oplades fra nul til 100 procent på bare 90 minutter. Watch Series 6 er det første smartwatch fra Apple, der udgives i en (PRODUCT)RED-variant, hvor dele af indtægterne går til forskning i aids/hiv.

Læs mere om det nye smartwatch i vores artikel "10 gode ting at vide om Watch Series 6".

Apple Watch SE. Foto: Apple

Apple Watch SE

Apple Watch SE er den officielle efterfølger til den tre år gamle Watch Series 3. Den nye model bevarer samme design, har samme skærm som Watch Series 6 og har meget højere ydeevne end sin forgænger. Watch SE kan bruges med alle eksisterende armbånd i Watch-serien og har watchOS 7 forudinstalleret. Selvom Watch SE er en efterfølger til Watch Series 3, beholder Apple sidstnævnte på markedet som sin billigste løsning.

Godt at vide: Til Apples præsentation blev det afsløret, at iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14 og watchOS 7 frigives den 16. september. Som sædvanlig er opdateringerne helt gratis. Hvis du har en kompatibel iPhone-, iPad-, Apple TV- eller Watch-model, modtager du snart en meddelelse om, at opdateringen er klar til at blive installeret. AirPods og AirPods Pro opdateres også med ny software, som gør dem klar til iOS 14 og iPadOS 14.

iPad Air 2020. Foto: Apple

iPad Air

Den nye iPad Air har et nyt design, der minder mere om modellerne i iPad Pro-serien end nogen tidligere Air-model. Den nye model har en stor 10,9"-skærm med understøttelse af True Tone, 40 procent højere ydeevne end foregående iPad Air-model og bruger USB-C til at oplade batteriet. Den nye iPad Air bruger samme 12-megapixelkamera med videostabilisering som iPad Pro og understøtter både den seneste generation af Apple Pencil samt Magic Keyboard.

iPad 8th Gen. Foto: Apple

iPad 8th Generation

Ottende generation af iPad har en 10.2"-skærm og har samme A12-processor som i iPad Air fra 2019. Det er første gang, at Apple indlejrer "Neural Engine"-funktionaliteten i en model på entry level. Den nye model har nøjagtig samme dimensioner som den tidligere, så eksisterende skærmbeskyttelse og skal kan bruges uden problemer. Den nye iPad kan bruge første generations Apple Pencil, men dog ikke anden generation, der blev udgivet i 2018.

Apple One. Foto: Apple

Apple One

Apple One er et abonnement, der samler seks af Apples tjenester. Til en fast månedspris får du iCloud, Music, TV Plus, Arcade, News Plus og den nye Fitness Plus. Et abonnement kan deles af op til fem personer i familien, og der kan vælges mellem tre niveauer. Det enkleste niveau har Music, TV Plus, Arcade og iCloud-plads. Mellemniveauet har samme tjenester, men øger lagerpladsen i iCloud. Og det højeste niveau omfatter også News Plus og Fitness Plus. Læs mere om Apple One på den officielle nyhedsside her.

Her kan du se Apples events efter afholdelse

Denne artikel er skrevet af Prisjagts redaktion. Ingen andre har haft indflydelse på indholdet. Der forekommer ingen betalingslinks eller andre former for annoncesamarbejde. Daniel Haaf kan kontaktes på [email protected]